Ufuk Erten
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 10.050
- 189
- 1.388
Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu
11 against 10 dedi

10 against 11 olmasi lazim.
11 against 10 dedi
10 against 11 olmasi lazim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdul Kader Keita !
Renktaş bu iyimser taraftar yüzünden zaten takım 3 yıldır düzelmedi!Traftar tepkisini koyamıyor çok iyimserler.
agalar bir seyi unutuyorsunuz: selcuk ts de oynarken 3'lü orta saha ile oynuyordu. colman-selcuk ve önlerinde jaja. bizde colman'in yerini melo aldi. ama adamlarin pas verecek kimsesi yok!
bence elmander ve baros acilen birlikte oynamali. elmander forvet arkasi gibi, baros/sercan forvet. cünkü elmander hücumsal anlamda top kullanmayi, top tutmayi ve pas vermeyi bilen tek oyuncumuz. diger bir alternatif de riera.
riera müthis bir pas verdi bugün elmander'e. ama ft gidip riera'yi cikardi ve kazim'i oyunda tuttu.
yok arkadas, ft'nin kaos futbolu ile yürümez bu is. devre arasi istifa etmeli ve sistemi olan bir td getirilmeli artik. lucescu'`nun gece gündüz kapisinda yatip getirsinler adami!
Yavaş yavaş takım oturuyor.
Allah aşkına profesyonellikten mi bahsettim ben ?
Arda Turan!Bu adamı sırf para için sattılar!Aynen Keitada olduğu gibi.Yazıklar olsun be!Arda gitmek istediyse gönderme kardeşim senin kontratlı futbolcun.Karşı kaleye gidemiyoruz,yaratıcı oyuncu yok.
Aynen öyle ben 1 puana seviniyorum.baros 1 puan getirdi diyebiliriz sanırım
Sen Galatasaray taraftari degilmisin, ne bu ya herkes memnun 1 puandan, 1 puan bu takimi sampiyon falan etmez!
Açıkçası beraberlik bana yetiyordu. Bu maçın başında acı acı yenmemizi istemiştim ama mantıklı düşününce zorlu bir deplasmanda mağlup olmamak bizi şampiyonluğa götürebilir diye düşünüyorum, fazla kasmaya gerek yoktu.
Gol yedikten sonra golü bulmamız bile bazı şeylerin değiştiğini açık bir şekilde gösteriyor. Büyük takımız ayağına girip risk alsaydık, maçı çoktan kaybederdik. Ama akıllıca oynayıp 1 puanı alabildik, bu yüzden tebrik ediyorum takımımızı...