STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

yardımcı hakemler kim onlar daha öenmli oluyor derbide

Hadi aslanlarim allah insallah yuzumu kara cikarmaz sabah kadar yatmadim heycandan. Hadi koclarim yenin su ezikleri aksam RAki ziyafeti var

bu arada sadece derbi gününde fanatik olan aptallar ortalıkta doluşuyor sinir bozucular :D facebookta fln

Baylar maçla ilgili nasıl bir senorya var kafanızda ? Valla ben kontrollü bir oyun ve beraberlik bekliyorum

ilk 20-30 dakika önde basacagiz,baskin taktik uygulariz,macin hemen basinda golü bulmak isteyecegiz,kontrollü ve geride kabul ederek cikacagimizi sanmiyorum,Fatih hocanin oyun felsefesine ters,ayaga oynayacagiz topun daha cok bizde kalmasini isteyecegiz,pas,pas,pas yapacagiz,tabiki yapmak isteyecegiz,Fatih hocanin kafasindakileri futbolcular sahaya yansitirsa sorun olmaz,rakibinde oyunumuzu bozmak icin neler yapacagini görmek lazim,oynamak isteyen bir Galatasaray olacaktir,rakipte oynamak isterse bizim icin sorun yok,biz oynayan oynamak isteyen bir takimiz bize karsi oynamak istemiyen takimlar tehlikeidir,Fenerde oynamak isteyen bir takim,zevkli bir mac olur isteselerde defans yapacak bir takim degil fener.

Bizim defans hattimiz bu sezon yalnis hatirlamiyorsam hic 3 gol yemedi tek macta,fenerbahcenin defansi s.o.s serdar,yobo,ziegler formsuz bir gökhan,gene formsuz bir volkan onlar kapasitelerinin form durumlarinin cok üstüne cikmak durumundalar bize karsi koyabilmeleri icin,biz normal oyunumuz standartimizi tuttursak yeter hucum anlaminda,attigimiz gol sayisi girdigimiz pozisyon üretkenlik rakibinde verdigi pozisyon yedigi gol sayisi herseyin özeti,sivas bile golü kacirmasa 3-4-5 gidecekti hatirlayin,kadiköyde bir yenilmezlik serisi var ama ligde ingiltere premier ligi degil,bugün bir birine en yakin güc anlaminda iki takim oynuyor,saha ve seyirci avantajlarini kullanarak perfonmanslarini bir nebze yukariya cikaricaklardir ama bize karsi yeterli olacakmi mac saati görecegiz,hatayi az yapan kazanir,bizim takim bu sezon boyunca cok az hata yapti,söyledigim gibi olagan üstü sacma isler yapmaz isek ve hakem dogru gördügünü calarsa kazanicagimizdan süphem yok,beraberligi aklimdan bile gecirmiyorum.

Cİmbom yÜzÜmÜzÜ gÜldÜr bu sene!!!!

kornerlere de dikkat etmek lazım.fener bjk ve ts maçlarında kilidi böyle açtı

z4nb.jpg

vallah maç ilgili yorum yapmaya gerek. varsa.

skor önemli bu maçta. benim için skor taraftarlığı söz konusu bu maçta. ben bizimkilerden eminim mücadelede geri kalmazlar.

kahvede en önden yer kapmalıyım :D

kornerlere de dikkat etmek lazım.fener bjk ve ts maçlarında kilidi böyle açtı

Duran toplar bu tür maclarda zaten kilit acan duruma gelebiliyor,ilk derbide bizde meloyla skoru tescilledigimiz golü attik,fakat bu sezon duran toptan cok gol yedigimizi hatirlamiyorum,kornerden hic hatirlamiyorum,bir karabükspor maci geldi mustafa sarpin attigi yandan kullanilan duran toptu,fakat fenerbahce bu sezon duran toptan daha cok gol yedi diye hafizamda var,yani Selcuk inan ile bu sezon cok daha etkili duran top kullaniyoruz,bizde yani bir duran top organizasyonuyla kilidi acabiliriz,artik bu duran top organizasyonu hic olmadigi kadar bizimde silahimiz.

Duran toplar bu tür maclarda zaten kilit acan duruma gelebiliyor,ilk derbide bizde meloyla skoru tescilledigimiz golü attik,fakat bu sezon duran toptan cok gol yedigimizi hatirlamiyorum,kornerden hic hatirlamiyorum,bir karabükspor maci geldi mustafa sarpin attigi yandan kullanilan duran toptu,fakat fenerbahce bu sezon duran toptan daha cok gol yedi diye hafizamda var,yani Selcuk inan ile bu sezon cok daha etkili duran top kullaniyoruz,bizde yani bir duran top organizasyonuyla kilidi acabiliriz,artik bu duran top organizasyonu hic olmadigi kadar bizimde silahimiz.

50000 + 11 duran top varsa. onların açılacak ve acınacak hala sokmalı

:D

[video=youtube;otJKy17jikQ]https://www.youtube.com/watch?v=otJKy17jikQ&feature=related[/video]

Hiç heyecanım yok bu ne arkadaş?? Biz yensek 12 puan olacak fark ama playoffta 6 ya inecek kazara bir yenilgi 2 beraberlik al şampiyon başka takım..Rezillik şerefsizlik Mehmet Ali Aydınlar allah senin bin türlü....

Geri
Üst Alt