STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 0–0 Galatasaray | 21 Eylül | Devre Arası

Hala kırmızı kartın çok ağır olduğunu düşünüyorum ancak Muslera'nın yaptığı hareketi tanımlayamıyorum, saçmalık cidden.

Hakem çok çok art niyetli maç yönetiyor ,Fatih Terim inşallah maçtan sonra güzelce fırçalar.

Maalesef tahmin ettiğim olacak gibi.Sercan elimizde patlayacak.Hiç ışık yok,her topu kaybediyor,bitiricilik zaten -lerde.

Bırakın abi bu işleri:o Adam 1-2 kere atağa çıkmaya başladı diye iyi diyo herkes. E bu zamana kadar hiç çıkmadığı için normal. Çıktığı zaman da orta özürlü olduğu için para etmiyor tabi.

Ya hacı afedersin ama sırf sinir bozmak için saçmalıyorsun.Hakan ın ne mal olduğunu biliyoruz hepimiz tek matematik profsörü sen kalmadın dünyada rahat ol.Şuana kadar hata yapmadı umarım bundan sonrada hatasız devam eder.

Keşke Ruffier'i alsaydık Muslera'ya bu kadar çok para vereceğimize adam tam bi hayal kırıklığı

Muslera'yı beğenmeyebilirsin ama şuanki performansıyla bunları söylemek saçmalık. Ayrıca asıl komik olan da, Muslera yerine Ruffier gibi bir balonu önermen. O süper kaleci(!), 3 milyona St.Ettien'de şuan ve çok kötü performanslar sergiliyor.

hemen yanlarında bizden oyuncu var, sarı verilse su pozısyona kım ıtıraz edebılır kı? ah bunyamın -------sen kalıtelı -----cocugusun

Karabükte futbolcu kalitesi açısından cernat dışında bir cacık yok, daha baskın oynamalıyız..

birde shelton'a dikkat etmeliyiz, adam çok süratli her an kaleciyle kari karsiya kalabilir

GSCimbom.Com Üyesinin Kanuna Aykırı ve İllegal Davranışlarından Yönetim Sorumlu Değildir.

demissiniz madem niye link isteyenleri uzaklastiriyorsunuz ?

ilginc

Değil.

Üyelerin hukuki anlamda sorun teşkil eden davranışlarından yönetim sorumlu değildir. Üyeler illegal paylaşımlar yapıyorsa yönetim bunu engellemek zorundadır ki, başkalarının işlediği suçların sorumluluğunu almak zorunda kalmasınlar.

Kimse kenidini kandırmasın boru gibi kırmızı ! Musleranın hatası amator kalecı yapmaz onu. Tamam bızde Muslera'yı ovuyoruz ama gerceklerıde ıyı kalecı dıye gormezden mı gelelım 3 haftadır ısyan.

sen 'boru' görmemişsin.inşallah uzun sürede görmezsin.sana boruyu gösterirlerse feleğin şaşar.millet zaten sinirli.kasti mi yapıyorsun?

Maçı kaçırdım beyler, kırmızı kartı Muslera nasıl gördü anlamadım?

Abi hakan iyi falan değil yapmayın ya. Topa gidecek hali yok 3-5 isabetli pas attı diye yapmayın. 1 basit çalım yer gol yeriz sövmeye başlarsınız yine

Kimse kenidini kandırmasın boru gibi kırmızı ! Musleranın hatası amator kalecı yapmaz onu. Tamam bızde Muslera'yı ovuyoruz ama gerceklerıde ıyı kalecı dıye gormezden mı gelelım 3 haftadır ısyan.

Eğer bariz gol şansından kırmızı vermişse bariz yanlış, yok eğer sert harekettense oda hatalı bence kontrolsüz giriş sarı olmalıydı kartın rengi.Bu benim görüşüm

Kim kendini kandiriyor ki? O pozisyonda Gökhan Zan var. Adam Muslera'yi gecse bile Gökhan'in müdahale etme sansi var. Bariz gol sansi falan degildi.

Kale bos daha ne olsun neyın mudahalesı bence kesın kırmızı sıze gore olmayabılır bu pozısyonu nerde gorsem kırmızı derım futbolcu olsa tamam ama kale bos.

Kırmızı doğruymuş direkt adama vurmuş topla alakası yok ah be Muslera

Futbol cellatları yine iş başında. Hemen kesip biçmeye başlamışlar bakıyorum :)

Rıdvan şerefsizi yine yanlı konuşuyor. Hakem %100 haklı diyor. Ulan düzenbaz orada bariz gol şansı falan yoktu. Defans topu çıkarırdı. Muslera darbeden falan kırmızı görmedi. Az doğru konuş.

Muslera nın pozisyonunda sarı kart verse kimse birşey demezdi ama Muslera nın bu hareketinin hiçbir anlamı yok

fenerli ilhan parlak en çok kosan isim

Geri
Üst Alt