STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Bu aykut 3 güne kalmaz kovulur.:asd:

0.jpg

Ne zaman gelecek o büyük gece

Bayrağı dikeceğiz yine kadıköye

Ya arkadaslar bi düsünün, Play-Off olmasa Sampiyonluk turu atiyorduk, 100 Yiligin kapagi olurdu, ama sans yine eziklerin yaninda

Ya ne zaman yenecez biz bu adamları deplasmanda ? Herşey lehimize ,resmen ezdik ama adamlar yine puan aldı .Nedir bu bal anlamıyorum.Bugün çok rahat yenmeliydik.

play-off olmayacaklar,gelecek sene avrupaya gitmeleri imkansiz platinide basbakanla görüstü muhtelemen küme düsürmeden bu isi cözecekler,biz sampiyonuz ama tabiki ciddiyetimizi asla birakmiyoruz,trabzon macindan önce arkadaslar kupa maci var,türkiye kupasida cok önemli uzun senelerdir alamiyoruz,üvey evlat muamelesi yapilmamali cok degerli ve serefli bir kupa Türkiye kupasi o kupanin krali biz bu sezon onuda alip hasretmizi dindirmeliyiz,orda son kez fenerle eslesebiliriz,insallahta eslesiriz cünkü bugünkü beraberlik icime oturdu bunlara bir daha koymadan bu sezon bitmesin!

Arenadaki ilk mac gibi 2-0 felan bir yakalarsak cok fena yapacagiz bu sefer bu yüzden aman diyorum bir kere daha oynayalim bunlarla cünkü tarihi fark yapacagiz,tabi bu ezikbahce 3,5 attigindan ciddi söylüyorum samsuna elenip giderler bilemedin bir tur sonra bizle eslesmemek icin herseyi yaparlar,yemez bir kere daha karsimiza cikmak...

Keske bu son dakika olayi olmasayda... baros top direk..

daha cok sevinirdim renkdaslar 2-2e , öylece biras buruk bi sevgi oldu

hissiyatımı bu kadar iyi anlatamazdı hiçbi cümle...keşke selçuk serbest vuruşu dağlara taşlara vursaydı da içimiz burkulmasaydı....

15 dk sürahi evde sürahi kırdığım takım 25ten sora tek kale oynadı...ayaklarınıza sağlık aslanlar...

play-off’un ayrıntıları:

Play-off şampiyonluk grubunu 34 haftalık lig müsabakalarında birinci bitiren takım, UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme veya gruplara direkt katılma hakkını kazanacak, yani bir avantaja sahip olacak. Birinci olan takım play-off grubunu 3. ve 4. bitirmesi durumunda dahi UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme müsabakalarını oynamaya hak kazanacak. Bunun avantajını 34 haftalık periyotta birinci olan takım kullanacak.

Çift devreli maçlar sonunda play-off grubunu birinci olarak bitiren takım ise lig şampiyonu olacak ve Şampiyonlar Ligi gruplarına direkt katılmaya hak kazanacak. İkinci olan takım da Şampiyonlar Ligi ön eleme müsabakası oynamaya hak kazanacak. 34 haftalık lig maratonunu 1. bitirip, play-off grubunu ikinci, üçüncü veya dördüncü sırada bitiren takım, Şampiyonlar Ligi’ne girmek için eleme oynamak zorunda kalacak.

alintidir

Nasıl yenemeyiz abi ya,bu oyunun hakkı farktı.Lanet olsun

Şuanda Florya'da şampiyonluk provası var. Gerçekten 2-2 biten maçtan sonra gelen normal lig şampiyonluğu.

Ya arkadaslar bi düsünün, Play-Off olmasa Sampiyonluk turu atiyorduk, 100 Yiligin kapagi olurdu, ama sans yine eziklerin yaninda

ulan su serefsiz maa'nin butun ailesine araba carpsa bir gram uzulmem. emek yoksunu it herif.

Şengül:Özer Hurmacı napıyor?

Toroğlu:Hurma yapıyor hurmalarla uğraşıyor (önceden yediğin hurmalar.....)

Bomba bu program yahu :D

play off filan hikaye bugun yensek play offtan korkardım ama bu beraberlik bizi çok çok daha iyi gazlayacak ve işi götüreceğiz bu arada florya yanıyor:D

ben artık playoffun olduguna sevinmeye baskadım kadiköyde bi daha oynucaz ve bu sefer onlara hiç unutamıcakları bi ders vericez bence bu macın ilk 20 dakikası galatasarayda yeni oyuncuların feneri kadıköyde bilmem kaç yıldır yenemedigimizden etkilendiler ama baktılarki fener takım degil gerçek gs yi sahaya yansıttılar diger maçta galatasarayımız kendisine acaip güvenli oynar ve maçı tak tak tak soka soka alır :D

Şu fenere bi şansımız tutmuyo adamlar maç boyu pozisyona girmeden 2 tane muhteşem gol attılar. Biz 70 dk tek kale oynadık yenemedik.

Kale direğinin de heykelini dikme çalışmalarına başlarlar mı acaba :)

Tek tesellim tutan kuponum.İY1 MS0 65tl aldım.

Keske bu son dakika olayi olmasayda... baros top direk..

daha cok sevinirdim renkdaslar 2-2e , öylece biras buruk bi sevgi oldu

sadece barosun pozisyonu yokki,2-2 sonra enginin abuk sabuk bir sutu var,yürüse ceza sahasina girse 3-2 felan yakaladiydik cok daha iyi vurabilirdi,keza yer cücesi emrenin cizgiden cikardigi top var,bunlar en az barosunki kadar %100 gollük pozisyon,barosunki ayri bir oturdu gerce,hala unutamiyorum,bir karis alta vuramadi,selcuk inan icin cok sey yazmak lazim,duran toplarda hagiden sonra böyle bir silahimiz ilk defa oluyor,öyle toplar kesyorki biz bu selcuk ile avrupada finale yürürüz,göreceksiniz.

scaled.php

Geri
Üst Alt