STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Balta yerine sezon sonu mutlaka iyi bir hucumcu bek alinmali, tercihim kontenjandan dolayi Hasan Ali Kaldirim olurdu veya cok ovulen Atila Turan var Fransa'da 18 yasinda falan o da olabilir (hic izlemedim ama iyiymis).

Neyse bu maci aliriz, inancim tam. Bu sezon diger sezonlara benzemez...

Hasan Ali Kaldırım'ı alırsak sezon başı en az 10 gol daha fazla yeriz. Eboue gibi hem defansı hem hücumu iyi birisi lazım, yerli olarak da o yok. En dengeli yerli sol bek Hakan işte, Hasan alınırsa yedek olur ve anca sağ kanadı berbat takımlara karşı oynar.

Bu maçta sol bek olarak Rierada oynayabilir , Kayseri maçının en iyisiydi

bu sivastaki sol bek ziya kac yaşında.

fenerin en etkili oyuncusu stoch ve karşısında eboue gibi dünyanın en iyi beklerinden biri var o açıdan rahatım kalede de muslera yine şansa bala kornerden gol bulmasalar emre çolak kontralarda iyi tercihler yaparsa alırız maçı necatiden gol bekliyorum deplasmanlarda müthiş oynuyor

hakan balta maalesef en iyi türk sol bek hala daha iyisi yok yabancı kontenjanı da harcanmaz oraya balta savunma açısından iyi

Tüh be Rosicky sözlesme uzatmis.

İyi veya kötü sonuç ne olursa olsun takım Florya'da şampiyon olmuş gibi karşılanmalı.

Olacağını sanmıyorum ama olası bir mağlubiyetten sonra moral bozmamak gerek.

Daha Fenerbahçe Trabzon deplasmanına gidecek.Biz geriye kalan maçlarımızı kazanırız.

Melo, Stoch topu aldığı zaman Eboue' ye ortadan yardıma gelmeli. Stoch' un tek özelliği sağa doğru atak yaparak kaleyi karşısına alması ve şutu göndermesi. Bek oyuncuları için zorlayıcı bir oyun tarzıdır bu. Çünkü klasik sol açık oyuncuları içeri doğru kıvrılmak yerine taç çizgisine doğru yanaşarak sıfıra inmeyi ve orta yapmayı tercih ederler ve bek oyuncularıda refleks olarak genelde çizgi tarafını daha iyi korurlar. Bu yüzden içeri yapılacak driplinglere önlem olması açısından Melo' nun iç tarafı kontrol etmesi gerekiyor ya da Semih' in dikkatli olması ve timingi ayarlayarak ikili savunmaya zamanında yetişmesi gerekiyor. Bu durumda Ujfa ve Hakan Balta sağa doğru iyice yanaşmalı. Bunun dışında fenerin atak bulacağına ihtimal vermiyorum ben. Belki sırf bu yüzden Eboue ataklara fazla katılamayabilir. Dayanışmanın üst düzeyde olması gerekiyor.

Olacağını sanmıyorum ama olası bir mağlubiyetten sonra moral bozmamak gerek.

Daha Fenerbahçe Trabzon deplasmanına gidecek.Biz geriye kalan maçlarımızı kazanırız.

fenerin Trabzondan 1 puan bile çıkarması imkansız ötesi.. Bundan eminim. Bursaya bile puan kaybedecekler.. İyi top oynadıklarını zannettikleri sürece daha çok puan kaybederler.. Geçen sene şikeyle götürdüler işi.. Bu sene işleri zor..

