STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Ah ulan ah benim aklım son dakika da kaçan pozisyonda kaldı.

Trabzona 3-4 atsak

playof için gözdağı veririz rakiplere

Ulan koyuyoduk be.

maraton com tr ye girim dedim daha önce hiç bu siteye girmemiştim neyse bi girdim

kendimi affedersniniz ama **** o sitesinde sandım

o fotogaleriler ne la öyle ayıp tır

playoffta madara ederiz

Yemin ettik gelecek güzel günler

Yanacak meşaleler

Hırsından çatlayacak tüm ib;;;;ler

Şampiyonluk bizleri bekler!

Gerilimden besleniyor Gerilimden Melo bişey yapmamasına ragmen ortamı gererek baskı kurdular.. Bizde cok lakayıt basladık maca ve olmadık 2 gol yedik 4 4 lük bir takım olsak ona ragmen bu mac 2-5 2-6 olması lazımdı Hızlı kanat adamlarımız olsa o coskun müzigini gösterirdik biz o serefsizlere

Yemin ettik gelecek güzel günler..

Yanacak meşaleler..

Hırsından çatlayacak tüm i*neler..

Şampiyonluk bizleri bekler..!

o top nasil girmez kaleye offffffffffffffffffff

Harika bir maçtı.Necati ve Engin bugün gerçekten kaçırdılar ve ezdiler topları.Melo'da istenilen kıvamda değildi.Ama defansın ayakları yere basıyordu.Selçuk yaratıcı oynamaya çalıştı.Muslera az sayıda gelen topa hatasız müdahele etti ki yediği gollere bakarsanız hangi kaleciyi getirseniz kurtaramaz.Aydın son maçlardaki performansını üstüne koyarak devam ettiriyor FT faktörü diyorum başka birşey demiyorum.Eboue nefes aldırmadı Balta gol attı alın teri var yani o formada.Helal olsun benim umrumda değil skor.

Bugün yenilseydikte bu futbola mağlubiyet takımıma helal-i hoş olsundu.Hep böyle oynayın daha çok ağlatın bizi.Biz sesimiz çıkmayana kadar bağırır,formalarımızı üstümüze çeker gerek stadta gerek tv başında sizle oturup sizle kalkarız.Nefesime nefes kattın armam,sarım kırmızım,futbolcum,taraftarım.O yüzden hep diyoruz ya TÜRKİYE'DİR Galatasaray...

Play-off saçmalığı olmasa şampiyonluk turu atıyorduk be. Galibiyeti kaçırdığımıza mı şampiyonluk için biraz daha uğraşacağımıza mı üzülelim yoksa Kadıköy'de civcivlere 3.5 attırdığımıza, top oynatmadığımıza mı sevinelim bilemedim.

şu an çok önemli 2 hafta var önümüzde.fener puan kaybedecektir farkın 12 ve üstüne çıkması çok muhtemel.ama biz puan kaybetmemeliyiz.play off a 12 yani 6 puan önde girdiğimizde alacağımız 2 galibiyetle şampiyonluk garantilenir son 4 maç yani 4 hafta şampiyonluk kutlarız tüm şampiyonluk kutlamasına herkes doyar :D bence play off iyi oldu.daha neler olacak neler.şampiyonluğu garantilemiş şekilde fenerle maç yapabiliriz mesela :)

Keske bu son dakika olayi olmasayda... baros top direk..

daha cok sevinirdim renkdaslar 2-2e , öylece biras buruk bi sevgi oldu

Son saniye girseydi ah be.

İyiki play off var yemin ederim play of olmasına artık seviniyorum çünkü kısa bir zaman sonra bunlar tekrar karşılaşacağız bu defa paramparça edeceğiz. 2 maçımız daha var bekleyin ulan kabus olacak bu yıl size kabus.

Mazlumu getirin banaa :)

Maç sonunda o direği öpen hatta içine alan Fene-vlilerin olduğu söyleniyor.. Ahh birde gol olaydı..

[video=youtube;n1_4c8VWRik]https://www.youtube.com/watch?v=n1_4c8VWRik&feature=related[/video]

Geri
Üst Alt