STSL 11/12 H:30 | Orduspor 1-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:30 | Orduspor 1-0 Beşiktaş | 11 Mart | Devre Arası

Bunlarin birde karabuk deplasmani var galiba, karabuk evinde 6 mactir kazaniyormus sanirim. Hatayada manisa var, o da kumede kalmak icin mucadelesini veriyor

Bülent Korkmaz'a helal olsun. Karabük'ü nereden nereye getirdi. Düstü gözüyle bakiliyordu. Tas gibi takim oldular gercekten.

Bunlarin birde karabuk deplasmani var galiba, karabuk evinde 6 mactir kazaniyormus sanirim. Hatayada manisa var, o da kumede kalmak icin mucadelesini veriyor

Ne 6 maçı arkadaşım ya senin söylediğinle ağzından çıkanın kulak deliğinin duyduğunun bir olmadığın fakındasın dimi? 7 maçtır kazanıyorlar

Cevap: STSL 11/12 H:30 | Orduspor 1-0 Beşiktaş | 11 Mart | İkinci Yarı

O da son galibiyetleri olacak gibi bu sezon :D

Kargalarin isi zor seneye. Komple takim degismeli. Fernandes ve Ernst haric hic bir yabanciyi takimda tutmam sahsen.

Ernst gecen seneki ersnt degil, yasi da ortada, gonderilir. Fernandes te kalmak istemez

O da son galibiyetleri olacak gibi bu sezon :D

Kargalarin isi zor seneye. Komple takim degismeli. Fernandes ve Ernst haric hic bir yabanciyi takimda tutmam sahsen.

Para yok :) Adamlar transfer yasağından korkuyor uçan kuşa borçları, FIFA'da dosya dosya davaları var. Gelecek sene ne yapacaklar merakla bekliyorum açıkçası :D

Bu mac boyle biterse gidin Bursa'ya basin.

mustafa bence STANCU'nun bir alt seviyesinde.

Mustafa bizde ancak yedek olur

Bülent Korkmaz'a helal olsun. Karabük'ü nereden nereye getirdi. Düstü gözüyle bakiliyordu. Tas gibi takim oldular gercekten.

Galatasaraylilarin basarili olmasi önemli. Kaptan´in basarisi benim icin sürpriz oldu. Beklemiyordum. Ama hala takimi öndeyken komple geri cekme hastaligi var onda. Dakika kac olursa olsun, geri kalan dakikalarda full defans yapip kalp krizi gecirtiyor. Bunu gelistirmesi lazim. Ilerde yine yollarimiz kesisir belki

bülent hoca maç içersinde hamle yeteneği 0.

3-0 takımı öne geçebilir ama emin olun 4-3 mağlup olma pontansiyelleride var. o yüzden iyi hoca olamayacak kendisini geliştiremezse

cenk

sivok,toraman,ersan,egemen

hilbert,ekrem,ismail,tanju

fernandes,veli,necip,quaresma

mustafa

disindaki tüm adamlari gönderirdim zaten yarisi kiralik. nereden bulmus BJK bukadar cöpü.

Ne maç oluyor be :o

Galatasaraylilarin basarili olmasi önemli. Kaptan´in basarisi benim icin sürpriz oldu. Beklemiyordum. Ama hala takimi öndeyken komple geri cekme hastaligi var onda. Dakika kac olursa olsun, geri kalan dakikalarda full defans yapip kalp krizi gecirtiyor. Bunu gelistirmesi lazim. Ilerde yine yollarimiz kesisir belki

Gittigi her takimda imzasini birakiyor: Kayseri Erciyes, Bursa, biz, simdi Karabük. Bazi yönlerini gelistirirse, bence en basarili türk teknik direktörlerinden birisi olacaktir. Umarim Karabük'te uzun yillar calisma imkani bulur ve basarili olur (ayni A. Avci'nin IBB'de oldugu gibi).

Stancu 10 tane gol atmis bizde bu cocuk hic forvet oynamadi.

Kargalar su Carvalhal'i yollasaydi zamaninda, simdi cok daha iyi yerlerde olurlardi. Bu adam ne futbolcudan, ne taktikten ne de futboldan anliyor.

Stancu Ordu'nun gol yükünü çektiği için bu sayı yüksek. Bizde 5 golden fazla atamazdı. Bizde gol yükünü 5 kişi çekiyor. Neco, Elmander, Baros, Selçuk, Melo. Stancu bizde en fazla yedek olacak bir forvet.

Attigi gollere bakmak lazim. Mesela bugün bos kaleye vurdu. Kaliteli gol attigini görmedim acikcasi. Hep son dokunus. Bizde kapali savunmalara karsi basarili olamaz.

beşiktaşın kadrosu geniş ama çöp.

Geri
Üst Alt