Ufak bir analiz yapmak gerekirse ;
Elmander -Necati veya Elmander-Baros forvet hattımız Fenerin defansına 90 dk pres uygulayacağı için Fenerin orta saha oyuncuları defanstan top alıp oynu kurmaları imkanız ve Melonun sert oyunu Alexi direk oyundan düşürücekdir yani Fenerin ortadan gelmesi çok ama çok zor belki 1 ya da 2 pozisyon veririz en fazla
Bu koşulda fenerin kullabiliceği tek kulvar kanatlar kalıyo ; Stochun oynadığı bölgede Eboue varken Stoch bence en kötü maçlarından birini çıkartır diye düşünüyorum
Geriye kaldı sol kanat ; Mehmet Topuz'un Hakan a üstünlük kurabiliceğini sanmıyorum eğer Gökhan bindirme yaparsa biraz sıkıntı yaşarız ama Ujfa nın zaman zaman o bölgeye kademeye girerek dengeleyebilir.
Yani Fenerin tek tehlikeli yanı duran topları olucak herzamanki gibi ama bizimde artık hava toplarında Melo ve Ujfanın hava hakimiyetini geçebiliceklerini sanmıyorum ve Elmanderinde duran toplarda sürekli defansa yardım etmeside elimizi güçlendiriyor,
Ligin geriye kalan maçlarındaki '' DİSİPLİN'' i bozmazsak Fenerin maçın 30-35. dakikada nakavt olucağını düşünüorm
Tahmini skor 0-2 , 1-3