STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Sacma sapan rüya gördüm,macta ikili mücadeleye giren Melo ve Fernandes agir sakatlaniyor,uyandiktan sonra kendi kendime Fernandezin Fenerde ne isi var diyip sövdüm,sonra rüyayi esime anlattim,Fernandezin Fenerse ne isi var demesini bekledim,nafile.

UA girecek mi sence stada? Hepsi aynı yerde olup birde bayrak açarlarsa sağlam olaylar olur diyorum ben :)

O dediğin İM KAN SIZ

Sen yapar mısın? Öldürürler adamı, en azından sağlam dayak yersin.

Şöyle 200-300 kişi AYNI YERDE olman lazım ki çok zor.

[video=youtube;hzXXOmbGI5M]https://www.youtube.com/watch?v=hzXXOmbGI5M[/video]

Hatırlasın bütün angutlar! GELİYORUZ!!!! Kobra da bizimle, :)

Uyarıları Dikkate Alın Lütfen...

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Maç linki istemek ve maç linki dağıtmak kesinlikle yasaktır. Kadro vs... gibi dolaylı yoldan link istemek de yasaktır.

ne duruyorum laaaaaaaaaaaaaaa 1 mesaj kalmis 2000 e

bu mesajim tüm fenerlilere gesin

galatasaray_kupa.jpg

asaletİn yeter

maç yorumu

baskılı ve arzulu başlayacak bir takım var, atakları olgunlaşmadan kesmeliyiz. ilk yarının ortlarına doğru dengeyi sağlamalı yardımlaşmayı iyi yapmalıyız. yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirmek gerek, sonuçta bol pozisyonluda olabilecek bir maç bu.

özellikle kanatlara dikkat etmek gerekir. fenerin forveti tehlikeli diyemem ama defansı zorlayacak bir isim. orta sahayı ele geçirir, pas trafiğini dikkatli yaparsak maçı rahat alırız.

bu maç kopma noktası. biz sakinliğimiz ve kalitemiz ile farkı yaratıcaz. zaten öne geçer ve bunu uzun süre sürdürürsek 4-5 net pozisyona gireriz gerisi bizim oyunculara kalmış.

bire bir bırakmamak lazım defans oyuncularımızı, her ne kadar iyi olsakda futbol hatalar üzerine kurulu.

iki takımda asılcaktır, önemli olan kırılma noktalarında işi bitirmek. biz hiç bir zaman vasat oynamadık, şans faktörünü-hakem onlardan yana olacak yine.

benim tahminim ilk yarı 1-2 gol atarız. ikinci yarı golü bulurlar ama maç sonu 1-4 diyorum.

kadıköy mutlaka fethedilecektir. onu fetheden teknik direktör ne güzel teknik direktör, onu fetheden oyuncu ne güzel oyuncudur. hz. jose

[video=youtube;Ybe3ihUHG4g]https://www.youtube.com/watch?v=Ybe3ihUHG4g[/video]

O dediğin İM KAN SIZ

Sen yapar mısın? Öldürürler adamı, en azından sağlam dayak yersin.

Şöyle 200-300 kişi AYNI YERDE olman lazım ki çok zor.

Bende öyle düşünüyorum akıl karı bir iş değil. Arenaya gelmeye cesaret edemezler mesela.

superfb.com

indexi cok bel alti olmus..

ceza yemiyeceyimi bilsem ana avrat düz giderdim

Alex yine ilk topu taca atar :asd:

Buraya da yazayım takım saat kaçta yola çıkacak bilen var mı ?

gençler ben yavaştan çıkıyorum sirinevler meydanda 13.30 da buluşuyoruz.sonra floryaya.arkadaşlardanda aldığımız bilgilere göre 10 binden fazla taraftar gelmesi bekleniyor.gelme imkanı olanlar 3-4 saatliğine bıraksın işi gücü lütfen gelisin.Biz son görevimizi yapalım sonra bu takımdan galibiyet beklemeye hakkımız olsun.işh her türlü koyacazzzz.

Geri
Üst Alt