STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

her türlü hakem rezilliğine, tetikçiliğine hazır olun derim. bize bu maçı kazandırmamak adına herkes birlik olacak o maçta. o yüzden çok ama çok zor bir maç olacak. küstahlıklara ve türlü oyunlara hazırlıklı olalım

Çok tırsıyorum maçtan ne zaman tırssam en az 1 puanla ayrıldık.Hayırlısı bakalım.

Ya zaten hakemi makemi tartismaya ne gerek var? Bu Federasyon varken herkesi yenmeyi göze almaliyiz ki basarili olalim. Galatasaray´i indirmek icin ellerinden geleni yapacaklari acik degil mi? Kücük cocuk biliyor bunu. Tartismaya, küfür etmeye gerek yok. Cikip ezecegiz baska yolu yok bu isin. Seneye de böyle olacak. Ezici bir kadro kurmaliyiz ki, kritik hakem hatalari daha az canimizi yaksin. Ezip gecmeliyiz.

Stoch küçük maçların büyük adamı büyük hangi maçta iş yaptı. Sıkıntı yok kardeş play-off ayağına sahada katledilmezsek bu maç Allahın izniyle bizim olacak inşAllah.

İyi güzel söylüyosunda Eboue Stoch yüzünden fazla atağa katılamayacak gibi bir his var içimde. Sivas maçında geri dönüşlerde sıkıntı yaşmaıştı. Hakan sol taraftarn yardırabilse aslında çok büyük bir şaşkınlık yaratır fener savunmasına. Aslına bakarsanız ben Riera Emre ikilisinin sol tarafta olması taraftarıyım. Gökhan' ın kanadını kevgire döndürebilme ihtimali var bu ikilinin.

Bazen tarih tozlu bir sayfa degildir

Gercektir, yasamdir, 1905´te dogup, ciltlere sigamamaktir

Destanlarin degismez yazari olurmuscasina

Bazen güc bir sifat degildir

Evsiz, barksiz, 5 parasiz, en zorda, tüm dünyayi ayaga kaldirmaktir

Üstünde sade bir parcali formayla, KOLAYCASINA

Bazen cesaret korkuyu yenmek degildir

Onbinlerce rakibin icinden gecip, kalesine bayragini dikmektir

Tek basina, kimse YOKMUSCASINA

Bazen sevgi, anne, baba, es, dost degildir

Onlardan ötedir

Tutkudur renklere, armaya, ayrilmaz PARCANMISCASINA

Bazen hayat hersey degildir

Galatasarayli olup, Galatasarayli gibi yasamaktir

Dogumdan ölüme, kalbin her carptiginda

CIMBOMBOM diye ATARCASINA

Stoch küçük maçların büyük adamı büyük hangi maçta iş yaptı. Sıkıntı yok kardeş play-off ayağına sahada katledilmezsek bu maç Allahın izniyle bizim olacak inşAllah.

Korkum yok zaten kardeşim. sadece hücuma fazla katılamaz gibi geliyor bana dedim. Onun dışında inancım tam merak etme. Ctesi analarından emdikleri süt burunlarından gelecek.

Korkum yok zaten kardeşim. sadece hücuma fazla katılamaz gibi geliyor bana dedim. Onun dışında inancım tam merak etme. Ctesi analarından emdikleri süt burunlarından gelecek.

Bencede Eboue alisik oldugumuz sekilde hücum yapmayacak. Bu mac neredeyse bir sampiyonluk maci bizim icin. Taktik dizilis ve disiplin cok önemli. Stoch gözden kacirilacak bir adam degil. 3 saniye yalniz birakirsin, sut atar, canimiz yanar. O yüzden Eboue´nin görevleri farkli olacaktir. Yine de az ama öz hücum yapacagini düsünüyorum. Dayanamaz zaten :) Melo da Alex´le mesgul olacaktir

[video=youtube;HniCYwkrk_s]https://www.youtube.com/watch?v=HniCYwkrk_s#![/video]

Bu maçta favori olduğumuza şüphe yok, lakin favori gidip kaybettiğimiz maçları saymaya da gerek yok.

Seyirci baskısı ve yönlendirmesiyle hakemler yoldan çıkıyor, bu sebeple Fenerbahçe skor ne olursa olsun pes etmiyor. Çoğu maçı da bu sayede çeviriyor.

