STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Golü dandik futbol anlayışımız yüzünden yedik.Savunma ileride tamam güzel bütün herkes topun gerisinde resmen adamlara gel arkamıza pas diye bekliyorlar.

bu florya zemzem suyuyla yıkanmalı yeter lan nedir bu şanssızlık benim real hayattaki şanssızlığımın aynısı herşeyin en kötüsü oluyor her zaman

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | İkinci Yarı

Iyi tamam 3 sene gelmezsin insallah buraya ozaman.

Polyanacılık oynamaya gerek yok!3 yıldır takımda gelip gidenlerin haddi hesabı yok!Her sene yeni bir yapılanma bıktık be!Her sene şampiyonluğa oynuyoruz sonradan 8. oluyoruz tıpkı geçen sezonki gibi.Bu şekilde ancak kendinizi kandırırsınız.10 kişi kaldıysak ne olmuş karşımızdaki takım bir Fener, bir beşiktaş veya bir Bursa değil.Galatasaray gibi büyük bir takım için bunlar mazaret olmamalı.Acı ama gerçek karşı kaleye gidemiyoruz!

ya herşey iyi hoşta beyler Galatasaray takımı skora yatıp vakit mi geçirecek yani belki gol atacağız niye zorlamadık kaç kere ağırdan aldı oyuncular.

Adnan polat öyle bir takım bıraktı ki hala dolu eksik var of

afedersin de 70 dakikada 10 kişi oynayan ekip deplasmanda skor iiçin mi basacaktı? Poff gerçekten yanlış düşünüyorsunuz

Fatih Terim'in bu Kazim aski deli etmeye basladi beni.

3 mactir bir sey yaptigi yok yinede 90 dakika sahada adam.

Valla su bir gerçek takım 11 kişide oynasa bundan farklı olmazda, bahane uydurursak 4 gün önce maç yaptı takım, yorgunlar 5 gün sonra bir maç daha.

Ama su cok açık bu oyunculara takviye olmazsa cok zor günler geçireceğiz.

Polyanacılık oynamaya gerek yok!3 yıldır takımda gelip gidenlerin haddi hesabı yok!Her sene yeni bir yapılanma bıktık be!Her sene şampiyonluğa oynuyoruz sonradan 8. oluyoruz tıpkı geçen sezonki gibi.Bu şekilde ancak kendinizi kandırırsınız.10 kişi kaldıysak ne olmuş karşımızdaki takım bir Fener, bir beşiktaş veya bir Bursa değil.Galatasaray gibi büyük bir takım için bunlar mazaret olmamalı.Acı ama gerçek karşı kaleye gidemiyoruz!

Tamam, ne yapalım? Bırakalım mı takımı?

Polyanacılık oynamaya gerek yok!3 yıldır takımda gelip gidenlerin haddi hesabı yok!Her sene yeni bir yapılanma bıktık be!Her sene şampiyonluğa oynuyoruz sonradan 8. oluyoruz tıpkı geçen sezonki gibi.Bu şekilde ancak kendinizi kandırırsınız.10 kişi kaldıysak ne olmuş karşımızdaki takım bir Fener, bir beşiktaş veya bir Bursa değil.Galatasaray gibi büyük bir takım için bunlar mazaret olmamalı.

Renkdas ayni düsüncedeyim, okuduklarima inanamiyorum, herkes memnun, biz bumuyuz yoksa?

Bu sene takımda daha sorumluluk var.Zamana ihtiyaç var bazı şeylerin oturması için ama bizde sabır kalmadı.

Ufuk ile sıradışı gollere devam. Bir kaleci hiç mi kendini geliştirmez ? Tamam çok iyi bir pozisyon kurtardı ama yediği golü amatör kaleciler bile yemez. Maça girerken de büyük bir hata yaptı, Allah'tan o pozisyon gol olmadı..

Açıkçası beraberlik bana yetiyordu. Bu maçın başında acı acı yenmemizi istemiştim ama mantıklı düşününce zorlu bir deplasmanda mağlup olmamak bizi şampiyonluğa götürebilir diye düşünüyorum, fazla kasmaya gerek yoktu.

Gol yedikten sonra golü bulmamız bile bazı şeylerin değiştiğini açık bir şekilde gösteriyor. Büyük takımız ayağına girip risk alsaydık, maçı çoktan kaybederdik. Ama akıllıca oynayıp 1 puanı alabildik, bu yüzden tebrik ediyorum takımımızı...

Fatih hoca Riera'yı çıkardın sonradan Sercan'ı neden çıkarıyorsun? Hadi onlar çıktı Kazım'ın sahada 90 dakika kalmasının sebebi ne ?Cidden merak ediyorum

Ya hocam kazım'ı hangi mevkiye koyarsan koy bir verim alamayız ben hiç beğenmiyorum , kanat oyuncusu özellikleri yok adamda.

Asıl yeri forvet diyorlar estonyaya 2 gol attı diye kral ilan edildi adam , keita gelicek iken forumda büyük çoğunluk keita gelmesin disiplinsiz karaktersiz gibi adnan polattan masalları sıraladı.

Keita ve lincoln tarzında oyuncu eksiğimiz açık ve net.

Kazımın bu takımda işi yok bence. Hatta forumda keita gelirse kazım'ın yedeği olur bile diyenler vardı

bu arada selçuk neden böyle oynuyor ya anlamak güç , ulan muslera gibi kaleci bile 2 haftadır yakıyor takımı bizde de inanılmaz bir c...lik var ya

Kazım 10 kişi oynadığımızdaki gibi 11 kişiyken de oynasa kimse Kazım'a kızmazdı bugün.

Polyanacılık oynamaya gerek yok!3 yıldır takımda gelip gidenlerin haddi hesabı yok!Her sene yeni bir yapılanma bıktık be!Her sene şampiyonluğa oynuyoruz sonradan 8. oluyoruz tıpkı geçen sezonki gibi.Bu şekilde ancak kendinizi kandırırsınız.10 kişi kaldıysak ne olmuş karşımızdaki takım bir Fener, bir beşiktaş veya bir Bursa değil.Galatasaray gibi büyük bir takım için bunlar mazaret olmamalı.

Her sene 8. mi oluyoruz? Yazarken biraz düşünün be.

Karşımızdaki takım BJK,FB,Bursa değil belki ama geçen sene bizden 2 maçta da puan alan Karabük. 70 dakika 10 kişi oynadık, gol yedikten sonra puan almamız başarıdır bence. Bu seneki kadromuzu herkes biliyor, maç çevirecek bi kadro değil. Kolay gol atacak bi takım değiliz. 70 dakika 10 kişi oynayıp gol yedikten sonra bir de gol atmamız bu kadro için başarıdır.

Beyler 3 puan alamadık ama olsun yine de yendik :evilsmile:

selcuk = m.topal !!!

Geri
Üst Alt