Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00
Cüneyt Cakir 'fenerli bildigim kadariyla'' fakat ben gördügünü calan bir hakem oldugunu düsünüyorum,art niyet aramadigim ender hakemlerden,hatta Firattan bile daha cok güveniyorum,son macimizda firat bizi gene cildirtmadimi?
Cüneyt cakir ic saha hakemidir sorun orda,mesela mac bizim sahamizda olsa onu isterim ama deplasmanda istemem nedeni cabuk kart cikartir,dogru cikartiyorsa tamamda bazen dogru cikartmiyor formda cakirda suan hak getire,sürekli hata yapiyor,bursa karabükspor macinda izledim en son hatali karari cok oldu,artik hangi hakemin verileceginin öneminden cok bizim o hakemide analiz edip sahaya cikmamiz,cünkü hakem mevzusu kadiköyde cok önemli,yillardir cidden hakeme takildik,evet kötü oynayip kaybettigimiz maclar var arasinda haketmedigimiz ama bir cok maci hakemin caldigi düdük,kart,kararlariyla kaybettik,kirilma anlarinda hep alehimize düdükler calindi,mesela bizim sahamizda gecen seneki fener macinda aydinus bana göre galibiyetimizi engellemisti,2-0 yapicakken buz gibi golümüzü yemisti,yani ayni sey fener icin gecerli olmuyor ben bir hatirlamiyorumki fener 9 kisi kendi sahasinda kalsin,nedense orda kart cikmiyor oyuncu atilmiyor,rakip lehine penalti verilemiyor,sürekli ofsayt olmiyan pozisyonda bayrak kaldiriliyor,bu yüzden teknik,taktik herseyin yaninda deplasmanda hakemide yenmeliyiz,ve bu sefer yenecegiz!