STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

kendi adıma Song-Tomas zamanından beri en güven veren savunma hattına sahibiz

Beyler bir sorum var bizim Semih gergin görünüyor bana beşiktaş maçından beri sizede öyle geliyor mu pek güven vermedi 2-3 maçtır soğukkanlı değil sanki ilk oynadığı günlerde bile bu kadar gergin olduğunu hatırlamıyorum

Oynadıkça ve iyi oynadıkça kaybedecek şeyleri olmaya başlıyor, o yüzden.

Bu tür maçların sayısı arttıkça alışacak ve daha iyi olacak.

Sadece hatalardan ders çıkarmayı bilmesi gerekiyor.

ve bana gerekli dersleri çıkarıyor gibi geliyor.

Çok iyi olacak inşallah.

Tecrubesine vermek gerek işte, seyirci sürekli ıslıklıyor ve daha bu baskı altına girmedi bu zamana kadar normaldir. Zamanla çok sağlam olacak, çalışkanlılığını yitirmesin yeterki

Playofflarda ki maclar inanilmaz tecrube kazandiracak ona. Seneye CLye hazir olacak bi nevi.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

ben gökhan gönule uyuz oldum macın basında meloyu itmesi ortamı direk gerdi resmen psikolojik savasa basladılar

Orda Melo'yla Mehmet Topuz'du sanırım ikili mücadeleye giren, o itin yüzünden oldu zaten olanlar eliyle Melo'ya vuruyor düşerken Melo'nun tepkisi gayet normal. Ama acayip korktum o pozisyonda, çünkü pozisyonu göremedim kalabalıkta kırmızı falan verecek diye fena tırstım.

Bu arada Melo sarı bile yemedi sanırım kalabalıktada görememiş olabilirim ama, Buda maçı tamamlayamaz diyen Tümer köpeğine kapak olsun..! :D

nebraska1-300x270.png
e2.gif
karneval-0013.gif

*** :D :dogrun:

allah rızası için yeter arif :D

ben gökhan gönule uyuz oldum macın basında meloyu itmesi ortamı direk gerdi resmen psikolojik savasa basladılar

Gökhan gnül için her zaman bank asya topçusu diyorum. Ama bu sözümü geri alıyorum.

Çünkü Gökhan gönülden bank asya topçusu bile olmaz.

top ayaginda iken prese, baskiya ragmen en cool kalan topcularimiz kesinlikle selcuk ve ebue.

hic heycan, panik, korku olmiyor, kafalarini kaldirip, bos adam ariyorlar, en zor pozisyonlarda bile en verimli sekilde kullanmak istiyorlar.

futbolda en cok önem verdigim seylerden biridir bu benim icin.

+Ujfalusi

kendi adıma Song-Tomas zamanından beri en güven veren savunma hattına sahibiz

%100 katılıyorum. Urfalıdan öğreneceği çok şey var daha Semih'in, Urfalınında bizde bırakmasını isterim doğrusu.

Esasında Engin Baytar çok çalışkan bir oyuncu ama biraz daha hızlı davranırsa çok iyi olurdu biraz da şans lazım tabi ama Fatih Hoca gereken talimatları verecektir zaten

Beyler bir sorum var bizim Semih gergin görünüyor bana beşiktaş maçından beri sizede öyle geliyor mu pek güven vermedi 2-3 maçtır soğukkanlı değil sanki ilk oynadığı günlerde bile bu kadar gergin olduğunu hatırlamıyorum

Oynadıkça kaybedecek şeyleri oluyor bu yüzden. Bu tür maçlarda kritik bir hatada bunların hepsini yitirebileceğini hissediyor.

Bu tür maçların sayısı arttıkça bu hislerinin yersiz olduğunu anlayacak, tecrübe denen şey biraz da bu zaten.

Tabi bir de hatalardan ders çıkarması gerekiyor, sanırım buna da dikkat ediyor. Sürekli aynı tip hata yapmıyor mesela Servet gibi.

Zamanla çok daha iyi olacak inşallah.

Maçın başındaki Melo'nun pozisyonunda benim sinir olduğum nokta Yobo'nun yaptığı adilikti. Melo olay yerinden uzaklaşmaya çalışıyor, Yobo kolundan tutup çekiyordu bir yere gitmesin diye.

psikolojik üstünlüğü aldık alacaz...play off larda inşallah ilk maç arenada olur..5 lik yapıp göndeririz

%100 katılıyorum. Urfalıdan öğreneceği çok şey var daha Semih'in, Urfalınında bizde bırakmasını isterim doğrusu.

iki iyi stoper güzel bir şey ama en azından biri iyi olursa diğerinide toparlıyor Lugano senelerce angry birdslerin can damarıydı Alex falan skora katkı yapıyor tamam ama görünmez kahraman Luganoydu

ujfa nın bir yerde 2 kişi pres yaparken topu terse cekişi muhteşemdi

Orda fena tırstım zaten bi kaptırsa geride kimse yoktu ama müthiş hareketti özellikle bir stoperden bunu görmek gerçekten güzel. :)

429497_269997159747598_212128485534466_638660_1825681235_n.jpg

mal lan bunlar :asd:

Geri
Üst Alt