STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Aradaki farka bakın!Her ne kadar 10 kişi kalsakta skordada bir fark olmalıydı!

13073.gif

Arkadaşlar olmamalı kimse itiraz etmiyor ama Galatasaray hazır bir takım değil.Hazır takım olmalarına rağmen 50 kat daha pahalı Barca ve Real bile deplasmanda yenildi.

Kıyas yaparken tek bir yönden bakmayın.Benim dikkat ettiğim pahalı oyuncularımızın hırsı mücadelesi azmi.

Yeterli mi ? Değil ama gayretli olduklarını görüyoruz.Bir takımdan 10 futbolcu yollayıp 10 futbolcu almak kolay iş değil.

Üstelik 2-3 mevkiye daha oyuncu alınamadı takım etkili olamıyor o yüzden.Eski yönetim sadece keita ve Elanoyu yollamasa takım çok farklı olurdu.

Bu senede takım çabuk kaynaşırsa başarı gelir.

Düz mantık. Kaale bile alınmayacak liseli kıstası kusura bakma. Futbol sahada oynanır, orada alırsın sonucu. Kağıt üstündeyse lig neden var ? Şampiyonlar belli.

Bu bir örnekti.Sanırım daha geçen yıl süper lige çıkmış bir takıma 10 kişi olsakta berabere kalmamızı normal olarak görüyorsunuz.Bravo taraftar profili çok değişmiş.Nerde 10 yıl önceki taraftar!

Ama 3 maçta da onlar kadar kötü değildik. Antep maçları hariç. Garip bir maç zaten. Ordu maçı farktan kurtardılar. Dünkü maçta da şansları yardım etti kusura bakma. 3 maçı da TV'den 90dk izledim. Cacık olmazdan febeden.

Emre'nin ve Gökhan'ın olmadığını unutmamak lazım.Adamlar sol ve sağ bekleriyle bile gol arıyorlar.Bizim Hakan ileriye gidip 10 metre geriye atıyor.

Her maçta söylüyorum gene söyleyim, kına yak Arda !

Arda ne yapsın.. Geçen sene Arda'dan bin kat daha faydalı Culio ve Pino zorla gönderiliyorsa, Arda ne yapmalı renktaş ? bu adam bu kulübün maaşlı futbolcusu değil miydi ? neden Arda'dan bir başkanmış gibi bahsediyorsunuz. Kafası futbolda olmadıktan sonra, inan bu sezonda başarısız olurdu... Fatih hoca geldiği gün böyle bir laf söyledi. "Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir" ama maalesef eldekilere sahip çıkmadı.

Sabaha kadar 11-11 oynansa alirdik maci. Olumsuz hava yaratanlar Defolsun gitsin forumdan acik ve net.

sabaha kadar oynasaydik, yine maci alamazdik. takim rezalet ötesi aga. bunu görmeyen futbol izlemesin bir daha!

Adam 11 e 11 diye sormuş.Bence bırak bu işi hacı.

Fenerbahce kendi evinde 10 kisi'ye karsi oynadi skor 1-1

Galatasaray deplasmanda 10 kisiyle oynadi skor 1-1

Ozaman soylede diyebiliriz.. Manisa kadikoy deplasmaninda 10 kisiyle bir puan aldi.

Galatasaray karabuk deplasmaninda 10 kisiyle bir puan aldi..

sabaha kadar oynasaydik, yine maci alamazdik. takim rezalet ötesi aga. bunu görmeyen futbol izlemesin bir daha!

Gökay ilk 15 dakikada 2 pozisyon kaçıran beşiktaştı galiba yapma.:(

Sağlık olsun.

Arkadaşlar olmamalı kimse itiraz etmiyor ama Galatasaray hazır bir takım değil.Hazır takım olmalarına rağmen 50 kat daha pahalı Barca ve Real bile deplasmanda yenildi.

Kıyas yaparken tek bir yönden bakmayın.Benim dikkat ettiğim pahalı oyuncularımızın hırsı mücadelesi azmi.

Yeterli mi ? Değil ama gayretli olduklarını görüyoruz.Bir takımdan 10 futbolcu yollayıp 10 futbolcu almak kolay iş değil.

Üstelik 2-3 mevkiye daha oyuncu alınamadı takım etkili olamıyor o yüzden.Eski yönetim sadece keita ve Elanoyu yollamasa takım çok farklı olurdu.

Bu senede takım çabuk kaynaşırsa başarı gelir.

İyi diyorsunda yıllardır aynı şeyleri konuşuyoruz.

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu | 21 Eylül

Onu bunu bırakın geçen sene gol yeyince maç dönmüodu iki haftatır çeviriyoruz bide bu hafta 10 kişi oynatık yavaş olcak. Büyük hocada böyle olur iki haftadır oyuna aldığı adamların katkısı var takımın nerden nereye geldiğini gösterir bu.

Hala Arda diyenler var, onu geç Keita diyenler var, bu üçlemeyi Ribery ile tamamlayalım da tam olsun bari.. Ardayı gitmek isteyince göndermeme mantığı Eşinizin sizden boşanıp başka birini tercih ettiğini söylemesi halinde hayır benimle evli kalacaksın deyip, bu evlilikten mutlu bir gelecek beklemeye benzer.

