STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Bu maçı alırsak üstüne Arena'da hamsi tava yaparsak var ya.. Acayip bi durum olur:asd:

De çok umutsuzum bu maçtan..

play off gibi saçma bir sistemi getirten güç (yayıncı kuruluş) farkın artmasından yana olmayacagını düşünüyorum ve bu maçta pek çok faktörün bizi zorlayacagını düşünüyorum. umarım yanılırım ve ezer geçeriz

Sessiz bir bekleyis var ,maçi izleyemiyecek olusumsa ayri bir dert .......

b54d28CFDDFEEEA3E46B693FEFCF85E872255.jpg

Son günlerde, şu bölüme dikkat edelim lütfen.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Maç linki istemek ve maç linki dağıtmak kesinlikle yasaktır. Kadro vs... gibi dolaylı yoldan link istemek de yasaktır.

Forumumuz da siyaset ve dini-askeri gibi hassas konular ve mesajlar yazmak kesinlikle yasaktır. Israrla siyaset ve dini-askeri içeren başlıklar açan, siyasi ve dini-askeri içerikli mesajlar yazan ve bu konuda provakasyon yapanlar ceza kuralları gereğince ceza alacaklar.

----------------------------------------------------------------------------------

Konu açarken dikkat etmeniz gerekenler;

Doğrusu; Transfer Nöbeti

Yanlışı; Transfer nöbeti

Doğrusu; Galatasaray Şampiyon

Yanlışı; galatasaray sampiyn

Doğrusu; Her Zaman Galatasaray'lıyım!

Yanlışı; Her zaman Galatasaraylıyım!

(Tüm başlıklar için geçerlidir)

Cevap: Düşene Son Darbe!

Gerçekten çok yazık.. Başlığı görünce bir an için kendimi antuda zannettim. Bizim duruşumuz bu değil arkadaşlar.

3-1 kazanacağımızı hissediyorum.

Topunla tüfeğinle saldırıp yeneceksin bu maçı,hem şampiyonluk maçın olur hem Fenerbahçe'nin umutlarını tüketirsin kaosa sokarsın hemde 12 senelik Kadıköy saçmalığına,geyiğine son verirsin.

Beraberlik işimize yarıyor laflarını görmekten duymaktan bıktım birkaç gündür.

Moral motivasyon,mental özellikler,fizik kondüsyon,teknik taktik her açıdan üstünüz ama neymiş Kadıköyde atmosfer şöyleymiş böyleymiş.Geçsin bunları spor kamuoyu özelliklede Galatasaraylılar.Lamı cimi yok,yeneceğiz ve şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz,rahat olun.

Galatasaray kazanacak.

Tek korkum Engin,büyük maçların hiçbirinde oynayamadı bu maçta da çok umutlu değilim açıkçası kırmızı filan görmese bari...Riera da papatya falı gibi bi iyi bi kötü..Bu hafta keşke şansını iyi kullansaydı da ilk 11 de yer alsaydı ama zaten büyük ihtimal ikinci yarın Engin çıkar Riera girer...

Bunlara öyle bir ders vermeliyizki, bellerini doğrultamasınlar. Sana koymadan gönderemem Fenerim.

Tek korkum Engin,büyük maçların hiçbirinde oynayamadı bu maçta da çok umutlu değilim açıkçası kırmızı filan görmese bari...Riera da papatya falı gibi bi iyi bi kötü..Bu hafta keşke şansını iyi kullansaydı da ilk 11 de yer alsaydı ama zaten büyük ihtimal ikinci yarın Engin çıkar Riera girer...

engin ilk fener macında cezalıydı zaten. beşiktaş macında etkisizdi ama son golde payı büyüktü. engin trabzondayken fenerin belalısı gibiydi.

Muslera o babyface haliyle gladyatör falan olamaz uymamış o fotoğrafa :D

Engin oynamasa daha iyi bu maçta ...girer 2 pozisyon harcar Tv'yi kapattırır bana...üstüne bir de kırmızı alır oooh ne guzel

Çok rahat olacak, futbol konusunda tek endişem yok, koyup geçeriz Allahın izniyle..

Tek endişem Ligtv & Digitürk?? Bunlara çakarsak nasıl playoff decoderi satarız diye düşünüyorlardır, her türlü pisliğe karşı hazırlanır umarım bizim takım..

***iki takımın oyun sistemleri ve oyun anlayışını karşılaştırdığımızda ‚ ***

***bizim bu maçı kazanmamız çok düşük bir ihtimal‚bizim kadromuz onların sert ve baskılı oyununa karşılık veremez. ***

*** en büyük artımız saracoğlunun atmosferi‚ diğer etkenlerde maalesef bizden iyiler. ***

bu yorumları antuda bir kuş beyinli yazmış :D keşke hepsi böyle gerçekleri itiraf edebilse yahu

Cüneyt Cakir 'fenerli bildigim kadariyla'' fakat ben gördügünü calan bir hakem oldugunu düsünüyorum,art niyet aramadigim ender hakemlerden,hatta Firattan bile daha cok güveniyorum,son macimizda firat bizi gene cildirtmadimi?

Cüneyt cakir ic saha hakemidir sorun orda,mesela mac bizim sahamizda olsa onu isterim ama deplasmanda istemem nedeni cabuk kart cikartir,dogru cikartiyorsa tamamda bazen dogru cikartmiyor formda cakirda suan hak getire,sürekli hata yapiyor,bursa karabükspor macinda izledim en son hatali karari cok oldu,artik hangi hakemin verileceginin öneminden cok bizim o hakemide analiz edip sahaya cikmamiz,cünkü hakem mevzusu kadiköyde cok önemli,yillardir cidden hakeme takildik,evet kötü oynayip kaybettigimiz maclar var arasinda haketmedigimiz ama bir cok maci hakemin caldigi düdük,kart,kararlariyla kaybettik,kirilma anlarinda hep alehimize düdükler calindi,mesela bizim sahamizda gecen seneki fener macinda aydinus bana göre galibiyetimizi engellemisti,2-0 yapicakken buz gibi golümüzü yemisti,yani ayni sey fener icin gecerli olmuyor ben bir hatirlamiyorumki fener 9 kisi kendi sahasinda kalsin,nedense orda kart cikmiyor oyuncu atilmiyor,rakip lehine penalti verilemiyor,sürekli ofsayt olmiyan pozisyonda bayrak kaldiriliyor,bu yüzden teknik,taktik herseyin yaninda deplasmanda hakemide yenmeliyiz,ve bu sefer yenecegiz!

Geri
Üst Alt