STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Elmander-Necati-Baros oynasın arkalarında 3 orta saha ile kanatsız oynayalım.Zaten doğru dürüst kanat oyuncumuz yok.

harika olur. ziegler ve gokhan icin soyluyorum bunu tabi

o skora göre olabilir, yani Allah göstermesin yenik durumda isek mesela.

yoksa mac berabere gidiyorsa mesela, kesinlikle necatinin yerine barosu almali oyuna diye düsünüyorum

Elmander-Necati-Baros oynasın arkalarında 3 orta saha ile kanatsız oynayalım.Zaten doğru dürüst kanat oyuncumuz yok.

30 haftada 11 gol atmış.Burak'ın yarısı bile değil.Necati bizde 30 hafta olsaydı en az 15 gol atardı.

he ya, 11 gol atmis

melo, selcuk, necati, baros elmanderden hic faydalanmamislar golleri atarken

sadece 11 golü var, baska bir numarasi yok yani?

Forvet oyuncusu savunmaya yardım ediyor diye övüldüğünüde ilk kez görüyorum.

Forvet oyuncusunun birinci görevi gol atmak.Stoch bile Elmander'le aynı golü atmış neredeyse.

Forvet oyuncusunun birinci görevi gol atmak.Stoch bile Elmander'le aynı golü atmış neredeyse.

Surpriz misin kardes gece gece?

Fenerin tek güçlü yanı ortasahası, güçsüz olsalar bile basit pas yapabiliyorlar. Bizimde ortasahada aynı pas trafiğini sağlamamız şart.

----------Muslera------------

Eboue-Semih-Ujfa-Balta

XXX--Melo--Selçuk-XXX

----XXXX----------------

-----------Elmander----

Bu kadro zaten şablon durumunda, ortasahada ki XXX lere Emreyi ve Engini koyarsak üretkenlik artıyor ama Emrenin natürel fiziği ve Engininde biraz daha sorumsuz olmasından dolayı direncimiz düşüyor. Keza Selçukda ortasahada ki direnci efordan ziyade pasla sağlayan bir oyuncu. İlerdeki XXX yerine Necatiyi koyarsak hem Elmander hem Necati ortasahaya yardım ettiği için Emre-Engin ikilisinin fiziki açıklarını kapatmış oluyorlar. Ama bu şekilde başlarsak da takımın gardı erken düşüyor. Sonrasında Baros-Riera değişikliği yaptığımızda takımın gardı erken düştüğü için değişiklikler bir işe yaramamış oluyor. İki ucu pislik değnek, elimizde Engin veya Emre yerine güçlü ve sıradan bir kanat oyuncusu olsaydı süper olurdu. Şimdilik sıkıntı yok gibi gözüksede playofflarda başımız ağrıyacak benden söylemesi.

:sad007:

yahu savunmaya yardim ediyor diye degil

ilerde baski kuruyor, önemli maclarda goller atiyor, bu takimin en golcüsü, bu ligin en cok kosani, rakip defansini en cok zorlayan forvetlerden, en mucadeleci, en güclü forvetlerden.

yahu elmanderi begenmemek icin bir tane sebep yok su gösterdigi perfomasa göre konusmak gerekirse.

burak 30 gol atmis diyorsun, bende sana soruyorum: zokora, colman, volkan, aykut,alanzinho, adriana vs kac gol atmis?

selcuk, melo kac gol atmis?

sen elmander 30 gol atsin mi isterdin ?

yoksa melo-selcuk 18 gol, hatta hakan haric kadroda olanlarin hepsini gol atmasini mi?

ben ikincisini tercih ediyorum, ki hoca da Allahtan bunu tercih etmis, burakli ts ye 17 puan fark attik.

ayrica buraktan baska elmanderden cok gol atan kim var, kac tane forvet var?

ayrica bir mersin maci haric, elmanderin sacma sapan goller kacirdigini da görmedim. (edu, almedyak, binvina, guiza gibi)

o kadar kosan, o kadar yorulan biri olmasina ragmen.

mersin macinda da baya sansizdi.

bu onların kaybıdır.

