STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

3 maç sonunda kendini kabul ettiren Melo oldu.

Ama diğerleri içinde ümitsiz değilim biraz şans birazda uyum için zamana ihtiyaç var.

Sen Galatasaray taraftari degilmisin, ne bu ya herkes memnun 1 puandan, 1 puan bu takimi sampiyon falan etmez!

Kimse bir puana sevinmiyor,75 dakika 10 kisi oynayip maglup durumdayken son dakikalarda beraberligi yakalayip Fenerli medyanin diline düsmedik,memnuniyet bundan.

Bu takıma bir kaç doğru düzgün, kaliteli futbolcu lazım. Aslında çok kötü değiliz ama transfer eksik kaldı malesef..

Fatih hoca Riera'yı çıkardın sonradan Sercan'ı neden çıkarıyorsun? Hadi onlar çıktı Kazım'ın sahada 90 dakika kalmasının sebebi ne ?Cidden merak ediyorum

Kazim mücadele etti en azindan. Kazim'i penalti pozisyonunda görmedin sanirim ? Sabri yerine Sercanla devam ederdim ben. Full ofans anasini satayim..

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | İkinci Yarı

Taraftar daha ne tepkisi koysun. O kadar mail gitti kaç tane futbolcu istedik. Kaç tanesi alındı?. Kadroya bi bak, gol yedikten sonra maç çevirecek bi kadro mu? İyimserlik falan değil, gerçekleri görmek bizimki. Maç çevirecek kadromuz yok. Bu kadro için 70 dakika 10 kişi oynayıp, ilk golü kalemizde gördükten sonra puan çıkarmamız başarıdır.

Maalesef Galatasaray'ını tarftar profili son 10 yılda çok değişmiş :(

Arda Turan!Bu adamı sırf para için sattılar!Aynen Keitada olduğu gibi.Yazıklar olsun be!Arda gitmek istediyse gönderme kardeşim senin kontratlı futbolcun.Karşı kaleye gidemiyoruz,yaratıcı oyuncu yok.

ardayı para için yönetimin sattığına inanmıyorum.yönetim kendi ayağına kurşun sıkmaz.arda kendi gitmek istedi ve yönetim çaresiz yolladı.

Sen Galatasaray taraftari degilmisin, ne bu ya herkes memnun 1 puandan, 1 puan bu takimi sampiyon falan etmez!

Ya bak suan, Elmander de soyluyor bunu 10 kisi oynadik ve bu duruma gore iyi sonuc diyor...10 kisi ile 1 puan iyidir.Yeterki diger 11 e 11 oynananlarda 3 puan olsun

bünyamin şerefsizgezer ulan sarı kartlık hareketi kırmızı yaptın. bizim muslere ne yazıkki sacmalıgın danskasını yaptı. şerefsizgezerde bundan yararlandı. şu engin yekta niye alındı kardeşim. sabri kazımdan gına geldi bana. ne güzelde başlamıştık maca. biraz muslera biraz hakem macın icine ettiler..

11e-11 kesin alırdık bence maçı.

Selçuk geçen sene trabzon'da neden başarılı oldu ?

Önünde Burak, Umut ve Jaja gibi vahşice mücadeleler eden 90 dakika delice koşular yapan futbolcular vardı. Sürekli geriye gelip top alıyordular. Bizim hangi hücum futbolcumuz geriye geliyor.. Hangisi sağa sola koşular yapıyor... Var mı, öyle futbolcu? Yok maalesef. Burada bazı arkadaşlar Keita gelecek diye burun kıvırıyordular. Alın işte, Keita gibi bir oyuncunun yokluğunu çoook hissedersiniz!

Vallahi sizi bilmem kendi görüsüm: Takim rezaletti! Ufuk zamana oynadi!!! Bu bile bizim takimin durumunu ortaya seriyor.

70 dakika 10 kişi oynayan takım beraberliğe oynayıp kontraya çıkmaktan başka ne yapabilir? Ne bekliyorsunuz siz?

Pino bu takımdan GÖNDERİLMEYECEKTİ. Nasıl Fatih Terim Arda'nın gideceğini bilsem Culio kalacaktı dedi, ilerde Pino' da gitmeseydi diyecek. Ucuz maliyetli ve yetenekli iki oyuncumuzu ( Pino - Culio ) göndermeyecektik!! Açık ve net...

Geçen seneden 8 farklı futbolcu ilk 11'deydi.. takım henüz oturmadı..İlk haftalar böyle kazalar olur...

Hakemi yendik en azindan. Buda bir cevaptir.

10 dk izledim sonra kapattim , hic zevk almadim, gecen senelerin tekrarini izliyoruz baskan sonunu polat gibi istemiyorsa acil önemler almasi gerekiyor

Asıl sorun bence Selçuk.Ne olmuş bu adama böyle ya 3 maçtır hiçbir şey yaptığı yok

abartma istersen 10 kisi oynadik 80 dakika. tabiki savunma yapacak. ortalari kötüydü sadece, ben yinede begendim. sercana 2-3 iyi pas atmisti macin basinda. macin basinda herkes iyi gidiyoruz aliriz diyodu..

Geri
Üst Alt