STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Aradaki farka bakın!Her ne kadar 10 kişi kalsakta skordada bir fark olmalıydı!

13073.gif

hocam bide levante ile real madrid arasındaki farka bakarmısın 10 kişi kalan takım değeri ne olursa olsun morali düşer

Aradaki farka bakın!Her ne kadar 10 kişi kalsakta skordada bir fark olmalıydı!

13073.gif

Düz mantık. Kaale bile alınmayacak liseli kıstası kusura bakma. Futbol sahada oynanır, orada alırsın sonucu. Kağıt üstündeyse lig neden var ? Şampiyonlar belli.

Her maçta söylüyorum gene söyleyim, kına yak Arda !

ft'yi savunan ve asiri derecede pozitif düsünen beyler bunu okuyun ve 3 saniye düsünün: diger takimlarin kadrolari bizimkinden cok mu iyi? yoksa bizim kadro digerlerinkinden cok mu kötü?

hayir, bu ligin belki en kaliteli kadrosu bizde (kagit üzerinde).

buna ragmen ilk 3 mac da, ('büyük' takimlara karsi daha oynamamiza ragmen), bir yenilgi, bir zor bela biraz da sans ile galibiyet ve bugün de cok sans ile beraberlik aldik. yani bana sorarsaniz, ilk 3 mac rezalet bir futbol ve 0 puan. kadrolari bizimkinden daha kötü olmasina ragmen, diger takimlar bizim üstümüzde yer aliyorlar puan durumunda!

Mesajımı alıntılayan tüm arkadaşlarıma,

Bakın şifre burada.

Yok takım 6,5 yıllıkmış, 3 aylıkmış

geçiniz bunları.

Zaten mesajımda da yönetimler dedim belirttim.

Ben bu takımın 9 kişi ile Beşiktaş'a kupada sahayı dar ettiği günleri de hatırlıyorum.

İlk Feldkamp döneminde.

O takım da 1 yıllıktı.

Orada haklilik payiniz var.

Insallah daha iyi olur

İlk yarıyı izleme fırsatı bulamadım ama ikinci yarıyı izledim.Takım beni tatmin etmiyor malesef.İleride çok pasifiz çok...

Neyse arkadaslar hayirli aksamlar.

Karabükten 10 kisiyle 1 puan aldigimiza sevinenler, büyük takim taraftari özelligini coktan unutanlar ama farkinda degiller. Simdi herkes normal üzerime gelir ama gercek bu!

Anlamıyorum napalım beyler floryayı basıp tüm futbolcuları teknik heyeti dövelim mi Muslera nın ırzına mı geçelim napalım bişey söyleyin madem.Hepimizin içi acıyor bir siz üzülüyorsunuz triplerine girmeyin.Ne yapalım söyleyin yapalım hadi.

3.resmi maçına çıkmış takıma ne yapalım.2000 2000 2000 diyip duruyorsunuz ama o takımda yeni kurulduğunda 96 da Sami Yen de fenerden 4 yemedi mi liderin 9 puan gerisine düşmedi mi?

Ne yapmamızı bekliyorsunuz?

Arkadaşlar puan kaybına çok üzülmeyin, gerçekçi olalım. Chelsea, Milan, Real Madrid, Porto ve Anderlecht'den ikişer oyuncu alsak koysak ilk 11'e, yine ilk maçlarda randıman alamayız. Takım alışana kadar bu böyle.

İyi haber, Fatih Terim nihayet bazı inatlarında vazgeçmeye başladı, ideale yakın onbiri buldu. Kazım yerine Engin ya da Yekta'yı monte edebilirse, takım baya iyi maçlar çıkaracak gibi. Özellikle Riera'nın çıkana kadar top dağıtması çok umut vericiydi.

