- 9 Ağustos 2011
- 59.452
- 34.148
- 3.408
Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu
Var bi p*okluk o papazın çayırında ya neyse.
Var bi p*okluk o papazın çayırında ya neyse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
korkunun ecele faydası var mı serdar kesiMAL sormak lazım
Ne yapmış, ben kaçırdım.
Ne yapmış, ben kaçırdım.
Ne yapmış, ben kaçırdım.
Beyler bir sorum var bizim Semih gergin görünüyor bana beşiktaş maçından beri sizede öyle geliyor mu pek güven vermedi 2-3 maçtır soğukkanlı değil sanki ilk oynadığı günlerde bile bu kadar gergin olduğunu hatırlamıyorum
Beyler bir sorum var bizim Semih gergin görünüyor bana beşiktaş maçından beri sizede öyle geliyor mu pek güven vermedi 2-3 maçtır soğukkanlı değil sanki ilk oynadığı günlerde bile bu kadar gergin olduğunu hatırlamıyorum
Basindan filan etkilenmis belli. Dusunerek oynuyor. Ama dusunmeden basit oynamasi lazim.
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk
Bence bunlar Semih'in ilk derbi maçları olduğu için zamanla atlatacak bu gerginliği bence Semih bugün bazı pozisyonlarda önemli müdahalelerde bulundu örneğin Stoch'un ceza sahasına bir girişi var onu iyi kesti şu an özeti izlerken bir daha farkettim.Onun dışında belki Sow'un o ilk golünde Sow'dan önce kafa vurabilirdi topa ama gerçekten Sow orada iyi vurdu kimse beklemiyord öyle vurupta gol atacağını
Düşünmeyerek oynuyor bence, ezbere görmeden top atıyor.
Arenada boyle degil ama. Tak tak pas yapiyor ayaga. Bu mac bi garipti. Ama haklida. Dakika 15 2-0 geridesin. 2 yarida gayet iyiydi ama. Basit oynamasi lazim
Yalnız Engin fena saçmaladı tamam bişey yapma ama şu topu zamnında ayağından çıkar be adam.Melo bazen kendini sayiden 10 numara sanıyor.Yanında duran Selçuk a topçu diye bakmıyor heralde.Her zaman bi bencillik her zaman bi extra pas çabası.Bizim ölüp bittiğimiz bir maça, oyuncuların kendi egosunu alet etmesine dayanamıyorum.