STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

En kötü berabere biter derbi.Ki bu bizim için kötü bir sonuç olmaz.Fenerbahçe Trabzon ve Bursa maçlarında puan kaybedecektir.

Galatasaray da liderlik psikolojisine her takımdan fazla alışık.

Haftaya Saraçoğlu'nda galibiyet gelirse kimse şaşmasın.

Galatasaray'ın kazanma hırsı, oyun düzeni ve oyuna hükmetmesi Fener'den daha etkin.

Bezmiyor, 90 dakika arzulu oynuyor.

Fener'de bu yok.

Haaa unutmadan söyleyeyim!

Fenerbahçe – Galatasaray derbisi için sallamalar başladı.

Aykut Kocaman'la üç yıl sözleşme!...

Terim, İnter'e gidiyor...

Semih'i de İtalya istedi!...

Geyikte ve şikede İtalya'yla yarışıyoruz!

Parole parole parole...

Palavra palavra palavra...

İnanmam sana...

Ben bir tek şeye inanırım;

Haftaya puan farkı 12'ye çıkabilir.

Düzine olabilir.

Yarım düzine olabilir.

Anladınız siz onu.

Osman Tanburacı

:tiphat:

İndex müthiş olmuş.

oo gidelim kadıkoye oynayın olumunee

Bu sezon kırılgan bir takım değiliz. Skor olarak geriye düşsek bile toparlamasını biliriz.

Futbol şansı nötr olsun yeterki.

ilk 25 dk gol yemeyelim yenilmeyiz...çünkü kadkıköyde yenildiğimiz her maçta ilk 25 dk da gol yedik

Şu laflara da ayar oluyorum hep. 25 dakika yemedik diyelim 26. dakikada yersek planlar tutmuş mu olacak. Mümkünse 90 dakika gol yemeyelim. Hedeflenecek olan odur. 1. dakikada gol yiyip maçı da kazanabilirsin, 89 dakika gol yemeyip maç da kaybedebilirsin. Dakikalara takılı kalmamak gerek..

Bu sezon kırılgan bir takım değiliz. Skor olarak geriye düşsek bile toparlamasını biliriz.

Futbol şansı nötr olsun yeterki.

Benim de tek dileğim bu. Atmosferden etkilenecek, sindirilecek tek adam dahi yok bizde bu sene. Hakem ve şans faktörleri %50 %50 olursa kazanırız. Maçın hakemi de Fırat Aydınus olur umarım

beyler bu sene kuşlar hiç biryere kaçamaz, kaçamadılar, kaçamicaklar... ne çabuk unutunuz geçen derbiyi, aynı kadro, farklı oda pardon stat, atmosfer, daha iyi onlar içinde en azından bu sefer anlıcaklar kimin şampiyon olduğu haftalar önce....

onları kadiköyde kendi seyircilerine yuhalatıcaz... medya pohpohlanmasıyla bu işler olsaydı, fener ne kupalar almıştı.. o eski futbolcular yok bu sezon, bu sene Galatasaray forması giyen 11 tane "ADAM" var!

Heyecanla bekliyorum!

Hiçbir renktaşımda bu ADAM'lara haksızlık yapip umutsuzca düşünmesin! Rezil olucaklar Rezil... tüm taraftarları tırsıyor maçtan, çünkü onlarda biliyor aldıkları bütün puanları haketmedikleri... 9 değil 19 puan farki olmalıydı çünkü..

Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden!!

İndex iyi olmuş ama daha iyi olabilirdi. Sadece şikeye vurgu yapılmış. Daha zengin bir içerik olabilirdi.

Bu maç bizim olur ins'Allah ve fb kendi sahasinda rezil ederiz.

Frikik'ten bir gol gelsin, Emre sol ayagiyla bir plase atsin ve Melo bir kafa golu ve pitbull sevinci yeter :D

Rahat olun arkadaşlar iyi olan taraf biziz...

Rakip takımların kalecilerini satın alıpta bir yerlere gelenler onlar babaları aziz yıldırım cezaevinde

Takım ruhu , inanç , hırs , motivasyon , teknik beceri hepsi var bizde bu maç için her şey lehimize çıkalım gerçek futbolumuzu oynayalım rahat kazanırız.

