Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

.
Biraz heyecan yaratalım : ) (Ettiğiniz küfürlerin günahını ben üstleniyorum)
Biz sizi Semih'le yendik,1 metreden gol kaçıran Guiza'nin topukla attigi golle yendik,Biz sizi Arda'lı da yendik,Ardasız da yendik,Mondragon'lu bi ayrı yendik hani,UEFA kupasını kazanan sahane takımınızı Johnson'ın attığı golle yendik. Samiyende,Kadıköyde,Arenada,yurdun her kösesinde,yetmedi gurbet kupasi dediler Almanyada da yendik.Örümcek kamerayla da yendik,3D ilk mac yayınında da yendik.TT arenada ilk maglubiyetlerini de aldırdık,3-0 dan 4-3 yaptık. 6-0 gibi tarihi bir skor aldık. 100. yılımızda sampiyon olduk,100. yılımızda samiyene sampiyon cıktık. Her bransta ezici üstünlük sağladık,kendi stadımızı kendimiz yaptık,4 yıl olmuş 1 mac almıssın sen hala neyin kafasındasın Aslanım ?
Bu nasıl bir zihniyettir ?![]()
.
.
[video=youtube;-JhkgBU8o2A]https://www.youtube.com/watch?v=-JhkgBU8o2A[/video]
stad kapasiteleri 50500 ve 2000 koltuk bakimda oldugu icin 48000 küsür biletli seyirci izleyecek,kim cikariyor bu 55000 masalini su forumda yapmayin bari,hicbir vakit 55000 seyirce ulasmadi saracoglu.
FB ŞÜKRÜ SARACOĞLU - Stat Arama Detay TFF
.