STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

takımın kadıköydeki atmosferden etkileneceğine zerre kadar inanmıyorum tt arenaya her maça giden biri olarak çok daha etkiliyiz emin olun kadıköye göre, 13 yıldır kazanamıyoruz diyorlar maçlara tek tek bakın en az 6 yada 7 maç hakem katliyamıvar derbide tek korkum bulent yıldırım yoksa ne fenerden ne kadıköydeki bayık atmosfer bizi etkiler

şu maçı alalım şampiyonluktan daha çok sevineceğim herkese acaip bi kapak olacak haydi aslanlar

takımın kadıköydeki atmosferden etkileneceğine zerre kadar inanmıyorum tt arenaya her maça giden biri olarak çok daha etkiliyiz emin olun kadıköye göre, 13 yıldır kazanamıyoruz diyorlar maçlara tek tek bakın en az 6 yada 7 maç hakem katliyamıvar derbide tek korkum bulent yıldırım yoksa ne fenerden ne kadıköydeki bayık atmosfer bizi etkiler

Engin hariç bende etkileneceğimizi sanmıyorum umarım hoca da Engin'e gerekli terimsilini yapar da salar sahaya,

Bizim gecen senelerde Fenerbahce karsisinda aldigimiz skorlarin nedeni 90% psikolojik kaynakliydi. Kadronun cogu Kadiköy'e gitmekten korkuyordu belki de.

Simdi kadroya bakiyorum da, öyle bir risk neredeyse yok gibi. Atmosferden negatif yönde etkilenecek olan futbolcu olarak ben bir tek Engin'i görüyorum.

Engin'in yerine sag tarafta Riera oynasa, sol tarafa Emre gecse, Engin sonradan oyuna girse bence cok cok daha iyi olur.

Bizim gecen senelerde Fenerbahce karsisinda aldigimiz skorlarin nedeni 90% psikolojik kaynakliydi. Kadronun cogu Kadiköy'e gitmekten korkuyordu belki de.

Simdi kadroya bakiyorum da, öyle bir risk neredeyse yok gibi. Atmosferden negatif yönde etkilenecek olan futbolcu olarak ben bir tek Engin'i görüyorum.

Engin'in yerine sag tarafta Riera oynasa, sol tarafa Emre gecse, Engin sonradan oyuna girse bence cok cok daha iyi olur.

Riera değişikli psikolojik olarak mantıklı da,adam istikrarsız işte bu maçta hoca bakalım hangi riske giricek,

Riera 11 başladığı maçların neredeyse tamamında etkisiz oldu. Bence 65. dakika civarında Baros ile beraber girmeli. Bu durumda yabancılardan birinin çıkması gerekiyor, bu Elmander olabilir zira çok yorulacaktır. Veya sadece biri girer, diğer sonradan girer ya da hiç girmez.

Tamam Riera konusunda haklisiniz, ama sanki Engin bu atmosferi kaldiramaz diye bir his var icimde.

Riera ise aksine istedigi zaman tam bir buz adam olabiliyor.

Riera 11 başladığı maçların neredeyse tamamında etkisiz oldu. Bence 65. dakika civarında Baros ile beraber girmeli. Bu durumda yabancılardan birinin çıkması gerekiyor, bu Elmander olabilir zira çok yorulacaktır. Veya sadece biri girer, diğer sonradan girer ya da hiç girmez.

Elmader bu maçta çıkmamalı kardeş bence,Melo çıkar Elmander çıkmaz

Gerci ben ne dediysem son zamanlarda hep tersi oldu.

Yani Engin oynayip muazzam bir futbol ortaya koyup, kart görmeden maci tamamlarsa, sasirmam. :D

Tamam Riera konusunda haklisiniz, ama sanki Engin bu atmosferi kaldiramaz diye bir his var icimde.

Riera ise aksine istedigi zaman tam bir buz adam olabiliyor.

Fazla buz ama:)türk oyuncular için gazda önemlidir ben Enginin bunun üstesinden gelebileceğini düşünüyorum,üstelik pres gücümüzde Engin ile artıyor

Elmader bu maçta çıkmamalı kardeş bence,Melo çıkar Elmander çıkmaz

Duruma göre çıkmasında sakınca yok bence. Eğer önde olursak zaten Fenerbahçe çok açık verecektir defansta. Baros kesin bi gol sığdırır öyle bir durumda.

Ama zaten Riera ile Baros'un ikisinin de gireceğini sanmıyorum. Baros, Aydın, Ceyhun/Sabri girebilir.

Duruma göre çıkmasında sakınca yok bence. Eğer önde olursak zaten Fenerbahçe çok açık verecektir defansta. Baros kesin bi gol sığdırır öyle bir durumda.

Ama zaten Riera ile Baros'un ikisinin de gireceğini sanmıyorum. Baros, Aydın, Ceyhun/Sabri girebilir.

Aman hocam ne sabrisi:)Katılıyorum ilk tercih Baros ve Aydın olacaktır,

ultraslan cumartesi floryada organizasyon yapacakmış uğurlama içeriğini bilen farklı şeylerden bahsediliyor ama fenerin yapacağı kareografının önüne geçmesinde

yaw arkadaşlar birde ceza sınırındaki oyuncularda önemli sonraki maç ts ile muslera ujfa semih necati

biz bunlardan sonra sivasla oynucaz tr kupa maçında.öyle biliyorum.yani no problem.saldır Galatasaraaay :D

Aman hocam ne sabrisi:)Katılıyorum ilk tercih Baros ve Aydın olacaktır,

Sabri'yi dinamizm için oyuna alabilir. Tabi önde olursak.

Tahmin ediyorum ki ilk Baros sonra Aydın girer oyuna. Gidişata göre de Riera, Ceyhun, Sabri girer.

Eğer Baros Neco yerine girer, ardından Aydın Emre girer ve farkı arttırabilirsek Fatih Hoca Riera>Elmander değişikliğine giderek 4-5-1'e dönebilir. Böylece hem orta sahada kalabalık olur, Fenerbahçe'ye zor geçit veririz, hem de hızlı hücumlarla daha çok gol bulabiliriz.

Benim bütün planlarım ikinci yarıya en az 1 farklı önde girmek üzerine. Umarım ilk golü biz atarız ve maç boyunca önde götürürüz maçı.

Allahın izniyle kazanırız umarım

Uyarıları dikkate alın lütfen.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Maç linki istemek ve maç linki dağıtmak kesinlikle yasaktır. Kadro vs... gibi dolaylı yoldan link istemek de yasaktır.

Geri
Üst Alt