STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Düşene Son Darbe!

Artık bütün duyularımızla cumartesi saat 20:00'a kitlendik.3 Temmuz'dan beri gitgide alçalan f5'in artık son tutunma noktası.Yıllardır bize karşı övündükleri tek başarı olan kadıköy derbilerini 17 Mart'ta kabusa çevirme zamanı geldi.Bu maçla birlikte feneri aylardır kaçtığı yüz kızartıcı sorunlarla başbaşa bırakma zamanı geldi.Tepeden tırnağa bütün oyuncularımızın bu maçın önemini anladığı takdir de fenerin o maçta hiçbir şansı olduğuna inanmıyorum.Tek inandığım kadıköy de, play-off sezonu olmasına rağmen şampiyonluğu ilan edeceğimizdir.İnşallah, yüzsüzlükte sınır tanımayan fenerlilere hadlerini bildireceğiz ve f5'e son tekmeyi her zaman olduğu gibi yine biz atacağız!!!

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

baroni yiyorsa 2009da ardaya yaptığı artisliği meloya da yapsın :asd:

arda giibi maca cikarken kafa olarak 0-1 yenik baslayan topcular olmicak sahada, bu iyi.

arda, sabri ...

bir tek necati konusunda emin degilim ama deplasmanda gol atip durmasi, bu mactada onu gaza getirir diye düsünüyorum.

arkadaslar bence yenecez fark atacaz dıye onceden yorum yapmayın :) hatırlayın gecen sene fb nın en guclu kadrolarından bırı vardı ve bızım de en kotu kadromuz vardı..ona ragmen tt arenada yenebılırdık onları..zor deplasman ve ne olacagı bellı olmaz kesınlıkle.

fenerde tek çekindiğim nokta stoch içeri çok iyi dalıyor

cevabı kes :D

1-0 olsun bizim olsun....

Antuya bi göz atıyım dedim de bunların psikolojileri bozulmuş lan :D Biz bunlara koyarsak(inşallah) var ya o stadı komple ateşe verirler :asd:

fenerin ilk 15 dkdaki gereksiz ve manasız baskısını gögüslersek maçı alırız

Eğer bu maçı yenersek Melo ceza alır söyleyeyim. Kendini tutmaz tribünlere artistlik yapar :)

Zor mac!!!!!!!!

bu macı alabılırız neden mı hakemler baskı yapamıcak muslera melo eboue elmander selcuk ulfa engın gıbı adımlar bole atmosfere alısıklar ve genc semıhe emreye yardımcı olacaklardır kesınlıkle

Adamlar kendi forumlarında 3-0 yenersek içim rahat etmez falan diye konuşuyorlar. Ulan ne içiyor bunlar böyle , nasıl bir kafa yaşıyorlar anlayamıyorum. Bir topluluk bu kadar mı gerizekalı olur.

Adamlar kendi forumlarında 3-0 yenersek içim rahat etmez falan diye konuşuyorlar. Ulan ne içiyor bunlar böyle , nasıl bir kafa yaşıyorlar anlayamıyorum. Bir topluluk bu kadar mı gerizekalı olur.

Kardeşim unutmayın onlar Fenerli :) Acınacak haldeler.

Koyacaz.

saplariz, raadolun

Geri
Üst Alt