STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Neden hem geçen sene defansta servet sakarı sabri ayarsızı m.sarp gölge presçisi,kalede bomba Aykut ile o futbolu oynadık şimdiki defans hattımıza bak birde muslera-eboue-semih-tomas-hakan (en zayıf halka) orta sahaya bakıyoz hem ileri hem geri çalışan şut atan müthiş bir kesici olan melo-araya bıraktığı paslarla gönülleri fetheden selçuk-Genç Yıldız adayı emre-birde bunlara Ceyhun eklenirse daha kaliteli bir orta saha defans ve kaleciyle çok daha güzel uygulanabilir bu sistem..

Merhaba bu derbi maçı için bişeyler karalamak istedim fenerbahçe-GALATASARAY maçı deyince aklıma geçen yıl kadıköyde oynadığımız maç geliyor..Geçen sene o kötü kadromuzla resmen feneri rezil kepaze etmiştim o dönem ki 11 sizinde tahmin edeceğiniz gibi 4 defans 5 orta saha ilerde tek forvet Juan Pablo pıno yani nasıl desem acaba gene böle bir kadro sistemi ile başlasak dicem ama Juan Pablo Pıno yok o olsa şimdiki kadromuzda bir Felipe melo-selçuk inan-ceyhun Gülselam-emre çolak ilerde hızlı bir pıno sizce nasıl olurdu..

Böyle bakmamak lazim. Ordan puan alacagimiz hissediliyordu cünkü herkes tarihi fark yiyecegimizi düsünüyordu. Bu da Fenerbahceli futbolculari tedirgin etti, cünkü kazanmamalari halinde büyük tepki alacaklarini düsünüyorlardi. Galatasaray da biraz direnc gösterince paniklediler. Genelde böyledir futbolda. Kaybedecegi birsey olmayanlar herzaman avantajlidir böyle durumlarda.

Mesela Fenerbahce´nin hala yarista olmasi da bu yüzden. 5. olsalar bahane hazirdi. Üstümüzden tir gecti, su oldu bu oldu, sonuc normal diyeceklerdi, yine diyecekler. Bu yüzden rahatlar. Oynuyorlar iste. Kadrolari da agladiklari kadar zayiflamadi. Baya da güclü kadrolari var. Sonuc olarak hala yaristalar. O mac da öyle birseydi.

19.jpg

[video=youtube;d0YxqjpccMI]https://www.youtube.com/watch?v=d0YxqjpccMI[/video]

Pino Galatasaray'da 18'e zor giren bir oyuncu olmalı. Ona göre transfer yapmalıyız. Pino iyi bir oyuncu değil.

Pino Galatasaray'da 18'e zor giren bir oyuncu olmalı. Ona göre transfer yapmalıyız. Pino iyi bir oyuncu değil.

Sanırım ne demek istediğimi anlamadınız demek istediğim şu biz o kötü kadroyla o sistemi uygulayabildiysek bu kadroyla o sistemin kitabını yazarız..

Bu maç gerçekten farklı bir maç... Adamlar bizden korkuyor.. Yenilgiyi hazmetmişler.

Eboue, Melo, Ujfalusi, Muslera, Elmander, Riera ve Baros gibi tecrübeli yabancı futbolculara sahibiz. Bunlar kariyerlerinde fazlasıyla üst düzey maç oynadılar.

Yerlilerde de sadece Semih tecrübesiz. Emre Çolak geçen sene Kadıköyde oynadı. Selçuk, Necati, Hakan Balta, Engin Baytar da derbi tecrübesine sahip.

Tribün baskısından etkilenmeyecek bir kadroya sahibiz. Şu anki ilk 11 futbolcuları duygularından çok akıllarıyla oynuyor.Bu maçı kesin kazanacağız.

muslera ya kumpas yapiyormus bizim medya baska bir forum da okudum yok eglenceye gitmis bilmem ne hatali bir gol yerse taraftara atmak isiyorlar muslera yi oyuna gelmeyelim arkadaslar.

Avantajimiz su. Disiplinli, sert, ve yaratici futbolculardan kuruluyuz. Belki resital sunmuyorlar, ama yaraticilar. Kosuyorlar, savasiyorlar, inaniyorlar, güclüler.

Uzun zamandan beri böyle dengeli bir kadroya sahip degildik. Yani yenilirsek, gercekten sözün bittigi yerde oluruz. Kadiköy´de insanüstü, farkli bir gücün olduguna inanmaya baslarim.

muslera ya kumpas yapiyormus bizim medya baska bir forum da okudum yok eglenceye gitmis bilmem ne hatali bir gol yerse taraftara atmak isiyorlar muslera yi oyuna gelmeyelim arkadaslar.

Gitsin eglensin ya kamptan evvel, kime ne? Terim´den habersiz gitmesi mümkün degil, cünkü hemen haber ucururlar Terim´e.

Fenerliler Rus ajanlari gibi kadinla vurmasinlar da bizi :) Umarim fazla yorulmamistir :)

Melonun dinamizmi, Selçuğun organizatörlüğü, Ujfalusinin savunmadaki ustalığı, Elmanderin hücum presi, Musleranın pozitif enerjisi fbli futbolcularda yok.Bu maçtan korkmuyorum. En kolay kazandığımız maçlardan biri olacak..

muslera

eboue tomas semih hakan

selçuk melo

Engin emre

elmander necati

Gitsin eglensin ya kamptan evvel, kime ne? Terim´den habersiz gitmesi mümkün degil, cünkü hemen haber ucururlar Terim´e.

Fenerliler Rus ajanlari gibi kadinla vurmasinlar da bizi :) Umarim fazla yorulmamistir :)

dogru diyorsun onur arkadas :) fener madyasi bu iste adam lazio-roma derbisinde oynamis copa amerika kazanmis dünya kupasinda 3cü olmus bir isim ben rahatim yani onur :)

Ben dün Chelsea´nin doktoruna asik oldum ya :) Eva Carneiro :) Transfer edilmesini istiyorum :)

Stoch ve Alex'e dikkat etmek lazim,gerisi bos.

maçta en rahat olacak adam bence muslera

Son kadıköy maçının yıldızı Pino Reisi unutmayalım..

Juan+Pablo+Pino.jpg

Geri
Üst Alt