STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Düşene Son Darbe!

Osman arkadaşın dediği gibi bugune kadar hep teknik oyuncularla gittik ama sonuç hüsran..Bu sefer takımda bir tane bile koşmayan adam yok, ona biraz güveniyorum ama yinede iddaalı konusmadan bunları favori gösterip hatta gerekirse bunların futbolcularının gaza gelmesı basın tarafından saglanırsa daha buyuk vuruş yaşayacakları kesin..Özellıkle ne kadar havalanırlarsa o kadar iyi, Yüksek seyreden bokun düşüşü iyi olur;)

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

geçen sene o kadar kötü durumda bir pino ile kazanıyorduk maçı, ben inanıyorum bu maç için. ama gaza gelmemek,pata küte saldırmamak lazım.

Bızım bu senekı takım hem dengelı hem sakin gerektiğinde maç kötü giderken de gerekli zaman geçirmeye iyi yapan bir takım.Şu karıköyde ilk 20 dakika gol yemessek maç bizimdir.Tüm oyunculara güvenim tam.Beraberliğe ilk defa razo değilim karıköyde.

Kesin hakem Cüneyt Çakır diyorum, yine ezilecek o taraftarın bağırmasıyla.

Az çıldırtmayacak yine. İnce ince yaseminceyi geçtim, baskıyla verecek tüm kararlarını.

Fırat Aydınus'la Beşiktaş ve Fener'i yendik, o yüzden onu vermezler gibi.

Özgür Yankaya'yı falan vermezler herhalde, taşıyamaz bu maçı, saçma sürprizler yapmasınlar.

Banko Cüneyt Cakir. Haftalardir kücük maclari yönetiyor. Baska ihtimal yok. O yönetecek

abi inşallah iddaa bize 2.70 vs. verir hatta 2.70 vermesin 2.00 felan versin handikapa yüklencez :D

Son derbilerin hepsine Aydınus verildi, bu maça da verilse keşke ama Cüneyt alır bu sefer, kaçarı yok.

Arkadaslar birincisi tarihte alinmis skorlar mac kazandirmaz veya kaybettirmez sadece tarihsel bir veridir,ama son istatikler bu sezonun istatikleri maca bir isik tutar,onlarda herseyi yansitmaz.

Biz o stadta epeyce senedir kazanamadik,fakat ondan önce destansi galibiyetlerimizde oldu,mesela imparatorla tsyd kupasinda 4 cekmisligimiz var...Hemen aklima gelen...Bayragi dikdigimiz sahneyi herkes hatirliyor,bu tür seriler bu 100 yillik rekabetlerde dünyanin bir cok yerinde görülür,her serinin elbet bir sonu vardir,buda onlardan biri olabilir,bence cok yakiniz,sunuda unutmiyalim futbol bu,gene olmiyabilir karalar baglanicak bir durum bizim adimiza yok,ayni seriyi senin kendi evinde yuvanda basarman esas önemli olandir,fakat temiz bir hakem yönetimi olursa biz onlardan her anlamda iyi bir takimiz ve kazanmaya en azindan yenilmemeye cok yakiniz.

Sunuda unutmamak gerek son yillarda bizim iyi neticeler alamamizin ve onlarin bizim stadta bize göre daha iyi neticeler almasinin tek sebebi stadyum farkiydi,simdi o fark kalkti,mesela yeni stadimizda onlar ilk maci kazanmasina ragmen bizim bu sezonla beraber ayni uzun seriyi yakaliyacagimizi düsünüyorum,özelikle derbilerde icerde oyniyan takim her zaman favoridir,bu yüzden saha ve seyirci avantaji kimdeyse galibiyete o tarafin yakin olmasi kadar dogal birsey yok,en önemlisi kendi evinizde koydunuz mu ona bakicaksiniz,bizde koyduk mu? koyduk! Play-off gene koyacagiz isin en önemli kismi'da burasi! Sen evinde sürekli yen deplasmanda ekstra 3 puan beraberlik ne ala....

