STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Düşene Son Darbe!

Bi maça böyle motive olursan kaybetme şansında yüksek olur.

Zaten bence en önemli sorunlarda birisi Saracoğlu deplasmanlarına özgün yapılan eksik ya da yanlış motivasyondu.Futbolculara bunun geçen haftaki Sivas deplasmanından bir farkı olmadığı şeklinde motive edeceksin ki,o sahaya çıktığında baskıyı kaldırabilecek.

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

maçın hemen başından itibaren şuursuzca üstümüze geleceklerdir sakin olup ilk yarı gol yemeden kapatırsak sinirlenip kırmızı görebilirler buda işimize gelir ve yeneriz önemli olan sakin olmak ve maç başlarında gol yememek

bide ilk yarıyı önde kapatırsak enfes olur

Fenerbahçe zor deplasman hem de çok zor deplasman son 10 yıldır biz yenemedik iyi defans yapmak lazım stochu eboue alexi melonun kilitlemesi lazım ama defansdan vazgeçmemek lazım iyi defans yaparsak ve sabırlı oynarsak kontradan golu buluruz takım defansın mutlaka iyi olması lazım 4-4-2 oynasak dahi sistemin 4-6-0 yada 6-4-0 olması lazım necati ve elmander ortasahaya selçuk melo defansa yardım etmesi lazım mutlaka gol buluruz açık oynarsak kadıköyde dağılırız
Deplasmanda 4 attığımız sivas 3.cü golü atabilseydi yenecekti.Fenerle kadıköydeki maçlara hep taraftarlarının homurdanmasını kaldıramayacak kalibresiz hakemler atanıyor hep.Zaten 2000-2010 yılları arasında Gsnin kadrosu bi kaç sezon dışında dandik ötesiydi.Fenerde kaybederse avunacak başka şeyi olmadığı için taraftarı deli gibi bağırıyor stadlarında.Bundanda ödlek hakemler etkilenip 2 kritik hatalı karar verdimi maç kopuyor haliyle.

Normal şartlarda her türlü duman ederiz feneri ama bilmiyorum lig tv ve para baronları playy offu ve paracıklarını düşünerekten feneri yeni yine yeniden kollattıracaklardır.Çünkü fb Gsye kaybetmeye başlarsa rekabet için tutunabilecekleri başka dalları kalmayacak.Bunada büyük para simsarları müsaade etmeyecektir.Gün gelir Allah fenerin şikelerini başlarına çaldığı gibi para babalarınada çalarda herkes hak ettiği yerde olur.

Yıllardır Fenerbahçenin kadrosu bizden iyi olur.özellikle savunma hattı.Oyun yapıları da(4-4-1-1) derbilere uygun olur.Üstüne kadro istikrarıda vardır.Bizim ise özellikle savunma hattımız ve kalecilerimiz bireysel hata konusunda master yapmış olurdu.Tüm bunların üstüne psikolojik avantajları ve derbi atmosferi Feneri favori yapar,bizse bunun getirdiği düşünceyle sürekli kazanmaya giderdik Kadıköye.Yıllardır Kadıköyde kaybediyoruz ama bir kaç maç dışında hep daha iyi oynayan taraf biz olduk.Şimdi ise iyi oyun,kazanmak önceliğimiz değil.Avantaj bizde.Savunmaları karşılaştırdığımızda öndeyiz.Takım kalitelerinde keza öyle.herşeyden önce daha bir takımız onlara göre.Kaybetmesek yetiyor.Kalede Muslera var lan herşeyden öte.Bu kez şartlar çok farklı.Geçen sezon kaybetmemeye oynayan o takım başarılı oldu.Bu sezon çok daha ötesinde bir başarı için her şey hazır.Onlar korksun bu kez.

bu maçı alırsak galatasarayımızın 18.şampiyonluguna kavusacagı kesinlesir

eboue stochu kitler orasında sorun yokta ujfayla semihin alexle sowu kıtlemesı şart selcuktan bı gol beklıyorm

eboue stochu kitler orasında sorun yokta ujfayla semihin alexle sowu kıtlemesı şart selcuktan bı gol beklıyorm

Melo Alex'i çok rahat kitler. Alex zaten formsuz bu sene.

Sow'u ise ilk önce Semih sonra da Ujfa kitler. Semih aksadığında Ujfa Sow'un icabına bakar.

Konsantrasyon sorunumuz olmazsa kaybetmeyiz.

Hakem namusu şerefi ve haysiyetini koruyarak maçını yönetsin net bir skorla galip ayrılırız.Yalaka anadolu kulüpleriyle oynadığı maçları bir kenara koyarsak fener bu yıl top falan oynamadı takım savunması ve oyunu rezalet seviyede.

İlk maçtada dedim hakem adam gibi maçını yönetsin ahlaklı olsun yeter.Zaten Hakemin artık soyunma odasını basacak terörist bir tehlikede yok.

Yok yani mantık yürüterek falan değil, içime doğdu 4-1. Büyük ihtimal tek farklı biter ve en fazla 3-2 olur skor.

ezikfb191.jpg

;)

beyler antuda index yapmıslar fena

0-3 falan bekliyorum ben

baros geldiğinden beri fenere gol atamadı ama elmander ilk maçında yazdı..necatide aynısını yapıyormus,ne bomba olur hea :D

Ne zaman medyanın gazına gelip, mutlaka kazanmalıyız diye birbirimizi ve oyuncularımızı baskı altına alsak hep kötü sonuçlar aldık.Medya ortamı germek isteyecek lütfen bu oyuna gelmeyelim..Geçen seneki maçı hatırlayalım en yumuşak ortamdı geçen sene..

Unutmayalım ki kazanmak zorunda olan biz değiliz onlar.

Ayrıca takımı Kadıköy’e uğurlayacak arkadaşlar sonuç ne olursa olsun takım dönüşünde de takımı karşılasın, moral versin.

bi index yapsak diyorum hani

Oldukça rahat olmalıyız birde duran top organizasyonuna iyi çalışmalıyız

bu ezikler çoğu derbide duran top avantajıyla öne geçtiler

ona dikkat ettik mi mücadelemizi de gösterdik mi gerisi gelir İnşaAllah...

Yine Beyaz Elbisemi giyecegim

Suana kadar yemin ederim ,bütün Derbilerde 1Derbi Haric Beyaz bir elbise giydim ve bu muclardan hicbirinde

Kaybetmedik . 0-0lik Kadikoy derbisi de dahil.

Fenere 1-2 kaybetdigimiz macda Giymedim,maci kaybettik

Bu mactada giycem ve kaybetmiyecegiz..Mac Sonunda görüsürüz :)

Geri
Üst Alt