STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

iki iyi stoper güzel bir şey ama en azından biri iyi olursa diğerinide toparlıyor Lugano senelerce angry birdslerin can damarıydı Alex falan skora katkı yapıyor tamam ama görünmez kahraman Luganoydu

Semih - Ujfalusi arasında en azından ben inanıyorum takım arkadaşlığın yanından öğrenci - öğretmen ilişkisi olduğuna inanıyorum. Buda beni gerçekten sevindiriyor.

429497_269997159747598_212128485534466_638660_1825681235_n.jpg

mal lan bunlar :asd:

asıl mesaj su olmus 2012 de oynanacak top bu mu?

^^

sarcasm

psikolojik üstünlüğü aldık alacaz...play off larda inşallah ilk maç arenada olur..5 lik yapıp göndeririz

Bu gidişle fb Kadıköyde son ... maçtır Galatasaray'ı yenemiyor psikolojisi oluşacak.

Galatasaray play offta kuşları Aslantepede de Kadıköyde de yenecek. Aslantepe ve bu maçta kaçırdığımız gollerin acısını play ofta çıkartacağız.

ilk 15 dk da 2 gol at, pozisyon yokken birde, mac farka gider derken zar zor 1 puan al...

fener icin aslinda baya kötü oldu

bakalim bursaya karsi ne yapicaklar

Orda Melo'yla Mehmet Topuz'du sanırım ikili mücadeleye giren, o itin yüzünden oldu zaten olanlar eliyle Melo'ya vuruyor düşerken Melo'nun tepkisi gayet normal. Ama acayip korktum o pozisyonda, çünkü pozisyonu göremedim kalabalıkta kırmızı falan verecek diye fena tırstım.

Bu arada Melo sarı bile yemedi sanırım kalabalıktada görememiş olabilirim ama, Buda maçı tamamlayamaz diyen Tümer köpeğine kapak olsun..! :D

gunahını almıyım ama tumer aramıstır takım arkadaslarını meloya calısın diye

Tomas Ujfalusi futbolu bırakınca Defans Eğitmeni olarak kalabilir Fatih Terim'in ekibinde...

Ziyadesiylede faydalı olur yani...

Ulan biri tvarşivi linkini attı az önce şimdi maç özetinde 2. golümüzden sonra bizim yedek kulubesine atılan o sopaları gördükçe alayı size girsin demekten başka birşey gelmiyor elimden. Şeref yoksunları..!

ama inaıyorum ki play off da biz bunları kadıköyde yenecez

gunahını almıyım ama tumer aramıstır takım arkadaslarını meloya calısın diye

Al birader alayı paranın köpeği olmus bunların. Emre şerefsizide, Tümerde aynen öyle ben hiç sakınmam günahdır sevaptır diye, böyle şerefsizlere müstahak çünkü.

Böyle bir sans yok ya, neredeyse goldü, ah be Milan :(

Ama bunlar da anladilar, böyle olmuyor diye, biz bu sikecilerle daha iki mac yapacagiz, daha ezecegiz bunlari !!!

emre belözoğlu bir ara az daha kendi kalesine atıyordu yalnız kafayla :D

Bu dallamalara biri anlatsın 3 boyutun ne olduğunu ya. x ve y ile birlikte bir de z lazım.

Bilmiyorsunuz bari Ultraslan'ın koreogrefisine bakın canım :)

Öyle deme ama sabah gördünmü bilmiyorum makaslı bir resim vardi, o makaslı adam ipleri kesince buna kaldılar işte. Yoksa 5D yapmışlardı. :D

Bu maçın bir önemli noktası da böylesine tansiyonu yüksek ve stresli bir maçta futbolcularımız sarı kart almadan maçı tamamlayarak, İmparatora Trabzon maçı için olası bir cezalı oyuncu sıkıntısı da yaşatmadılar..

bugunku olaylardan sonra ( hasan sas ve fatih hocaya yapilanlar) play offta, özellikle ttarenadaki macta biz bunlari cok pis ezicez

Ulan biri tvarşivi linkini attı az önce şimdi maç özetinde 2. golümüzden sonra bizim yedek kulubesine atılan o sopaları gördükçe alayı size girsin demekten başka birşey gelmiyor elimden. Şeref yoksunları..!

yaa yeniyorsak bir nebze tamam diyecem ama adamlar 2-0 öndeler selcuk korner kullanıyor atmaya basladılar sopları ben futbolcu olsaydım sahsen alır o sopaya taraftara gösterirdim bir yerlerinize monte olsun tarzında tepki verirdim

renktaşlar maçta bizim emreyle ilgili ne oldu da fatih hoca açıklama yaptı,birisi açıklarsa sevinirim 2.defa soruyorum.

Geri
Üst Alt