Bu maçta Kadıköy 'deki nefret atmosferini daha önce koklamamış oyuncularımız bana kalırsa dezavantaj. Melo, Elmander, Ujfa ve Muslera 'dan bu sebeple çok büyük performanslar beklemiyorum. Vasatı aşan benim için sürpriz olur.

Kazaalım da ne olursa olsun. 1-0 olsun bizim olsun.

Umarım bu maçtan, maç sonunda playoff 'u kınayabilecek şekilde sembolik tur atacak bir skor alırız. (Beraberlik de yetiyor)

Kilit cümle bu zaten. Bizi tek sıkıntıya düşürecek nokta bu, gerisi boş.

bu maçı kaybetmek ruzgarı fenerın arkasına geçirmek demek yenılmememiz gerek maç .Yoksa hakemıyle basınıyla federasyonu ile bizi katleder bu şeref yoksunları kazanmak için oynamalıyız. haydi aslanalar.

536970249.jpg

Yani, artık yenelim be abi...

Yenelim...

Ben bu sevinci yaşamak istiyorum...

Bu maçta favori olduğumuza şüphe yok, lakin favori gidip kaybettiğimiz maçları saymaya da gerek yok.

Seyirci baskısı ve yönlendirmesiyle hakemler yoldan çıkıyor, bu sebeple Fenerbahçe skor ne olursa olsun pes etmiyor. Çoğu maçı da bu sayede çeviriyor.

Bu maçta Kadıköy 'deki nefret atmosferini daha önce koklamamış oyuncularımız bana kalırsa dezavantaj. Melo, Elmander, Ujfa ve Muslera 'dan bu sebeple çok büyük performanslar beklemiyorum. Vasatı aşan benim için sürpriz olur.

Umarım bu maçtan, maç sonunda playoff 'u kınayabilecek şekilde sembolik tur atacak bir skor alırız. (Beraberlik de yetiyor)

tt arenada o baskın seslere artık alışmıştır bizim topcular. samiyende böyle olmuyordu. kadıköye gidince futbolcu şaşırıyordu. ama kadıköydeki o seslerin takımı etkilemeyecegini düşünüyorum. birtek enginde sıkıntı olabilir. her an kontrolden cıkacak biri.

Kazanacağız !

2 saatte 1 sayfa ilerlemiş walla helal..

En iyi performans alacağımız oyuncular bu oyuncular. Adamlar yıllardır Uluslararası arenada mücadele etmişler.

Melo ve Muslera İtalya Liginden gelmiş. Elmander Premier Lig'den, Ujfa da İspanya'dan. Ve Kadıköy'deki atmostferden daha kötü yerler görmüş isimler.

Hadi görmediler diyelim örnek olarak TTArena var ve başımızda Fatih Terim var. En iyi şekilde hazırlanıp orada kazanacağız.

2 saatte 1 sayfa ilerlemiş walla helal..

Spam'e gerek yok kardeş. Mantıklı 1 satır yazı, mantıksız 10 sayfa yazıdan daha değerlidir.

Bunun örneklerini antu'da görebiliriz. 10 sayfa gerizekalı yorumlar okuyup, aklı başında birinin tek cümlesini görünce insanlığa olan inancımız tekrardan gün yüzüne çıkabiliyor. :ka19:

tt arenada o baskın seslere artık alışmıştır bizim topcular. samiyende böyle olmuyordu. kadıköye gidince futbolcu şaşırıyordu. ama kadıköydeki o seslerin takımı etkilemeyecegini düşünüyorum. birtek enginde sıkıntı olabilir. her an kontrolden cıkacak biri.

ayrica baris Muslera italya nin en atesli derbisinde oynamis lazio roma derbisi copa amerika kazanmis dünya kupasinda 3cü olmus bir isim

Bu maçtaki en büyük güvencem Fatih Terim. Öyle bir güven veriyor ki İmparator, ne olursa olsun o saha çizgilerinin dışına puan almadan adım attırmaz bizim oyunculara. Herkes onun istediği şeyleri kusursuz yerine getirecek inşallah. Yıllar sonra ilk defa içim rahat, kazanacağız.

Geri
Üst Alt