STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Ya yenelim bitirelim isi iste. Gelmis önümüze bi firsat. Koyup gecelim iste :)

Tam kadro çıkacağız.

Bu maçta fb en fazla 5 tane şut çeker. Bunların 4 tanesi dışarı gider diğerini de Muslera kurtarır.

Galatasaray en az 2 gol atacak. Hakemler çamur yapmazsa tarihi fark bile atabiliriz.

Yenilmeyelim de ne olursa olsun, cünkü adamlar zaten Trabzon'da yenilecekler puan 12'ye cikacak :D

bak bu dogru bir seneryo iste. kadikoyda en az 1 puan. ts de icerde bi patlama yasar tribunler vs. orda da yenerler artik. gene karliyiz.

bak bu dogru bir seneryo iste. kadikoyda en az 1 puan. ts de icerde bi patlama yasar tribunler vs. orda da yenerler artik. gene karliyiz.

Bizim Trabzonspor´u yenecegimiz garanti mi? Her hafta böyle konusuyoruz ama, bu 2 hafta cok önemli :)

9 puan geride olmaları maçı kazanmalarını gerektirirmiş.Bu yüzden biz dezavantajlıymışız angutlara göre.Böyle angutca bi mantıkda onlardan beklenirdi zaten.Beraberlik yetiyor lan bize.Dandik kadronla kıçını yırtmak zorunda olan sensin yenmek için.Bize ne :D

Zaten kazanmakla berabere kalmak arasında pek fark yok beyler. Kazanırsak Playoffta puan farkı 6, berabere biterse 5 olacak. O yüzden önceliğimiz beraberlik olmalı. Paldır küldür saldırırsak yeniliriz.

Ufak bir analiz yapmak gerekirse ;

Elmander -Necati veya Elmander-Baros forvet hattımız Fenerin defansına 90 dk pres uygulayacağı için Fenerin orta saha oyuncuları defanstan top alıp oynu kurmaları imkanız ve Melonun sert oyunu Alexi direk oyundan düşürücekdir yani Fenerin ortadan gelmesi çok ama çok zor belki 1 ya da 2 pozisyon veririz en fazla

Bu koşulda fenerin kullabiliceği tek kulvar kanatlar kalıyo ; Stochun oynadığı bölgede Eboue varken Stoch bence en kötü maçlarından birini çıkartır diye düşünüyorum

Geriye kaldı sol kanat ; Mehmet Topuz'un Hakan a üstünlük kurabiliceğini sanmıyorum eğer Gökhan bindirme yaparsa biraz sıkıntı yaşarız ama Ujfa nın zaman zaman o bölgeye kademeye girerek dengeleyebilir.

Yani Fenerin tek tehlikeli yanı duran topları olucak herzamanki gibi ama bizimde artık hava toplarında Melo ve Ujfanın hava hakimiyetini geçebiliceklerini sanmıyorum ve Elmanderinde duran toplarda sürekli defansa yardım etmeside elimizi güçlendiriyor,

Ligin geriye kalan maçlarındaki '' DİSİPLİN'' i bozmazsak Fenerin maçın 30-35. dakikada nakavt olucağını düşünüorm

Tahmini skor 0-2 , 1-3

Zaten kazanmakla berabere kalmak arasında pek fark yok beyler. Kazanırsak Playoffta puan farkı 6, berabere biterse 5 olacak. O yüzden önceliğimiz beraberlik olmalı. Paldır küldür saldırırsak yeniliriz.

Onu ft ve askerleri bizden daha çok düşünüyordur eminim.

ben yenecegimizi dusunuyorum. icerde olan bu maci kaybetmek intihar olur.

Kesinlikle. Ama oyuncularimiz isin öneminin farkinda. O yüzden bende rahatim acikcasi ama cok zor mac olacak o da. Eksik de cikabiliriz o maca. Malum cok gergin mac olacak Fenerbahce maci. Defansimiza büyük is düsecek. Kadiköy´de baskili olacaklar dogal olarak. Kartlar olacaktir.

Ben Terim´in cok iyi bir taktisyen oldugunu düsünüyorum. Alnimizin akiyla cikacagiz bu periyottan insallah

Ufak bir analiz yapmak gerekirse ;

Elmander -Necati veya Elmander-Baros forvet hattımız Fenerin defansına 90 dk pres uygulayacağı için Fenerin orta saha oyuncuları defanstan top alıp oynu kurmaları imkanız ve Melonun sert oyunu Alexi direk oyundan düşürücekdir yani Fenerin ortadan gelmesi çok ama çok zor belki 1 ya da 2 pozisyon veririz en fazla

Bu koşulda fenerin kullabiliceği tek kulvar kanatlar kalıyo ; Stochun oynadığı bölgede Eboue varken Stoch bence en kötü maçlarından birini çıkartır diye düşünüyorum

Geriye kaldı sol kanat ; Mehmet Topuz'un Hakan a üstünlük kurabiliceğini sanmıyorum eğer Gökhan bindirme yaparsa biraz sıkıntı yaşarız ama Ujfa nın zaman zaman o bölgeye kademeye girerek dengeleyebilir.

Yani Fenerin tek tehlikeli yanı duran topları olucak herzamanki gibi ama bizimde artık hava toplarında Melo ve Ujfanın hava hakimiyetini geçebiliceklerini sanmıyorum ve Elmanderinde duran toplarda sürekli defansa yardım etmeside elimizi güçlendiriyor,

Ligin geriye kalan maçlarındaki '' DİSİPLİN'' i bozmazsak Fenerin maçın 30-35. dakikada nakavt olucağını düşünüorm

Tahmini skor 0-2 , 1-3

Duran toplarda bizde tehlikeliyiz artık.Ceza yayı çevresindeki kazanabileceğimiz her serbest vuruşta bir çok ellerini göğe kaldırmış dua eden civciv görebiliriz tribünlerde.

Gergin olan taraf onlar olacak. Hata yapacaklarini düsünüyorum. Bu hatalari cezalandiracak kaliteye sahip bu kadro.

ayrica yenmek zorunda olanlar onlar :)

puan farki 12 olursa offf :)

Ben ilk defa umutluyum Kadıköy'deki maçtan. Takımda sindirilecek adam yok çünkü. Geçen seneler öyle miydi? Elano Arda falan hepsi pasif pasif adamlardı. Bu sene başta Melo, Ujfa olmak üzere bütün adamlarımız hırslı ve atmosferi pek takmayacak adamlar. Hadi öyle bi koyalım ki şu şerefsizlere düşmediklerine pişman olsunlar.

ezikler sadece duran toplardaki sanslariyla maca tutunabilirler.

yoksa futbol olarak zaten rezil oynuyorlar. bizim tempoya dayanamazlar.

ama iste..duran toplardaki sans, bir günlük bizden yana olsun...

Geri
Üst Alt