Melo, Stoch topu aldığı zaman Eboue' ye ortadan yardıma gelmeli. Stoch' un tek özelliği sağa doğru atak yaparak kaleyi karşısına alması ve şutu göndermesi. Bek oyuncuları için zorlayıcı bir oyun tarzıdır bu. Çünkü klasik sol açık oyuncuları içeri doğru kıvrılmak yerine taç çizgisine doğru yanaşarak sıfıra inmeyi ve orta yapmayı tercih ederler ve bek oyuncularıda refleks olarak genelde çizgi tarafını daha iyi korurlar. Bu yüzden içeri yapılacak driplinglere önlem olması açısından Melo' nun iç tarafı kontrol etmesi gerekiyor ya da Semih' in dikkatli olması ve timingi ayarlayarak ikili savunmaya zamanında yetişmesi gerekiyor. Bu durumda Ujfa ve Hakan Balta sağa doğru iyice yanaşmalı. Bunun dışında fenerin atak bulacağına ihtimal vermiyorum ben. Belki sırf bu yüzden Eboue ataklara fazla katılamayabilir. Dayanışmanın üst düzeyde olması gerekiyor.

Eboue den çok onun önünde oynayan oyuncunun ebouye yardımı önemli. Geriye yardıma gelip İstoca açık alanda top aldırmaması lazım. Topu alıp önünde boş alan bulduğunda daha etkili çalım atabiliyo. Bu yüzden Engin yada emre kim oynarsa o bölgede savunmaya katkısı çok önemli

Gaza gelelim biraz :D

[video=youtube;My0HQ0QkGLQ]https://www.youtube.com/watch?v=My0HQ0QkGLQ[/video]

Bugüne dek Avrupa ve ligdeki büyük maçlarda yaptıkları koreografilerle tribün kültürüne değişik bir imaj kazandıran Fenerbahçe taraftar grupları da boş durmuyor. Sarı-Lacivertli taraftarlar, derbi için özel tribün şovları hazırlarken, Şükrü Saracoğlu Stadı’na gelen diğer taraftarlara görsel bir şölen yaşatmak için çalışmalara başladı. Taraftarlar bu yolla, ezeli rakiplerini baskı altına almayı planlıyorlar.

GAZETEVATAN.COM - Güncel Haberler, Son dakika haberleri, Gazete Haberleri, Vatan Gazetesi, Yerel Haberler, Spor Haberleri, Magazin Haberleri

:Roflol:

Offf bugün daha pazartesi. :(

Şimdiden heyecanlıyım ben. Normalde maç gününe kadar sakin olurdum ama o.0 Kadroyla ilgili tek belirsizlik sol kanatta şu an bence. Emre mi Riera mı 11'de başlayacak sorunsalı dışında kalan 10 kişide Fatih Terim'in bi sürpriz yapacağını düşünmüyorum. Allah yardımcımız olsun, kazanacağımızdan hiç şüphem yok.

ps: İddia oranları gelmiş maçın. Fenerbahçe galibiyetine 2, Galatasaray galibiyetine 2,65 beraberliğe de 3,10 oran belirlemiş iddia.

bu sefer mecbur yenmemiz lazim bu serefsizleri orda...

her zamanki gibi, o "sans"larina guveniyorlar.

bu sefer farkli olacak insallah. Duman edecegiz onlari!!

off daha cok var maca be

suana kadara Miroslav Stoch oynadigi Galatasaray, besiktas, trabzon ve eskisehir maclarda sadece bir assisti bulunuyor

6 macta 0 gol 1 assist

Yani zor takimlara karsi birsey yaptigi yok

1 Galatasaray

3. Besiktas

4. Trabzon

5. eskisehir

suana kadara Miroslav Stoch oynadigi Galatasaray, besiktas, trabzon ve eskisehir maclarda sadece bir assisti bulunuyor

6 macta 0 gol 1 assist

Yani zor takimlara karsi birsey yaptigi yok

1 Galatasaray

3. Besiktas

4. Trabzon

5. eskisehir

ya stochun zaten saga cekip, sut atmasindan baska bir numarasi yok zaten, bosverin stoku moku

kolay kolay sut cekmesine izin vermesinler, yeter.

bunada izin vermez

ebue-semih-melo, engin var onun tarafinda

Geri
Üst Alt