Ufak bir analiz yapmak gerekirse ;

Elmander -Necati veya Elmander-Baros forvet hattımız Fenerin defansına 90 dk pres uygulayacağı için Fenerin orta saha oyuncuları defanstan top alıp oynu kurmaları imkanız ve Melonun sert oyunu Alexi direk oyundan düşürücekdir yani Fenerin ortadan gelmesi çok ama çok zor belki 1 ya da 2 pozisyon veririz en fazla

Bu koşulda fenerin kullabiliceği tek kulvar kanatlar kalıyo ; Stochun oynadığı bölgede Eboue varken Stoch bence en kötü maçlarından birini çıkartır diye düşünüyorum

Geriye kaldı sol kanat ; Mehmet Topuz'un Hakan a üstünlük kurabiliceğini sanmıyorum eğer Gökhan bindirme yaparsa biraz sıkıntı yaşarız ama Ujfa nın zaman zaman o bölgeye kademeye girerek dengeleyebilir.

Yani Fenerin tek tehlikeli yanı duran topları olucak herzamanki gibi ama bizimde artık hava toplarında Melo ve Ujfanın hava hakimiyetini geçebiliceklerini sanmıyorum ve Elmanderinde duran toplarda sürekli defansa yardım etmeside elimizi güçlendiriyor,

Ligin geriye kalan maçlarındaki '' DİSİPLİN'' i bozmazsak Fenerin maçın 30-35. dakikada nakavt olucağını düşünüorm

Tahmini skor 0-2 , 1-3

Analize katilmamak elde degil,tamamen gercekleri yazmissin,bir eklemede ben yapayim,Selcuk Inan adli süper bir futbol ustasi var,Selcuk inana önlem alabilecek,kesici bir orta sahalari yok,ilk mac aykut böyle birsey denedi ama bu sefer takimi cökertti,Alex ile baslarlarsa Selcuk inani ne Emre nede Cristian tutamaz,Caner cezali oldugu icin sol tarafta degisiklik yapamazlar,bize karsi özgür cek felan oynatamazlar o cesaret yok aykutta,stoch 70.dakikadan sonra temposu tamamen bitiyor,Eboue macin son dakikalarinda inanilmaz bindirmelerine sahit olabiliriz.

Her türlü kafamizda oynadigimizda sikecilere koyup geceriz,gram endisem yok gram,kazanmaya yakin olan tarafiz en kötü günümüzde olsak berabere kaliriz,bizim bu macta yenilmemiz icin tek bir sebeb olabilir,hakemin haksiz sekilde bizi dogramasi hakem triosundan cok korkuyorum,adam gibi tertemiz hilesiz hurdasiz bir macta faullerin dogru calindigi bir macta imparator ve aslanlari zaferle dönecektir.

Skor avantajini yakalar heleki 0-2 felan yaparsak ve bu skoru uzunca süre tutarsak tarihi fark gelebilir mac sonlarina dogru,ilk macta yeterince fizik acidan hazir degildik,suan fizik acidan ilk mactakine göre cok cok iyiyiz yani.3-0 dan sonra rakibin üstüne gidecek güc var,bu yüzden ben 0-2 felan olursa 9 puan önde olan rahat bir takimin o skorla yetinmiyecegini düsünüyorum,hersey olabilir herkes hazir olsun,Trabzon macindaki gibi olaylarin gelistigini gözünüzün önüne getirin,0-3 rakip 10 kisi sizce geri cekilirmiyiz ?

Burdan maci yöneticek hakeme temiz yönet adaletli yönet diyorum,yeter artik bir kerede ofsayttan haksiz karttan canimiz yanmasin!

Beyler bizim index de neden görseli indir yok lütfen bilgisayara indirme linki koyalım angutta sürekli oluyo ...

şu armut volkan tv8 de beyinsizliğini konuşturuyo... sırf çirkef ayı oglu ayı..

Beyleeeeeerr şu maçtan önce buraları nasıl böyle boş bırakırsınız yahuu ...

Şu anda bunu okuyan ezikler size sesleniyorummm.. ACIMAYACAKKK ... :D :D

Geri
Üst Alt