Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00
Ufak bir analiz yapmak gerekirse ;
Elmander -Necati veya Elmander-Baros forvet hattımız Fenerin defansına 90 dk pres uygulayacağı için Fenerin orta saha oyuncuları defanstan top alıp oynu kurmaları imkanız ve Melonun sert oyunu Alexi direk oyundan düşürücekdir yani Fenerin ortadan gelmesi çok ama çok zor belki 1 ya da 2 pozisyon veririz en fazla
Bu koşulda fenerin kullabiliceği tek kulvar kanatlar kalıyo ; Stochun oynadığı bölgede Eboue varken Stoch bence en kötü maçlarından birini çıkartır diye düşünüyorum
Geriye kaldı sol kanat ; Mehmet Topuz'un Hakan a üstünlük kurabiliceğini sanmıyorum eğer Gökhan bindirme yaparsa biraz sıkıntı yaşarız ama Ujfa nın zaman zaman o bölgeye kademeye girerek dengeleyebilir.
Yani Fenerin tek tehlikeli yanı duran topları olucak herzamanki gibi ama bizimde artık hava toplarında Melo ve Ujfanın hava hakimiyetini geçebiliceklerini sanmıyorum ve Elmanderinde duran toplarda sürekli defansa yardım etmeside elimizi güçlendiriyor,
Ligin geriye kalan maçlarındaki '' DİSİPLİN'' i bozmazsak Fenerin maçın 30-35. dakikada nakavt olucağını düşünüorm
Tahmini skor 0-2 , 1-3
Analize katilmamak elde degil,tamamen gercekleri yazmissin,bir eklemede ben yapayim,Selcuk Inan adli süper bir futbol ustasi var,Selcuk inana önlem alabilecek,kesici bir orta sahalari yok,ilk mac aykut böyle birsey denedi ama bu sefer takimi cökertti,Alex ile baslarlarsa Selcuk inani ne Emre nede Cristian tutamaz,Caner cezali oldugu icin sol tarafta degisiklik yapamazlar,bize karsi özgür cek felan oynatamazlar o cesaret yok aykutta,stoch 70.dakikadan sonra temposu tamamen bitiyor,Eboue macin son dakikalarinda inanilmaz bindirmelerine sahit olabiliriz.
Her türlü kafamizda oynadigimizda sikecilere koyup geceriz,gram endisem yok gram,kazanmaya yakin olan tarafiz en kötü günümüzde olsak berabere kaliriz,bizim bu macta yenilmemiz icin tek bir sebeb olabilir,hakemin haksiz sekilde bizi dogramasi hakem triosundan cok korkuyorum,adam gibi tertemiz hilesiz hurdasiz bir macta faullerin dogru calindigi bir macta imparator ve aslanlari zaferle dönecektir.
Skor avantajini yakalar heleki 0-2 felan yaparsak ve bu skoru uzunca süre tutarsak tarihi fark gelebilir mac sonlarina dogru,ilk macta yeterince fizik acidan hazir degildik,suan fizik acidan ilk mactakine göre cok cok iyiyiz yani.3-0 dan sonra rakibin üstüne gidecek güc var,bu yüzden ben 0-2 felan olursa 9 puan önde olan rahat bir takimin o skorla yetinmiyecegini düsünüyorum,hersey olabilir herkes hazir olsun,Trabzon macindaki gibi olaylarin gelistigini gözünüzün önüne getirin,0-3 rakip 10 kisi sizce geri cekilirmiyiz ?
Burdan maci yöneticek hakeme temiz yönet adaletli yönet diyorum,yeter artik bir kerede ofsayttan haksiz karttan canimiz yanmasin!