STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Tekrarını izlerken dikkatimi çekti fener taraftarı 70 dk sadece ıslık çalmış

aslında aykut mantıklı hareket etti.belki stoch yerine alex cıkabilirdi.iyicene bayılmışlardı ortasahayı kuvetlendirmesi lazımdı.

3 adam değişti hepside atak oyuncusu ve alternatifi olmayan isimler. Onları çıkarıp körü, topalı oyuna almak akla zarar bir hareket. :)

Resmen maçı bize verdi lan adam, Stoch - Alex - Sow üçlüsünü çıkarmak ne demek oluyor, gel bize koy CİMBOM demek oluyor. :D

aynen

stochu oyundan almasi, sonrada alexi oyundan almasi bizim baya isimize geldi

böylece tamamen ofansa konsantre olabildik.

alex ve stoch oyunda kalsaydi, balta o dakikalarda oralarda olup, o gol vurusu yapamazdi mesela bence.

adam stochu 63 te aldi oyundan, alexi 78 da falan

fb harbiden bitik.ilk 15 dk da 2 gol klasik fb balından başka bir bk değil...bir takım bukadar mahkum mu oynar ya:D

Yalnız Baroni'nin o şutu gol olsaydı oturur ağlardım.Helal olsun Muslera'ya.

Bence o şutu güzel gösteren Muslera'nın planjonu oldu o kadar tehlikeli bir top değildi kalecinin kol uzaklığını bile geçmedi Mulera jenerik olsun diye atlayınca güzel göründü

baroş o golü atamadı ya uyuyamam bu gece...

Bugun maçı izliyoruz yaklaşık 300 kişiyle izledim maçı. Maç 2-0 olmuş önümde oturan sözde Galatasaraylılar gülüyor hemde kahkahalarla. Yemin ederim eğer maça inancım olmasaydı, orda fena olay çıkaracaktım. Gerçi sözle verdim cevabımı ama sözde kalmazdı maça inancım olmasa.

bu arada ilk golde muslera herif tam orta acarken 2 adim geriye gitmis, oldugu yerde kalmis , topu cikarardi.

bilen varmi... BU derbyi bitek LIG TV gösterdi. Yurt disinda hic bir kanal yayini almamis.

anlamadim. bu bizim lig niye bukadar pahali?

Bence o şutu güzel gösteren Muslera'nın planjonu oldu o kadar tehlikeli bir top değildi kalecinin kol uzaklığını bile geçmedi Mulera jenerik olsun diye atlayınca güzel göründü

O değil de Volkan'ın anlamsız bir atlayışı vardı, güzel görünsün diye. Salak elinden kaçırdı :)

bilen varmi... BU derbyi bitek LIG TV gösterdi. Yurt disinda hic bir kanal yayini almamis.

yontacak tavuk arıyor lig tv...ligin son maçından sonra kapattıracam lig tv yi..play off da babayı alırlar benden

Selcuk'un bir ara nasıl sinirlendiğini gördünüz mü? Kesin birine girecek dedim ama hırsını toptan çıkardı neredeyse Volkan topunuda içeri alıyordu. :)

bu yuzden dunya derbisi diyip duranlara uyuz oluyorum ben

önemli derbi, türkiyenin en önemli maclari ama dunya derbisi?

ben katilmiyorum

emre-gökhan-topuz-serdar- leş oldular artık

O değil de Volkan'ın anlamsız bir atlayışı vardı, güzel görünsün diye. Salak elinden kaçırdı :)

Yobo'nun uzaklaştırdığı topu diyorsun sanırım Volkan garip bir kaleci kötü kaleci değil ama garip mental sorunları var

nebraska1-300x270.png
e2.gif
karneval-0013.gif

*** :D :dogrun:

O çocuk karneval cümlesinden önce ne söylüyor.. Lafa nasıl giriyor, ben anlayamadım..

bu yuzden dunya derbisi diyip duranlara uyuz oluyorum ben

önemli derbi, türkiyenin en önemli maclari ama dunya derbisi?

ben katilmiyorum

Vala %100 LigTv'nin şerefsizliği. Barça-Madrid maçını milyarlar izlerken, Dünyanın en önemli derbileri arasında gösterilen Galatasaray-Fb maçını tek kanal veriyor. Bunu dünyada nasıl izlenmesini sağlayabilirsin ki bu tutumla.

Geri
Üst Alt