Kimi getirelim söyle ? Kimi öneriyorsun?

basarili veya basarisiz olabilir ama sistemi olan, düzeni olan ve saha icinde organizasyonu saglayabilecek bir td lazim. simdi aklima kimse gelmiyor ama iddia ediyorum, luce gelse, defansif futbol bile oynatsa, en azindan oyunu kontrol eden, sistemi olan bir td!

ne oynadigimizi bilmiyoruz. iddia ediyorum oyuncular bile ne yapacagini bilmiyorlar sahada!

ilginctir sezona iyi baslamayan GS ve TS en iyi futbolu oynuyor benim gözümde. Bursa'da fena oynamiyor. Digerleri leshleri oynuyor acik ve net.

Arda ne yapsın.. Geçen sene Arda'dan bin kat daha faydalı Culio ve Pino zorla gönderiliyorsa, Arda ne yapmalı renktaş ? bu adam bu kulübün maaşlı futbolcusu değil miydi ? neden Arda'dan bir başkanmış gibi bahsediyorsunuz. Kafası futbolda olmadıktan sonra, inan bu sezonda başarısız olurdu... Fatih hoca geldiği gün böyle bir laf söyledi. "Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir" ama maalesef eldekilere sahip çıkmadı.

ardanın gidiş zamanı yanlıştı.takım hemen hemen kurulmuş.bi anda takımın en iyisi gidiyor.

forumda provakatör tipli adamlar var.gaza gelmeyin bence.he deyin geçin.yoksa şu takıma şu aşamada,böyle anormal koşulalrda bu kadar sallamak bana hiç masum gelmiyor...

gecen yıldan iyiyiz ama ne kadar iyiyiz??

futboldaki gelişime ve değişime ne kadar ayak uydurabildik...

yabancı olarak başlayalım elano-lincoln-kewell-neill-keita-misimovic-linderoth-riera-elmander-eboue -ulfalujisi ve hatta melo

bunların ortak noktasını kim söyleyebilir kim son 10 yılda yapılan en başarılı yabancı transferin bütün bunlardan daha ucuza alınan riberi olduğunu itiraf edebilir,

yerli olarak sarp,zan,servet,sabri,serdar özkan,aydın,balta,cağlar, ayhan say say bitmez kim bunların döneminin gectiğini,kalitesiz olduklarını itiraf edebilir kim

serdar azizin,serdar kesimalin,hasan ali , gökhan törenin ve say say bitmez yeni nesil futbolcuların yukarıda saydığımız oyuncularımızdan cok daha kaliteli olduğunu acık secik ilan edebilir...

kusura bakmayın sorun rijkardda,skibbede,hagide ,terimde değil sorun artık eskimiş ,köhnemiş 10-15 yıl öncede kalmış komik bir futbol yönetim şekli,transfer politikasındadır, gidin 10 tane daha arsenal yedeği oyuncu alın 24 yaşındaki ardayı satın alırken 33 yaşındaki oyuncusunu bize veren a.madridin 10 tane daha emekliliğine bir adım kalmış oyuncusunu alın ,gidin 10 tane baltayı alın,10 tane sabriyi alın ,10 tane zanla 3 yıl sözleşme imzalayın ama yinede başarılı olamayacaksınız...

ey eskimiş ve köhnemiş zihniyet ,sezginler tulunlar dürüstler yeter artık cekilin köşenize ,itiraf edin modern futbolla işiniz olmadığını,itiraf edinki bu camiayayı dahada batırmayın,gidin lütfen gidin...

Emrah kardeşim (diyorum kusuruma bakma, istemezsen demem)

sanırım anlaşamadık.

Ben takıma bir şey demiyorum.

Yönetimler diyorum.

Ayrıyeten bu sonuca üzüldüğümü belirttim.

Üzüntümü mazur görmeni rica ederim.

Hocam ben seni anladım. Burada bizi "1 puana" sevinen gibi gösterenler var. Bakın penaltı golü öncesi ne yazdım. Biraz gerilerde.

"Bu gol kaçsada ben memnunum" yazdım. Son 3 yıldır saçma sapan futbol izlemekten bıktım ben. 1 şeyi iyi yapan bir takım olduk kısa sürede.

Futbolu bilen herkes bilir. Bir takım başarılı olmak istiyorsa önce takım savunmasını oturtmalı sonra da ofansı. Sıra budur. Keitalar falan geçsin herkes. 3 gol atıp 5 gol yiyorduk. 1-2 maç 4-5 gol atıyorduk sonra yine kayıp. Dengeli takım oluyoruz. Ve zamana ihtiyacımız var. Yenilmedik. 11 kişi devam etseydik "kahinlik yapmıyorum" alırdık bu maçı. 2-0 gibi net bir skorla hemde. 8-10dk içinde 2-2.5 pozisyona girdik ve bunların 1 tanesi net gol pozisyonuydu. Bunu 3 gün önce maç yapmış ve deplasmanda yeni bir takım olarak yaptık. Rakibe pozisyon vermedik toplamda. Attıkları gol kısmetti. Belki atamasalar biz atıp alacaktık bu maçı. TS de böyle az maç almadı.

Atıp tutarken daha bilinçli olmakta fayda var. Kişisel konuşmuyorum yanlış anlamayın. Takım oalrak "çok" iyi yoldayız. Ama eksik oyuncumuz var. 1 ofansa(ortasaha yada forvet) 1 ortasahaya(göbeğe ya da ofansa) isim lazım. Bunlar elzem eksikler. Ben umutluyum. Dün feneri izledim rezalet. Aldanmasın kimse Alexspor oldular iyice ve rakipleri şanslı olsa fark yerdi o takım. Bejeke rezalet. TS bizimle benzer durumda. Kapanan Anadalu takımlarını açacak "kahraman" lazım. İçimizden ya da transferle. Birde takım olmak-uyum hepsi bu.

Geri
Üst Alt