STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | İkinci Yarı

Ama takıma bir şey diyemem 75 dakika 10 kişi oynamak kolay değil. Ayrıca takımın en önemli hücum silahlarından biri Riera'nın çıkması ekstra güç kaybettirdi.

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

ufukta gelismis tabi tafinin adamı ama yinede nando :(

neyse begenilmeyen Baros Bir puan getirdi.

Begenmedigim Zan cok iyi sezona basladi.

Hakan Balta düzelmis gibi gözüküyor.

Takim olarak iyi defans ediyoruz.

Kaleciler berbat, Muslera olmayinca.

Takim ama atak yapmakta zorlaniyor, topu alip rakip korkutacak oyuncu yok- keita gib, kreatif oyuncu da yok tipik bir 10 Lincoln gibi, topu hiz ve beceriklen ani atak yapan adam da yok Gio gibi. Ama böyle Futbol oynamya calisiyoruz.

Bana göre bu Kadro tam Rijkaard lik Kadroydu, Fatih Terim felsefesi gibi bi kac malzeme eksik ve onlar ama cok önemli olan seyler. Bir beyin lazigm bu takima

Hem fikirim. Ofansta 11 kişide olsak sıkıntı çekiyoruz. Ama çift forvet ile bu sorunu aşacağız. Umutluyum ben. İlk yarı 12dk 2 gol pozisyonumuz oluştu. Yani atabiliriz. 4-4-2 çok uygun bize.

Ek olarak illa 10 numara gerekmiyor. Pas alışverişi iyi olan ve defans arkasına iyi koşu yapan bir forvetle de bu sorunu aşarız. Ocakta 2 transfer şart. Biri ortasahaya biri forvete.

bu arada selçuk neden böyle oynuyor ya anlamak güç , ulan muslera gibi kaleci bile 2 haftadır yakıyor takımı bizde de inanılmaz bir c...lik var ya

İleriye fazla gömüldü. Kendi asıl mevkisinde oynamalı.

Ufuk ile sıradışı gollere devam. Bir kaleci hiç mi kendini geliştirmez ? Tamam çok iyi bir pozisyon kurtardı ama yediği golü amatör kaleciler bile yemez. Maça girerken de büyük bir hata yaptı, Allah'tan o pozisyon gol olmadı..

Ufuk hala dengesiz bir kaleci malesef ki bugün görmüş olduk.

Daha önce çıkardığı topu kurtaran kalecinin o golü yememesi lazım cidden.

beyler gercek Galatasaray bu degil.. Rakip takimin oyunculari halimizi resmen ozetliyor suan roportajlari izleyen varsa.

Tamam, ne yapalım? Bırakalım mı takımı?

Sen bırakmak istiyorsan bırak.Ben takımı bırakalım demdim ayrıca!Orda benim dediğim biraz gerçekçi olun.Galatasaray 3. ligede düşse TAKIMIMI BIRAKMAMM.

Kondısyon hiç iyi gözükmüyor çok zor bi sezon bizi bekliyor.

Asıl sorun bence Selçuk.Ne olmuş bu adama böyle ya 3 maçtır hiçbir şey yaptığı yok

Ufuk ile sıradışı gollere devam. Bir kaleci hiç mi kendini geliştirmez ? Tamam çok iyi bir pozisyon kurtardı ama yediği golü amatör kaleciler bile yemez. Maça girerken de büyük bir hata yaptı, Allah'tan o pozisyon gol olmadı..

Sanki Muslera'nın yaptığı çok profesyonelce..

riera ve sercanın çıkmasına bi anlam veremedim.

kazımda hoca ne görüyo acaba 90 dk oynuyo ?

eboue-sabri değişikliği olsa anladıkta 3 sağ kanat(eboue-kazım-sabri)

1 sol kanatla oynadık(hakan balta)

bu arada selçuk neden böyle oynuyor ya anlamak güç , ulan muslera gibi kaleci bile 2 haftadır yakıyor takımı bizde de inanılmaz bir c...lik var ya

Cinci hocaya gidip kurşun döktürelim, büyü bozduralım :)

ft ile yürümez bu is. acayip dezorganize olmus bir takimiz. takima tek ögrettigi, suursuzca topa sahip olan rakip oyuncularin üstüne kosmak. bu sekilde bos alanlar olusuyor kendi alanimizda ve rakip istedigi gibi volta atiyor!

takim 10 kisi kalinca ft gitti riera yi cikardi. zaten elinde sadece bir tane sol kanat oyuncun var, onu da oyundan cikariyorsun. sol kanat'i balta ya emanet edip felc etti!

ayrica balta, zan, sabri ve kazim ne kadar lesh oyuncular ya. asla bu takimda oynayamazlar. allah rizasi icin semih kaya, emre colak ve berkin arslan denensin artik!

zamaninda biz 10 kisiyle kimleri yenmedik, bir karabuku bile yenemiyorsak umidimi yitiririm:) ama biz kupa alalim, mac alalim, diye tutmuyoruz arkadaslar. biz bu takimin futbolculari icinde degil ARMASI icin tutuyoruz sabir sabir sabir :)..

selçuk ön liberoda oynucak çıt kırıldım adamın ilerde ne işi var

Ilk bir kac dakika haric takım 10 kisi kalana kadar fena degildi. Yine iyi dayandık. Fakat ben olsam Riera yerine Kazımı cıkarırdım. Riera hem mucadeleci, hem yaratıcı, hemde rakip kovalıyodu cıkana kadar.

Baros'un vazgecilmez oldugu ise bir kez daha tasdiklenmistir. 4-4-1-1, Baros arkasında Engin.

Mete Kazım ofansta evet iyi işler yapmadı. Ama adam kovalama ve pas alışverişlerinde en iyi isimdi sahadaki. Yapmayın. Bence Riera değişikliği doğru. Ama Sercan'ı erken aldık oyundan.

Bu maç hakkında yapılacak 2 yorum var.

1.Muslera'nın anlamsız bir hata yapması

2.Hocanın çok eleştiri alacağı değişiklikleri

Her sene 8. mi oluyoruz? Yazarken biraz düşünün be.

Karşımızdaki takım BJK,FB,Bursa değil belki ama geçen sene bizden 2 maçta da puan alan Karabük. 70 dakika 10 kişi oynadık, gol yedikten sonra puan almamız başarıdır bence. Bu seneki kadromuzu herkes biliyor, maç çevirecek bi kadro değil. Kolay gol atacak bi takım değiliz. 70 dakika 10 kişi oynayıp gol yedikten sonra bir de gol atmamız bu kadro için başarıdır.

İşte böyle iyimser ve polyanacılık oynayan taraftarlar yüzünden bu takım 3 yıldır böyle.Her sene 8. olmuyorsak 1. mi oluyorduk?

Geri
Üst Alt