STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Savunmalar kilit nokta .

Bu sezon ligde 30 maçın 15'inde gol yememişiz .

Ligde toplam 9 maçta puan kaybetmişiz [6B 3M] ve bu 9 maçta sadece 9 gol yemişiz . Bu 9 golün de 4'ünü zaten tek maçta -hakem facialı Antep maçı- ve 2'sini de takımın oturmadığı zamanlarda ligin ilk haftası İbb'ye karşı yemişiz . Puan kaybettiğimiz kalan 7 maçta sadece 3 gol yemişiz . [inanılmaz]

Kısacası savunma anlamında bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum . En fazla 2 gol yeriz , ki o da en fazla .

Fenerin ise b.k gibi bir savunma hattı var .

İlk bölümde muhteşem diyebileceğim bir analiz var keyifle okudum fener analizine geçince aynı kişimi yazdı demeden edemedim :asd:

Güzel olmuş güldürürken düşündürüyor :asd: .

----------Muslera

Eboue-Ujfa-Semih-Hakan Balta

--------Melo Selçuk

Bu iskelet ile içeride/dışarıda hiç mağlup olmamışız .

Mağlup olduğumuz 3 maçta da [İbb-Antep-Bursa] Sabri-Servet ve Zan'dan en az biri hep sahada olmuş . Toplam 6 gol yediğimiz Antep ve İbb maçlarında stoper ikilimiz Zan ve Servet'miş :D .

İlk 20 dk gol yemessek fener her geçen dk stres yapar. Hakem faktörüde devreye girmesse kazanırız.

----------Muslera

Eboue-Ujfa-Semih-Hakan Balta

--------Melo Selçuk

---------Elmander

Hatta yanılmıyorsam bu iskelet ile sadece bir kez puan kaybetmişiz , o da deplasmandaki 0-0'lık Bjk maçı . [O maç bu omurganın henüz 2. maçıydı ve yarışın içinde + formda bir Bjk vardı]

O maç dışında hep kazanmış bu omurga .

Kanırtacaz :asd:

Nıhahahahahaha :D

silkeyecez feneri :ka21:

Derbiler cok farkli oluyor,mac öncesi analizler,yorumlar hepsi bosuna,örnegin erken gol bulursak kazaniriz cümlesi deplasmanda oynanan bir derbi icin gecerli degil,derbilerde genelde beraberligi yakalayan takimlar kazanir,normal sartlarda Kadiköyde oynanan derbilerin hepsini Fener,Arenada oynanan maclarin hepsini Galatasaray kazanir,arada bir iki beraberlik cikar,bu derbi icin beni en fazla umutlandiran yabanci futbolcularimizin tekrar formda olmalari,Eboue,Melo ve Ujfalusi,hepsi formdalar,yerlilerde bir Engin formsuz ama heran macin gidisatini degistirecek kapasitede,Elmander herzamanki gibi takimin en önemli futbolcusu.

Bu basliktan cikmayin beyler. Konsantrasyon :) Sinerji :)

bence yarindan ihtibaren kampa girsek süper olur

Cok iyi hatirliyorum. Fatih Terim Leeds deplasmanindan evvel öyle hazirlamisti ki takimi her yönü düsünerek. Florya´ya ses sistemi taktirmisti, antrenman yaparken Ingilizlerin bögürmelerine alistirdi oyunculari 1 hafta boyunca. Psikolojik destek sagladi, psikologlar 1 hafta boyunca oyuncularin yanindaydi vs.

Fenerbahce´yi önemsedigimden degil ha, tablonun öneminden dolayi böyle konusuyorum. Gercekten 1 haftalik kamp cok iyi olabilirdi. Her yönüyle oyunculari bu maca hazirlamak acisindan. Gercek anlamda ilk finalimiz bu mac. Ilk kopma noktasi

Kazanıcaz, başka yolu yok,

Takımımıza güvenim tam, Gidicez, Yenicez ve Dönücez.

Yaw bırakın şu kadıköy ün atmosferini falan filan muhabbetini o eskiden di, artık futbolcularımız 2 haftada bir arenada top oynayarak alıştılar bu tip atmosfere.Önceden ali samiyende 15-20 bin ortalama ile oynarken kadıköye çıkınca 40 bin kişi önünde geriliyorlardı, ama artık 2 haftada bir en kötü 40 bin karşısında oynuyorlar.Bunun yanında takımdaki yabancı sayısı ve kalitesi daha fazla geçmiş dönemle aramızda çok fark var çok.

Bence burada fenerin oturup dertlenmesi gerek. :) maçın başında baskı kurup kalemize gol atmaya çalışacaklar bizde kontradan 2 tane çakacağız allahın izniyle :))

Tek bir şey istiyorum MÜCADELE edin gerisi gelir zaten..

[video=youtube;nkiAbbNRwyU]https://www.youtube.com/watch?v=nkiAbbNRwyU[/video]

imparatore

Fenerbahce´nin bu sene akilda kalan tek Kadiköy galibiyeti Genclerbirligi galibiyetiydi. Onu da nasil aldiklari belli. Trabzonspor´u en kötü döneminde bile zar zor yendiler, yarim yamalak Besiktas´i sansla yendiler, bircok macta cok zorlandilar. Galatasaray bu sene cok disiplinli ve sert. Hücum organizasyonumuza care bulmakta cok zorlaniyor rakipler. Herseyi üst üste koydugumuzda, Galatasaray´in cok daha agir bastigini görüyoruz. Uzun zamandir hic olmadigi kadar yakiniz Kadiköy´de kazanmaya

İyi motive olup , iyi konsantre olup her zaman ki mücadelemizi gösterip basit hatalar yapmazsak kazanırız.Takıma güvenim tam , yüzümüzü güldürecekler inşallah!

Geri
Üst Alt