STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Var bi p*okluk o papazın çayırında ya neyse.

korkunun ecele faydası var mı serdar kesiMAL sormak lazım

bu arada bu serdari fener aldi diye degil, yani fenerin topcusu diye kötülemek icin degil, mümkün oldukca objektif olmaya calisiyorum izlerken ama herifi harbiden hic begenmiyorum.

nasil desem, sagi, solu belli olmayan, güven vermeyen, pozisyonlardan kacan, kacak oynamayi seven bir topcuya benziyor.

Yalnız Engin fena saçmaladı tamam bişey yapma ama şu topu zamnında ayağından çıkar be adam.Melo bazen kendini sayiden 10 numara sanıyor.Yanında duran Selçuk a topçu diye bakmıyor heralde.Her zaman bi bencillik her zaman bi extra pas çabası.Bizim ölüp bittiğimiz bir maça, oyuncuların kendi egosunu alet etmesine dayanamıyorum.

Semih ilk yari çok hata yaptı ama tecrubesine vermek gerek onuda. Zamanla harbi harbi yeni Bülent Korkmaz'ımız yetişiyor.

Beyler bir sorum var bizim Semih gergin görünüyor bana beşiktaş maçından beri sizede öyle geliyor mu pek güven vermedi 2-3 maçtır soğukkanlı değil sanki ilk oynadığı günlerde bile bu kadar gergin olduğunu hatırlamıyorum

Beyler bir sorum var bizim Semih gergin görünüyor bana beşiktaş maçından beri sizede öyle geliyor mu pek güven vermedi 2-3 maçtır soğukkanlı değil sanki ilk oynadığı günlerde bile bu kadar gergin olduğunu hatırlamıyorum

Basindan filan etkilenmis belli. Dusunerek oynuyor. Ama dusunmeden basit oynamasi lazim.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Aynen 2-3 maçtır basit hatalar yapıyor ama tecrubesine vermek gerek onuda. Zamanla çok sağlam olacak yeterki içindeki Galatasaray sevgisini, hırsını, çalışkanlığını yitirmesin.

ben semih den daha da gerginim

Bence bunlar Semih'in ilk derbi maçları olduğu için zamanla atlatacak bu gerginliği bence,ayrıca Semih bugün bazı pozisyonlarda önemli müdahalelerde bulundu örneğin Stoch'un ceza sahasına bir girişi var onu iyi kesti şu an özeti izlerken bir daha farkettim.Onun dışında belki Sow'un o ilk golünde Sow'dan önce kafa vurabilirdi topa ama gerçekten Sow orada iyi vurdu kimse beklemiyord öyle vurupta gol atacağını

Adında Gururum Saklı Renklerinde Cesaret

Sensiz Olmaz Galatasaray

Bence bunlar Semih'in ilk derbi maçları olduğu için zamanla atlatacak bu gerginliği bence Semih bugün bazı pozisyonlarda önemli müdahalelerde bulundu örneğin Stoch'un ceza sahasına bir girişi var onu iyi kesti şu an özeti izlerken bir daha farkettim.Onun dışında belki Sow'un o ilk golünde Sow'dan önce kafa vurabilirdi topa ama gerçekten Sow orada iyi vurdu kimse beklemiyord öyle vurupta gol atacağını

Sow'un pozisyonunda çok zor pozisyondu son anda kafasını geri çekiyor. Çok garip bir gol oldu o zaten ama eminim gol olacağını bilseydi kafasının parçalancağını bilse vururdu o kafayı. O kadar güveniyorum ben Semih'e.

Düşünmeyerek oynuyor bence, ezbere görmeden top atıyor.

Arenada boyle degil ama. Tak tak pas yapiyor ayaga. Bu mac bi garipti. Ama haklida. Dakika 15 2-0 geridesin. 2 yarida gayet iyiydi ama. Basit oynamasi lazim

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

ben gökhan gönule uyuz oldum macın basında meloyu itmesi ortamı direk gerdi resmen psikolojik savasa basladılar

Arenada boyle degil ama. Tak tak pas yapiyor ayaga. Bu mac bi garipti. Ama haklida. Dakika 15 2-0 geridesin. 2 yarida gayet iyiydi ama. Basit oynamasi lazim

Tecrubesine vermek gerek işte, seyirci sürekli ıslıklıyor ve daha bu baskı altına girmedi bu zamana kadar normaldir. Zamanla çok sağlam olacak, çalışkanlılığını yitirmesin yeterki

Yalnız Engin fena saçmaladı tamam bişey yapma ama şu topu zamnında ayağından çıkar be adam.Melo bazen kendini sayiden 10 numara sanıyor.Yanında duran Selçuk a topçu diye bakmıyor heralde.Her zaman bi bencillik her zaman bi extra pas çabası.Bizim ölüp bittiğimiz bir maça, oyuncuların kendi egosunu alet etmesine dayanamıyorum.

Engin etkili olabileceğimiz pozisyonlarda topu ayağından geç çıkartarak takımı yavaşlatıyor, pozisyonları öldürüyor. Biraz hızlı düşünmesi lazım. Topu ayağında fazla tutmaması gerekiyor.

top ayaginda iken prese, baskiya ragmen en cool kalan topcularimiz kesinlikle selcuk ve ebue.

hic heycan, panik, korku olmiyor, kafalarini kaldirip, bos adam ariyorlar, en zor pozisyonlarda bile en verimli sekilde kullanmak istiyorlar.

futbolda en cok önem verdigim seylerden biridir bu benim icin.

Geri
Üst Alt