STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Alll angutun birii :D :D

bu maç 4-3 biticek hislerim çok kuvvetlidir her zaman görürüm

elmanderle 1-0 öne geçicekler

alexin mükemmel asisti sow 1-1

tekrar stoch a alexin asisti 2-1

tekrar sow a alexin asisti 3-1

tekrar ve tekrar kaptanın asisti 4-1

ancak takımı gerçi çekme sorunu yüzünden

melonun köşeden asisti sabri 4-2

serdarın bireysel hatası riera skor 4-3

Stochu cizgiye hapsetsek iyi olur.Onu iceriye kat etmesini engelememiz lazim.Cizgiye haps ederek iyi olmayan sol ayagiyla oynatmaya mecbur birakalim.

bekle bizi geliyoruz :happynew:

bekle bizi geliyoruz
oregonian_horsesword-r.gif

Necatinin golu var kesin

deplasman golcumuz o bizim :ka21:

Stochu cizgiye hapsetsek iyi olur.Onu iceriye kat etmesini engelememiz lazim.Cizgiye haps ederek iyi olmayan sol ayagiyla oynatmaya mecbur birakalim.

Stochu yerin dibine stochacayiz kardes merak etme , dünkü cocuk o

Kız dediğin Kadıköy gibi olmalı

Fethi zor

Fatihi tek olmalı

Şu play off olmasa belkide Kadıköyde şampiyonluğu ilan edecektik Meşhur balları tutmazsa bu sefer olacak bu iş

Sabri ve Riera oynamıyacak büyük ihtimal :)

Bunlar ucuyor resmen :D

Ya Allah aşkına her seneki gibi şöyle "yeneceğiz,kesin kazanırız" gibi saçma sapan konuşmayın.Tamam benimde takımıma güvenim sonsuz ama bu kadar havaya kapılmayın ne zaman oraya çok iyi gitsek yenildik,ama ne zaman umutsuz gittiysek iyi şeyler yaptık.Bi sakin olun arkadaş.

yenilsekde ben onlara karsi yenildik saymam. cünkü erkek gibi oynamiyorla , hakem sayesinde yeniyorlar. biz onlardan daha üstün oynuyoruz senelerdir.

alex pisligi ve baroni iti sari kart yediler cezayi yok. bu yeni kanun cikmasa ceza verirlerdi. eminim

Valla ben takımıma sonsuz güveniyorum.Yenicez.Başka yolu yok.

Bu maçı kazanmamız şu açıdan önemli. kazanırsak Play-Off'larda Beşiktaş ve Trabzon ikincilik için şans yakalamış olacaklar CL için. Çünkü Fener'in onlarla puan farkı 8 şu an.. Play-Off'larda bu 3 takım birbiriyle didişirken biz 3 ya da 4. hafta şampiyonluğumuzu ilan etmiş olacağız.Son 2 hafta sadece çerezlik maçlar yaparız. 4-5-6 puan farkla play-Off'a girmek önemli tabii ki..

yenilsekde ben onlara karsi yenildik saymam. cünkü erkek gibi oynamiyorla , hakem sayesinde yeniyorlar. biz onlardan daha üstün oynuyoruz senelerdir.

alex pisligi ve baroni iti sari kart yediler cezayi yok. bu yeni kanun cikmasa ceza verirlerdi. eminim
Sorun da burda işte.Biz her sene Saraçoğlunda onlarda çok daha iyi oynuyoruz ama Hasan Şaş'ın da dediği gibi bi şekilde,hakemdi,bala giren gollerdi kazanıyolar.

Benim en ümitli olduğum maç Skibbe zamanındaki maçtı.(1-0 öne geçtiğimiz) Babamın arkadaşlarıyla maçı izlemeye gittik hepsi fbliydi adamların.Hepside "fark yemezsek iyi sonuç Galatasaray bizden çok çok iyi" dediklerini hatırlıyorum.Biz 1-0 öne geçince çabuk farka gidicekler derken Selçuk salağının dizine çarpıp gol oldu.Sonuçta 4-1 yenildik.

Geçen seneki Saraçoğlundaki maçta zerre umudum yoktu "dinlemicem bile lan bu maçı dedim" kalktım saraçoğlunun oralara gittim oralarda turladım.Eve geldim bi de ne göreyim resmen ezmişiz adamları.

Yani diyorum ki ne zaman "asıcaz,kesicez,geliyoruz ezmeye vs" gibi laflar kullandıysak sonu hep kötü bitti.O yüzden sakin olalım,medya bize haftaiçi baya bi gaz vericek.Onlara aldırış etmeyelim,takımıma güvenim sonsuz ve her zamanki gibi sonuna kadar da mücadeleyi bırakcakmayacaklarından şüphem yok.

Biz kaybetsekte beraberede kalsak kazansakta bu macin sampiyonlugu degistirmeyecegi gercek,3 puandan öteye bizim adimiza hicbir önemi yok o acidan,sampiyonuz ve burdan yenilgide alsak degismiyecek.

Fakat biz kazanirsak bunu cok daha erken ilan etmis olacagiz,muhtelemen psikolojik olarak zaten moralsiz girecek fener ilerliyen haftalardada puan kaybedicek,hatta play-off belki ligi 4.sirada bitiricek.

Bunlarin tümünün disinda ezeli rakibimiz olmasi dolayisiyla gazozuna olsa zaten otomatik önemli bir mac tarihteki yerini alma acisindan,fakat hic olmadigi kadar rahatiz.

