Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bırakın abi bu işleriAdam 1-2 kere atağa çıkmaya başladı diye iyi diyo herkes. E bu zamana kadar hiç çıkmadığı için normal. Çıktığı zaman da orta özürlü olduğu için para etmiyor tabi.
Keşke Ruffier'i alsaydık Muslera'ya bu kadar çok para vereceğimize adam tam bi hayal kırıklığı
Karabükte futbolcu kalitesi açısından cernat dışında bir cacık yok, daha baskın oynamalıyız..
GSCimbom.Com Üyesinin Kanuna Aykırı ve İllegal Davranışlarından Yönetim Sorumlu Değildir.
demissiniz madem niye link isteyenleri uzaklastiriyorsunuz ?
ilginc
Kimse kenidini kandırmasın boru gibi kırmızı ! Musleranın hatası amator kalecı yapmaz onu. Tamam bızde Muslera'yı ovuyoruz ama gerceklerıde ıyı kalecı dıye gormezden mı gelelım 3 haftadır ısyan.
ben hayatımda yerde sakat oyuncuya eğilip kırmızı kart veren zavallı görmedim.
Kimse kenidini kandırmasın boru gibi kırmızı ! Musleranın hatası amator kalecı yapmaz onu. Tamam bızde Muslera'yı ovuyoruz ama gerceklerıde ıyı kalecı dıye gormezden mı gelelım 3 haftadır ısyan.
Kim kendini kandiriyor ki? O pozisyonda Gökhan Zan var. Adam Muslera'yi gecse bile Gökhan'in müdahale etme sansi var. Bariz gol sansi falan degildi.