Kötü haber, Muslera bunalıma girmeden birileri müdahele edip bu çocuğu kendine getirecek mi, bilmiyorum. Her gelen topu sektirip, sürekli pozisyon hatası yapıyor...

ft'yi savunan ve asiri derecede pozitif düsünen beyler bunu okuyun ve 3 saniye düsünün: diger takimlarin kadrolari bizimkinden cok mu iyi? yoksa bizim kadro digerlerinkinden cok mu kötü?

buna ragmen ilk 3 mac da, ('büyük' takimlara karsi daha oynamamiza ragmen), bir yenilgi, bir zor bela biraz da sans ile galibiyet ve bugün de cok sans ile beraberlik aldik. yani bana sorarsaniz, ilk 3 mac rezalet bir futbol ve 0 puan. kadrolari bizimkinden daha kötü olmasina ragmen, diger takimlar bizim üstümüzde yer aliyorlar puan durumunda!

Övdüğün takımlarada bak sonra 3sn düşün öyle konuşalım.

beyler play off uygulaması olan bir ligde beraberlik le galibiyet arasında bir fark yokki... bu kadar karamsar olmaya gerek yok....

rakip kim olursa olsun 10 kişi kalmak takımın performansını olumsuz yönde etkiler...

onu göndermeseydik keşke bunu alsaydık demenin bir anlamı yok... devre arası inşallh eksik bölgelere takviye yaparlar..

g.zanı oynatacağına semih kaya yı oynatsa f.terim ne kaybederiz ki? oynaya oynaya tecrübe kazanır bu çocuk....

kötü başladık lige ama inşallah kısa sürede toparlanırlar...

musleranın da bir an önce toparlanması lazım... kaitesini daha yansıtamadı... inşallah bu durumu alışma dönemi yüzünden dir...

ne olursa olsun en büyük GALATASARAY

Bu arada ntv de arda'nın macı var.

Kimi getirelim söyle ? Kimi öneriyorsun?

O takımda 4 büyük isim vardı. Şimdi o lider bulunmaya çalışıyor. Elbet biri çıkacak dedi FT'de. Ayıp ediyorsunuz. Geçen sene geçtim önceki sene olsa 3 ya da 4-0 yenilmiştik. Yapmayın.

Emrah kardeşim (diyorum kusuruma bakma, istemezsen demem)

sanırım anlaşamadık.

Ben takıma bir şey demiyorum.

Yönetimler diyorum.

Ayrıyeten bu sonuca üzüldüğümü belirttim.

Üzüntümü mazur görmeni rica ederim.

Fener 3 te 2 yaptı.Galatasaray 3 de 1 yaptı.

Ama 3 maçta da onlar kadar kötü değildik. Antep maçları hariç. Garip bir maç zaten. Ordu maçı farktan kurtardılar. Dünkü maçta da şansları yardım etti kusura bakma. 3 maçı da TV'den 90dk izledim. Cacık olmazdan febeden.

Ben yenilsek de bugün iyi oynadığımızı düşünüyorum.. Kırmızı kart olmasaydı bugün çok daha farklı bir skor olacaktı.. Bünyamin efendi(!) yine yaktı bizi sağolsun.. O pozisyon kırmızıysa Erkan'ın Eboue'ye yaptığı hareket bordo karttır o zaman.. Melo'yu 2 defa yere indiren Birol uyarı bile almadı.. Önce bunların hesabını bi versin Bünyamin.. Her sene vukuatı var bu herifin bizim maçlarda.. Bunun dışında Kazım yine kötüydü.. Sercan ve Elmander gayet iyiydi.. Riera'yı göremedik.. Selçuk diğer maçlara oranla çok iyiydi.. Melo yine kendisinden bekleneni fazlasıyla yaptı.. Kısacası Balta-G.Zan ve Kazım bildiğimiz gibi maçın kötüleriydi.. Her şeye rağmen haketti bu beraberliği.. 10 kişi kalmasak rahatlıkla alırdık maçı buna da inanıyorum.. Takım bugün olumlu sinyaller verdi bana göre.. Biraz takım olabilmişiz bugün bunu gördük..

Kesin alırdık. Garanti :)

Abi ciddi misin dalga mı geçiyorsun?.:)

Bence yenerdik maç belli eder kendini Karabüğün taktik belli sert oynayıp Cernetın atıcağı uzun veya ara toplara Shelton koşuları tehlike bulmaktı.Zaten ilk 15 dakikada Elmander ve Sercanla önemli pozisyonları harcadık.Belkide ilginçtir ilk 15 dakika fener şansı olsa 2-0 önde bile olabilirdik.

Geri
Üst Alt