STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

sabir yok sarp yok barış yok yokoğlu yok bence rahat bir maç çıkaracağız ve yenilmeyeceğiz inşallah.

inşallah,gecen sene aklıma geliyo kalede aykut ortasahada canayla fln 0-0 kaldık bu sene yeniyoruz:)

Fenerbahce bu sene Kadiköy´de de iyi degil. Balina mac kazandilar hep. Trabzonspor´u en kötü döneminde bile zar zor yendiler, Besiktas´in C takimini zar zor yendiler, utanmadan bi yerleri terledi maci kazanacagim diye. Bi hatir sikesi yaptiklari Genclerbirligi´ni etkili oyunla yendiler.

Galatasaray da deplasmanlarin en iyi takimi. Atmosfer disinda, Sivasspor deplasmanda Fenerbahce´den daha zor bir rakipti. Atmosferden etkilenmezsek rahat kazaniriz diye düsünüyorum

Volkan

Gökhan - Serdar - Yobo - Ziegler

Baloni - Emre

Topuz - Alex - Stoch

Sow

Necati - Elmander

Emre - Melo - Selcuk - Engin

Hakan - Urfali - Semih - Eboue

Muslera

Iki takim da maca %99,99 böyle cikacaktir.

Ne yaptığını bilen bir takım olmaya başladık. Defans sağlam, orta saha sağlam santraforlar iyi çalışıyor.

Eziklerin defansı rezalet.Elmander ve Necatinin baskısına dayanamazlar. Çok hata yapacaklar.

Eziklerin orta sahasında da uyum yok. Ayrıca Stoch çok pas hatası yapıyor.

Bu maçta tek sıkıntı hakemler olacak. Play offta çekişmenin devam etmesini sağlamak için Galatasarayın maçı kaybetmesini isteyen çok. Başta yayıncı kuruluş ve TFF.

Bu nedenle hakemler Galatasaraylı futbolculara kırmızı kart gösterme eğiliminde olabilirler. Çok dikkatli olmalıyız.

Galatasaray yönetimi bu maç öncesi FİFA ile irtibata geçerek gözlemci getirtmeli. Maçın hakemi, tribünde gözlemcinin olduğunu bilerek hareket etmeli.

Fenerbahce bu sene Kadiköy´de de iyi degil. Balina mac kazandilar hep. Trabzonspor´u en kötü döneminde bile zar zor yendiler, Besiktas´in C takimini zar zor yendiler, utanmadan bi yerleri terledi maci kazanacagim diye. Bi hatir sikesi yaptiklari Genclerbirligi´ni etkili oyunla yendiler.

Galatasaray da deplasmanlarin en iyi takimi. Atmosfer disinda, Sivasspor deplasmanda Fenerbahce´den daha zor bir rakipti. Atmosferden etkilenmezsek rahat kazaniriz diye düsünüyorum

benim de çekindigim tek konu atmosfer,ki semih bence cok erken konusarak stresli oldugunu belli etti,ama guvenim sonsuz ona

Bir önemli ismi yazmayi unuttum oda Milan Baros,her ne kadar Fatih hoca Antalyaspor macindan dolayi kizgin ve Necatinin perfonmasiyla formayi kaptirsada oynarsa en büyük tehlikelerden biri,Fenerbahcede olsaydi banko 11'de olurdu,aldigi süreye göre bu sezon gene cok skorer bir kimlikte ve bu sezon sonradan girdigi cogu maci cevirdik ve kazandik,Milan her zaman bir silah ben onunda süre alirsa cok etkili olacagini düsünüyorum.

Atmosferden etkilenen oyuncu sayisi bizde suan yok denecek kadar az,gecmis senelerde pisirik ürkek topa girmekten kacinan oyuncular vardi,suanki takimda böyle oyuncular yok,Meloyumu etkiliyecek,Tomasimi,Elmanderimi,Necatiyi mi,Eboueyimi,yani bu kadro bunu inönünde ve deplasmandaki trabzon macinda gösterdi,islik yapacaklar oyunumuzu bozmak icin ve oyunumuzu bozacak ve iste saha avnantajinin girdigi tek nokta burasi,islik bizde icerdeki maclarda yapiyoruz ve rakibi bozuyoruz,haliyle bizim takimda isliktan bozulacaktir,bununda kilidi uzun top cevirmektir.

Biz ligin en iyi pas yapan takimiyiz,bu macta ortalamaninda üstüne cikarak pas yapip top cevirmeliyitm,trübünlerin islik atmosferini ve rakibi yorucak en iyi hamle,pasla cikmaliyiz ve topun olabildigince bizde kalmasini saglamalyiz,muhtelemende Fatih hoca buna yakin birsey oynatacak kafamda baska birseyde var merak ediyorum o süprizi yapacakmi Fatih hoca.

