STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

11 against 10 dedi :D:D

10 against 11 olmasi lazim.

Abdul Kader Keita !

Arda Turan!Bu adamı sırf para için sattılar!Aynen Keitada olduğu gibi.Yazıklar olsun be!Arda gitmek istediyse gönderme kardeşim senin kontratlı futbolcun.Karşı kaleye gidemiyoruz,yaratıcı oyuncu yok.

FT nin has sol kanat Rierayı çıkarıp Sercanı sol kanada almasını aklım almadı.

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | İkinci Yarı

Renktaş bu iyimser taraftar yüzünden zaten takım 3 yıldır düzelmedi!Traftar tepkisini koyamıyor çok iyimserler.

Taraftar daha ne tepkisi koysun. O kadar mail gitti kaç tane futbolcu istedik. Kaç tanesi alındı?. Kadroya bi bak, gol yedikten sonra maç çevirecek bi kadro mu? İyimserlik falan değil, gerçekleri görmek bizimki. Maç çevirecek kadromuz yok. Bu kadro için 70 dakika 10 kişi oynayıp, ilk golü kalemizde gördükten sonra puan çıkarmamız başarıdır.

Benim tanidigim Terim Savasan, isiran ve Press yapan Oyun stilinde durardi..

Samsun maçinda belirtmistim rakibin orta sahada çok rahat top çevirdigini. Bugün yine aynisi oldu ve Karabükün Golüde geldi.. Kimse basmadi ve ayni pozisyon 2-3 defa oldu...

Terim'in tepkisi buna farkli olurdu normalde..??

agalar bir seyi unutuyorsunuz: selcuk ts de oynarken 3'lü orta saha ile oynuyordu. colman-selcuk ve önlerinde jaja. bizde colman'in yerini melo aldi. ama adamlarin pas verecek kimsesi yok!

bence elmander ve baros acilen birlikte oynamali. elmander forvet arkasi gibi, baros/sercan forvet. cünkü elmander hücumsal anlamda top kullanmayi, top tutmayi ve pas vermeyi bilen tek oyuncumuz. diger bir alternatif de riera.

riera müthis bir pas verdi bugün elmander'e. ama ft gidip riera'yi cikardi ve kazim'i oyunda tuttu.

yok arkadas, ft'nin kaos futbolu ile yürümez bu is. devre arasi istifa etmeli ve sistemi olan bir td getirilmeli artik. lucescu'`nun gece gündüz kapisinda yatip getirsinler adami!

Abartma kaos futbolu falan değil Fatih Terim'in taktiği.

Tamam ben de değişikliklerinde kadro seçiminde yeri geliyor eleştiriyorum, ama oynatmak istediği futbola da kaos futbolu denilmez.

İş biraz da futbolcularda.

11 kisiyken selcuk iyidi sercana karsı karsıya pasta atmıstı 10 kisi kaldık selçukta daha baslayamadan oyundan düstü

1 puana sevinir olmuşuz!

bizim takım yeni kuruldu hadi tamamda. 3-4 aydır beraber oynuyolar 10 tane pas yapamıyolarsa heryerde eleştirilir.

adamlar top çevirirken biz izlemekten yorulduk.

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | İkinci Yarı

yeni kurulmuş bi takımdan 75 dk 10 kişi oynarken mucizeler beklemem zaten fakat......bu muslerayla selçuğa nolmuş ya???????

-selçuk dediğimiz futbolcudan ben 3 kişiyi çalımlayıp çatala atmasını beklemiyorum zaten.ama arkadaş bir tane korneri de ön direğe sallana sallana atmak yerine 6 pasın içine sallayabilirdi.bunu da mı yapması için çok formda olması sahada burağın oynaması falan lazımdı??????

baros 1 puan getirdi diyebiliriz sanırım

Eses maçına böyle çıkmalıyız:

Eboue-Melo-Selçuk-Riera

Elmander-Baros

Arda Turan!Bu adamı sırf para için sattılar!Aynen Keitada olduğu gibi.Yazıklar olsun be!Arda gitmek istediyse gönderme kardeşim senin kontratlı futbolcun.Karşı kaleye gidemiyoruz,yaratıcı oyuncu yok.

bizim tosun olan hani? Gidecem diye tutturup gittikten sonra 8 kilo veren ex kaptanımız?

Keitadan başka adam bilmiyor musunuz? Her maç sonrası forumdan soğuyorum vallahi

11-11 giderken biz oynuyorduk sadece. ben gecen haftaki son 20 dakikada oynadigimiz oyunu gördüm o dakikalarda. Kesinlikle alacaktik bu maci. Riera etkili paslar atiyodu, Sercan pozisyon kacirdi, Elmander kacirdi falan ofansif olarak iyidik. Takim defansini iyi yaptik diyebiliriz. Son dakikalarda ayakta durmakta zorluk cektigimiz dogrudur..

Sen Galatasaray taraftari degilmisin, ne bu ya herkes memnun 1 puandan, 1 puan bu takimi sampiyon falan etmez!

Ya bak suan, Elmander de soyluyor bunu 10 kisi oynadik ve bu duruma gore iyi sonuc diyor...10 kisi ile 1 puan iyidir.Yeterki diger 11 e 11 oynananlarda 3 puan olsun

Açıkçası beraberlik bana yetiyordu. Bu maçın başında acı acı yenmemizi istemiştim ama mantıklı düşününce zorlu bir deplasmanda mağlup olmamak bizi şampiyonluğa götürebilir diye düşünüyorum, fazla kasmaya gerek yoktu.

Gol yedikten sonra golü bulmamız bile bazı şeylerin değiştiğini açık bir şekilde gösteriyor. Büyük takımız ayağına girip risk alsaydık, maçı çoktan kaybederdik. Ama akıllıca oynayıp 1 puanı alabildik, bu yüzden tebrik ediyorum takımımızı...

Güzel yorum Adem. Bazıları hala 90larda ya da 2000lerin başlarında kalmış. Dünya para kazanıyor artık küçük takımlarda. Bu ligde her takım birbirini yenebilecek güçte. Sorun şurada bizim taraftarın zihniyeti. Koca İnter galibiyet göremedi.

Yeni bir takımız dostlarım. 3 yıldır rezil futbol oynayan, bireysellikle ilerlemiş ve geçen sene dibe vurmuş bir ekip Mayıs-Eylül ancak bu kadar oluyor kısıtlı bütçe ve Ekonomik sıkıntılarla. Destek olun. Evet güzel futbol oynamadık ama oyunun 1 yönünü ligde en iyi biz yaptık "takım savunması". Gole aldanmayın. Atan adam bile diyor öylesine vurdum. 70dk 10 kişi oynadık. Bizim 3 büyük eksiğimiz var :

1-Kazanma alışkanlığı (özgüven)

2-Takım olmak

3-Ofans oyuncularımızın yetersizliği

Bunlar zaman-para ve maç oynadıkça aşılır. Umut var. Gerçekten iyi maç çıkardık.

Vallahi sizi bilmem kendi görüsüm: Takim rezaletti! Ufuk zamana oynadi!!! Bu bile bizim takimin durumunu ortaya seriyor.

belkide lig sonunda play off iyiki gelmis diye sevinicez. ama bu takımda bugün 9 yeni adam vardı alısmalılar artık

Geri
Üst Alt