Bu site yönetiminin ayıbıdır.İddia ediyorum nete GS taraftarı açık ara önde.(Facebook bunun göstergesi).Gs'ın en önemli forum sitesinin her gün yıkılması lazım.Her başlığa cevaplar yağması lazım.Dediğim gibi daha çok taraftarın burdan haberdar olması gerekir..Nitekim 6-7 yıl önceydi galiba web sitelerinde Gscimbom'un reklamlarını sıkça görüyordum.Dedeğin gibi bu siteden haberdar olmayan Gs'liler için gerçekten büyük kayıp.

Bu site yönetiminin ayıbıdır.İddia ediyorum nete GS taraftarı açık ara önde.(Facebook bunun göstergesi).Gs'ın en önemli forum sitesinin her gün yıkılması lazım.Her başlığa cevaplar yağması lazım.Dediğim gibi daha çok taraftarın burdan haberdar olması gerekir..Nitekim 6-7 yıl önceydi galiba web sitelerinde Gscimbom'un reklamlarını sıkça görüyordum.Dedeğin gibi bu siteden haberdar olmayan Gs'liler için gerçekten büyük kayıp.

kimin ayibidir bilemicegim ama bu site den haberdar olmayan cok Gsli var, burasi kesin.

facabook, twitter mitter falan, nette Gs tarafari gercekten acik ara önde.

benim tanidigim 2 cocugunun haberi yoktu bu siteden mesela.

sordugunda, hep webaslan, sporx , maraton ve ligtv.com.tr ye girerim genelde der millet.

kac yil oldu, 4 yildir giriyorum bu foruma nerdeyse , en az 20 bin kisi olmaliydik su anda kanimca.

iyide elmander net bir golcü degilki. orta saha orijinli bir adam. o adamın rakip defansa yaptıgı presle ileri cıkartmıyor. böylece bizim sahaya kolay kolay gelemiyorlar. elmander şu takımda cok önemli. takıma ilk bu adamı yazarım.

2000 yılındada kanatsız oynamışız ama sonuç ortada.

okan, umit davala, ergun, hasan hepsi kanat oynayan adamlardi.

neyse daha buyuk bir suc islemis ve elmandere laf atmissin. 30 macta 60 gol atmisiz 60/30 2 eder yani mac basina 2 gol. cift forvetken 19 macta 45 gol. 45/19 daha fazla eder 2'den. yani gol konusunda dert yok. elmandere laf etmek timsahliktir

:confused::confused::confused::confused::confused::tiphat:

inancim cok yüksek.... bugün fenerli kuzenimle iddaa ya girelim dedim formasina ... herif orali bile olmadi acayip tedirgin ve huzursuzlar ... cook tirsiyorlar coook....

Ayıp guclu bir soz olmus r'das. GSC elinden geleni de yapıyor o konuda zira, ayriyetten fazla kalabalık olmak bir tur amac degil, amac ozverili bireylerden olusan ve belirli bir kalitesi olan taraftar forumu, bu dogrultuda ne kadar cok taraftar olursa o kadar da iyi tabi. Neyse derbi gunu burda ol sen :ka21:

ne diyon falcon

kimin ayibidir bilemicegim ama bu site den haberdar olmayan cok Gsli var, burasi kesin.

facabook, twitter mitter falan, nette Gs tarafari gercekten acik ara önde.

benim tanidigim 2 cocugunun haberi yoktu bu siteden mesela.

sordugunda, hep webaslan, sporx , maraton ve ligtv.com.tr ye girerim genelde der millet.

kac yil oldu, 4 yildir giriyorum bu foruma nerdeyse , en az 20 bin kisi olmaliydik su anda kanimca.

Hımm

Geri
Üst Alt