Bir önemli ismi yazmayi unuttum oda Milan Baros,her ne kadar Fatih hoca Antalyaspor macindan dolayi kizgin ve Necatinin perfonmasiyla formayi kaptirsada oynarsa en büyük tehlikelerden biri,Fenerbahcede olsaydi banko 11'de olurdu,aldigi süreye göre bu sezon gene cok skorer bir kimlikte ve bu sezon sonradan girdigi cogu maci cevirdik ve kazandik,Milan her zaman bir silah ben onunda süre alirsa cok etkili olacagini düsünüyorum.

Necati´nin Baros´a göre bir artisi var ikinci forvet olarak. Cünkü Necati panik bir futbolcu degil, rahat. Kale önünde de cok rahat. Bu avantaji var. Milan Baros cok panik bir futbolcu. Sercan´in daha kalite, daha tecrübeli versiyonu gibi. Ayaginda 3 saniye top tutamiyor, kaybediyor. Galatasaray gibi bir takimin Baros kalitesinde yedegi olmali zaten diye düsünüyorum. Baktik Necati verimsiz oynadi, koyarsin 60. dakikada Baros´u. Necati bu mac icin daha büyük silah

Atmosferden etkilenen oyuncu sayisi bizde suan yok denecek kadar az,gecmis senelerde pisirik ürkek topa girmekten kacinan oyuncular vardi,suanki takimda böyle oyuncular yok,Meloyumu etkiliyecek,Tomasimi,Elmanderimi,Necatiyi mi,Eboueyimi,yani bu kadro bunu inönünde ve deplasmandaki trabzon macinda gösterdi,islik yapacaklar oyunumuzu bozmak icin ve oyunumuzu bozacak ve iste saha avnantajinin girdigi tek nokta burasi,islik bizde icerdeki maclarda yapiyoruz ve rakibi bozuyoruz,haliyle bizim takimda isliktan bozulacaktir,bununda kilidi uzun top cevirmektir.

Biz ligin en iyi pas yapan takimiyiz,bu macta ortalamaninda üstüne cikarak pas yapip top cevirmeliyitm,trübünlerin islik atmosferini ve rakibi yorucak en iyi hamle,pasla cikmaliyiz ve topun olabildigince bizde kalmasini saglamalyiz,muhtelemende Fatih hoca buna yakin birsey oynatacak kafamda baska birseyde var merak ediyorum o süprizi yapacakmi Fatih hoca.

Bende de bu rahatlik var. Etkili atmosferden ziyade, cirkef bir atmosfer yaratiliyor orda. Oyuncusuyla, taraftariyla, hakemiyle vs. Sinirlerimiz gevsedigi icin kaybediyorduk biz orda ki cogu macta daha iyi oynadigimizi da herkes kabul ediyor. Engin ve Melo´nun üstüne cok oynayacaklar. Terapi yapilmali ikisine. Beklemedikleri kadar sakin davranmalari lazim. Sakin ama sert, ödün vermeden

"Fener de Gökhan Gönül şoku" haberleri hala çıkmamış?

"Fener de Gökhan Gönül şoku" haberleri hala çıkmamış?

çarşambadan sonra çıkar o haberler şimdi çıkarsa etkisini kaybeder

deplasmanlarda oynadığımız futbol olumlu. beraberliğin bile fazlasıyla bize yarıyor olması feneri dahada stresli hale getirecek . avantajlı görüyorum bizi

Necati´nin Baros´a göre bir artisi var ikinci forvet olarak. Cünkü Necati panik bir futbolcu degil, rahat. Kale önünde de cok rahat. Bu avantaji var. Milan Baros cok panik bir futbolcu. Sercan´in daha kalite, daha tecrübeli versiyonu gibi. Ayaginda 3 saniye top tutamiyor, kaybediyor. Galatasaray gibi bir takimin Baros kalitesinde yedegi olmali zaten diye düsünüyorum. Baktik Necati verimsiz oynadi, koyarsin 60. dakikada Baros´u. Necati bu mac icin daha büyük silah

Baros'un bu seneki maçlarında ayağında top tutabildiğini fazlasıyla gördük.