Bizim en ufak cezalimiz eksigimiz yok,tam kadroyuz,6/6 yapmis bir Galatasaray 9 puan önde gidiyoruz,strese girecek nedenimiz yok,onlardan cok daha iyi futbol oynuyoruz,daha disiplinliyiz daha organizeyiz,daha cok gol atacak silahlarimiz var,gol atmayan tek oyuncumuz yok,duran top her türlü organizasyondan gol bulabiliyoruz,defasimiz ligin en iyi defansi hucumumuz ligin en iyi hucumu,deplasmanda tarihimizin en iyi deplasman karnesine sahibiz sanirim,ve haftaya kazanirsak 7/7 yapmis olacagiz ve bu sezon eskisehirde kiramadigimiz rekora gene yaklasmis olacagiz.

Fenerbahcede iki önemli oyuncu var skor olarak durdurmamiz gerektigini düsündügüm stoch-alex sowda gol buluyor fakat oyun anlaminda üretken bir oyuncu degil,ebouenin olmasi bende inanilmaz güven duygusu veriyor,özeligle stochun defansa yardim etmedigini düsündügümüzde,eboue o kanadi ilk mactaki gibi delik desik eder...Ilk mactada stoch tamamen etkisiz kalmis ziegler her cikisinda tehlike yaratmistik.

Bireysel olarak baktigimizdada her anlamda iyi takimiz,teknik direktörü hic söylemiyorum bile aykut hoca degil,uzun yillar sonra ilk galibiyetimize hic olmadigi kadar yakiniz,hakem temiz bir mac yönetsin yeterki,gecen sene berbat takimla yenilmiyerek aslinda bir dur dedik,bu senede kazanacagiz ve yeni bir seri baslatacagiz insallah,artik bizim yillarimiz basliyor,zerre endisem yok derbiden kazanacagiz ve turliyacagiz orda...

Kesin olan bir şey var. Lider gidiyoruz, lider döneceğiz!

Arkadaslar belki kimse farkinda degil ama bu sezon hicbir derbiyi kaybetmedik,derbi olarak sayilan anadolunun zorlu maci trabzon macida dahil,tek zorlu maci kaybetmedik,yillardir debi fakiriydik ama fatih terimle hicbir derbiyi bu sezon kaybetmedigimiz gerceginide görelim,bu yüzden bana bu macta o paralelde gecicek,zaten bu mac deplasman olmasa samiyende oluyor olsaydi farkli bizim alacagimiza bahse girerdim,tek avantajlari stadlari onunda gazi biz gol yemezsek belli süreden sonra gecicek ve biz kolay gol yemiyoruz bu sezon,fener ise gol yemedigi nerdeyse mac yok,ankaragücünü saymiyorum...Serdal-Yobo saatli bomba ziegler keza öyle volkan cok formsuz gecen yillardaki perfonmansindan eser yok,gökhan gönül iclerinde en dirisi olmasina ragmen oda eski halinden eser yok.

Besiktas 0 Galatasaray 0

Galatasaray 3 Fenerbahce 1

Trabzonspor 0 Galatasaray 3

Galatasaray 3 Besiktas 2

Derbilerde baktigimiz vakit sadece 3 gol yemisiz,fenerin attigi golde malumunuz son saniye oda 3-0 bitiyordu,yani semih-tomas ile bu sezon eboue muslera hakan balta kurgusuyla süper bir defans hatti saglamisiz ve derbilerde en önemlisi arkani saglama almaktir cünkü bir sekilde golü bulursun,bizimde arkamiz bu sezon saglam,endiseye yer birakicak sakatlik kart cezalisida olmadigindan endisem yok.

Bence yukaridaki skorlar ve yaptiklarimiz yapacaklarimizin kaanati hepsine endise ile bakildi taraftarimiz acisindan Fatih Terim ve ekibi bu sezon alnin akiyla cikti,icerisi disarisi iyi futbol oynadik,bu yüzden kimsenin endisesi olmasin yüregimizi sahaya koyacagiz ve kazanacagiz.

Sampiyonlar Ligi'ne gitmeyelim, Sampiyon olmayalim. Su ezik'lere 2'de 2 vuralim yeter, benim icin Sampiyon'luk gibi olur.

Az ümidim olsa'da Takim'a güvenim tam.

Allah bize yardimci olsun.

Semihi Allah sakatlik ve nazralardan saklasin.

Ne Enaramoya ne Tuma karsi bir ustuluk sagliyamadi hele hava toplarinda Tum ve Enaramo guclu fiziklleryle istedikleri yere toplari indirdler gecek hafta Sowa karsi baya zorlanacaktir bu aksaklik beni endiselendiriyir.

Gelecek hafta Stochu cizgiye haps edersek ragat mac olur,kendidini iceriye kat etmesiniengelememiz lazim iyi olmaya sol ayagiyla oynamasini mecbr birakmamiz lazim yoksa zorlaniriz.

Ilk mactada 3-1 yarim kas Aykut yanlis kadro cikarmisiti sanirim.

Stoch Arenadaki macta oyuna girdikten sonra bizi baya zorladi kendisi.

Ne zaman Kadikoydeki mac icin umutlansam hep kayip ediyoruz en son turuncu formayla ciktimiz sene cok umitlenmisitm ama oda olmamisti.Kayip etmeyelim yeter benim icin.Zorda olan onlar biz degil onlar dusunsun.

Geri
Üst Alt