Tüm bunlarin isiginda bu sezona baktigimizda süper harika deplasman karnemiz var,ve hicbir derbi maci kaybetmedigimiz gercegide var,suan saha avantajiyla fener bize ortak yoksa bu mac bizim stadta olsaydi 5 mi 7 mi yoksa gene bir sürü gol kacirip 3 tanemi atacagizi konusuyorduk,tam takimiz eksigimiz yok,heran gibi bir problemimiz yok,hedefe kitlenmisiz hersey harika endisem yok,fakat saha avantaji söyledigim gibi besiktas,trabzon ve bizim icin her takim icin gecerli...her zaman ev sahibini oyuna ortak eder,ben bu macta macin neticesini dogru düzgün bir hakemle bizim lehimize sonuclanicagina cok eminim,cünkü tüm sezona baktigimizda defans,orta saha hucum ve teknik direktör bazinda bunu net görüyoruz,bu faktörlerin alehimize suan ancak bir hatali hakem karari dönderebilir,6/6 yapmis bir Galatasaray var!

Düzgün bir hakem yönetimi ilk mactaki gibi firat aydinusun tertemiz maci gibi bir mac olursa,kazanmaya biz daha yakiniz yada en kötü yenilmiyecegiz,ancak hatali hakem kararlariyla yeniliriz.Yoksa ne kadar saha avantaji, uzun süredir yenemiyorda olsak, gecen seneki gibi en azindan yenilmiyecegiz süphem yok!

bunlara koyucaz övündükleri 10 sene muhabbetide son bulacak mal gibi kalıcaklar

Cüneyt Cakir yönetmez insallah cünkü ev sahibi hakemidir Cüneyt Cakir,yönettigi maclarda ev sahibinin kazandigi maclar olur genellikle,yoksa bana göre iyi hakem ama macin kaderiyle yaptigi bir hatayla oynayan bir hakem,cabuk kart cikartir dogru cikartiyorsa ne ala ama bazen hatalida cikartiyor ve gözünden kactiginda takimi yakmis oluyor,cüneyt cakiri icerde isterim ama deplasmanda istemem,bizim icin iyi bir hakem olmaz,firat aydinus daha iyi olur!

Fakat ilk derbiyede aydinusu verdiler,bu macta Cüneyt Cakir olma ihtimali cok yüksek,Fatih hocanin oyunculara Cüneyt hocaya karsi ikaz etmesi gerekiyor,cabuk kart ve sinirli davranis ve tehlikeli bölgede abuk sabuk hareket yapmamiz icin,cünkü Cüneyt Cakir yönetiyorsa maci kim sakinse o kazanir.Özelikle bizim deplasman takiminin cok sakin ve relax oynamasi gerekir Cakir ile.

Cüneyt Çakır uzun zamandır Fener aleyhine hata yapmıyor nedense.Bu da beni düşündürüyor.Geçen gün iki Fenerbahçeli'nin muhabbetlerini şahit oldum yanlarından geçerken.Erken görecekleri kırmızı kartla rahat bitiririz işlerini diyorlardı.Son birkaç senedir çoğu Fener derbisinde erken aldığımız kartlarla maçın seyri değişiyor.Sakin olup,tahriklere kapılmamamız gerekli.Daha zor durumda olan onlar,biz oaraya rahat gidiyoruz.Sakin oynayıp fırsat kollamalıyız.Bu sefer güzel olacak diyor içimden bir ses:)

-------Fernando Muslera------

Eboue--Ujfalusi--Semih--Hakan

Engin--Melo--Selcuk--Emre Colak

--Necati Ates----Elmander------

Klasik kadro cikar yine. :yenieek:

6 Gün kaldi.

Sans yanimizda olsun bir kere ulan bir kere.

yine ezik cuneyt cakiri verirler malesef...

Geri
Üst Alt