Baros'un Necati'ye göre artıları çok daha fazla. Bi kere pozisyonu çok daha iyi koklayabilen bi oyuncu. Necati 50 yıl daha üst düzey top oynasın, Baros'un yaptığı koşuların yarısını yapamaz. (bkz: 2-1'lik Bursa maçı)

Galatasaray gibi bir takımda Baros yedek Necati 11'se yanlış olan bişeyler vardır. Burada yanlış olan Baros'un formsuzluğu. Ama şayet seneye Baros kalırsa en önemli silahımız olur daha iyisi gelmezse. Şu anda takımdaki açık ara en iyi golcü Baros'tur. Galatasaray gibi bir takımın Baros kalitesinde yedeği varsa sahada Drogba falan vardır. Çünkü Baros bu tip forvetlerin bir seviye altında.

Ujfalusi,Sow'a adım attırmamalı.Kalitesine,tecrübesine bakarsak attırmaz zaten :)

Alex-Melo eşleşmesinde de ümidim fazla.İlk maçta birebir markajın faydasını görümüştük apaçık.

Tek çekincem Stoch ve oynarsa Dia'lı kanatlar.Bunun dışında pek şansları yok.

Keşke stoch la diayı aynı anda sürse sahaya aykut :D direk tecavüz ederiz :asd:

Ama aykut kafası çalıştığı için değil güven özveri tecrübe korkusundan süremez o 2 sini :)

Maçın başında baskı falan kuramazlarsa içinizden canınızın istediği skoru geçirin, 3 aşşağı 5 yukarı tutacaktır :)

Necati formda olabilir ama bu maça diri bir Baros ile başlamak çok mantıklı olacaktır.Özellikle ilk 20 dakika saldıracaklar o arada bir kontra top ile Baros ile etkili olabliriz,ayrıca Baros Serdar ve Yabo'ya kart göstertme olasılığı çok yüksek,

Fenerliler cok tedirgin bu sefer

Engin Baytar'ın maçı olacak. Emre ve Semih o atmosferde kendi oyunlarını oynarlarsa eğer bu maçı alırız. En zayıf halkalarımız onlar çünkü. Kalite olarak demiyorum bunu yanlış anlaşılmasın. Ne olursa olsun kadıköy atmosferinde tecrübesiz oyunculardan tam performans beklemek onlara haksızlık olur. Semih belki yine bilindik performansla oynar ama Emre'den şüpheliyim.

Necati formda olabilir ama bu maça diri bir Baros ile başlamak çok mantıklı olacaktır.Özellikle ilk 20 dakika saldıracaklar o arada bir kontra top ile Baros ile etkili olabliriz,ayrıca Baros Serdar ve Yabo'ya kart göstertme olasılığı çok yüksek,

Baros Gençlerbirliği maçında 60. dakika sularında girse ve biraz olsun maç eksiğini kapatsa bu dediğin olabilirdi ama bu maça çok yüksek ihtimalle Necati-Elmander ikilisi başlar.

Baros oyuna dahil olacağı zaman umarım geride olmayız. Eğer geride olursak Baros hırsına yenik düşebilir ve kapalı Fener defansı karşısında zorlanabilir. En geç 60'ta girmeli Baros.

Engin Baytar'ın maçı olacak. Emre ve Semih o atmosferde kendi oyunlarını oynarlarsa eğer bu maçı alırız. En zayıf halkalarımız onlar çünkü. Kalite olarak demiyorum bunu yanlış anlaşılmasın. Ne olursa olsun kadıköy atmosferinde tecrübesiz oyunculardan tam performans beklemek onlara haksızlık olur. Semih belki yine bilindik performansla oynar ama Emre'den şüpheliyim.

Semih'e ben o konuda çok güveniyorum ama Emre daha heyecanlı ve atmosferden etkilenen bi tip. Semih çok soğukkanlı, Emre içinse bu aynı değil.

Ben bu konuda en çok Muslera, Ujfalusi, Hakan Balta, Semih, Eboue, Selçuk ve Elmander'e güveniyorum. Neco hırslı olabilir. Emre ve Engin'in ayakları birbirine dolaşabilir, bu normal maçlarda da oluyor ikisine. Melo her an patlayabilir. Baros atmosferden etkilenmez ama eğer o oyundayken gerideysek çok hırslı olacağı için kart görebilir.

Fenerbahce´nin sol kanadindan cok atak yapabiliriz. Eboue - Engin otobana cevirir o kanadi. Ziegler´in son maci olur

melo ve enkinin fazlasiyle tikatli olmaları gerek...

[video=youtube;8cnTXrrpiGg]https://www.youtube.com/watch?v=8cnTXrrpiGg&feature=related[/video]

[video=youtube;xgASjp-1olo]https://www.youtube.com/watch?v=xgASjp-1olo&feature=related[/video]

Geri
Üst Alt