STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

6 puan farkla Play-Off'a girersek sadece içerdeki maçları kazanmak yetiyo şampiyonluk için.

Bunlar Barosu sakatlamıstı.

En çok korktuğum ise Elmander,Semih,Melo ,Selçuk gibi futbolcularından birini sakatlamaları.Gerçi onlarda riskte, Engin ve Melo intikamı alır :)

Ya Allah aşkına her seneki gibi şöyle "yeneceğiz,kesin kazanırız" gibi saçma sapan konuşmayın.Tamam benimde takımıma güvenim sonsuz ama bu kadar havaya kapılmayın ne zaman oraya çok iyi gitsek yenildik,ama ne zaman umutsuz gittiysek iyi şeyler yaptık.Bi sakin olun arkadaş.

ne alaka? galatasaray'lıyım ben, iddialı olmayacaksam ne anladım galatasaraylılıktan. yüz yıl da yenseler, yüzbirincide yine iddialı olurum, KO-YA-CA-ĞIZ! diye giderim o stada. Hiç farketmez.

yenilirsekte şampiyonuz moral bozmak yok üstümüze gelecekler takıma sallamaya başlayanlar bile olur aman yani...

şeresizlerin antunun görseli gördünüz mü ulan sizi o sahaya gömmzsek nefret ediyorum lan sizden

Zor mac..............berabere bitirelim,motumu tavana vuracam!:D :D

:sgr: :sgr:

Taktik maktik konusmaya gerek olmayan bir mac. Cumartesi cikip oynayacagiz. Ne olacagini hepberaber görecegiz.

Galatasaray´i bu macta favori göreceklerini düsünmüyorum. Sonucta Fenerbahce 37 mactir evinde yenilmiyor. Böyle bir avantajlari var. Anlamadigim sekilde, evlerinde daha arzulu daha baskili oynuyorlar. Bize karsi piskolojik bir avantajlari da var. Ama hepimizin icinde degisik bir his var. Kazanacagimizi hissediyoruz.

Umarim Fatih Terim asiri gazlamaz futbolculari :) Mazallah Melo,Engin,Ujfalusi cosarlar alirlar kirmiziyi :D

Taktik maktik konusmaya gerek olmayan bir mac. Cumartesi cikip oynayacagiz. Ne olacagini hepberaber görecegiz.

Galatasaray´i bu macta favori göreceklerini düsünmüyorum. Sonucta Fenerbahce 37 mactir evinde yenilmiyor. Böyle bir avantajlari var. Anlamadigim sekilde, evlerinde daha arzulu daha baskili oynuyorlar. Bize karsi piskolojik bir avantajlari da var. Ama hepimizin icinde degisik bir his var. Kazanacagimizi hissediyoruz.

Umarim Fatih Terim asiri gazlamaz futbolculari :) Mazallah Melo,Engin,Ujfalusi cosarlar alirlar kirmiziyi :D

abe berabere biterilem.......baska birsey istemem !!

beraberlik yeter aynen:D

Antu'nun görselinde binleeeeerce ibret var.

Kendi çapımda biraz eğleneyim dedim :)

Ufaluji :asd:

osman çapını zorlamışsın biraz sanki.

beyler o degilde biz kac gündür feneri yenemiyoruz :ays:

Cevap: Düşene Son Darbe!

Kadıköye bundan daha pahalı daha üstün takımlarla gittik ama bu kadar savaşcı ve yürekli bir takımla hiç gitmemiştik.Derbiler tekniğin değil mücadelenin ve savaşmanın netice vereceği çarpışmalardır.Şans bizden yana değil ortada olsun hakem bizden yana değil ortada olsun yeterki...

Ne beraberliği? Galibiyet dışında her sonuç üzülürüm. Ligi ve fb'yi taktığımdan değil, sadece hiç bir başarısı olmadan kendilerini dev aynasından gören angut toplumu kudursun diye.

abe berabere biterilem.......baska birsey istemem !!

Hayir demem. Ama önemli bir firsatimiz da var acikcasi. Bu maci kazandigimiz takdirde Fenerbahce´nin suni direnisi kirilacak. Ayrica Kadiköy´de yillar sonra kaybettikleri icin cok farkli bir cöküntü icerisine de girecekler. Bunun disinda Kadiköy´e hic bu kadar önde gittigimizi hatirlamiyorum ben. Bu avantaj olacak bizde. Serefsizler seneler boyunca ilk maci hep Kadiköy´e aldilar. Bizi yenip piskolojik avantaj sagladilar hep. Simdi durum farkli. Hem ilk macta onlari paramparca ederek yendik, hem 9 puan önlerindeyiz. Cok stresli olacaklar. Bu durumu tecrübeli futbolcularimiz kullanacaktir. Kimsenin Fenerbahce´yi takacagini, korkacagini sanmiyorum acikcasi bu kadrodan

Haftaya kadıköyde, oynayın ölümüne, canımız feda size...

429193_272869709455238_218464594895750_646547_1423227506_n.jpg

kadıköyde şansımız tutmuyor.yine tutmayacak.

Geri
Üst Alt