STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

adamlara karsi tek kale bilene oynasak.. onlarin gözünde onlar bizden nedense herzaman daha iyi :D
Safacan - 12.03.2012 20:28

telekomdaki macta o yanlis dizilise ve kotu oyuna ragmen Bilicanin hatasi olmasa en kotu 1 puan alip gelecektik hele ki Stoch´un direkten donen topu sonrasi mac sonuna kadar yanimdaki gs´li arkadaslarin nefes alamamasi ve yasadiklari korku ibretlikti‚ bu mactaysa daha iyi bir dizilis ve iyi bir mucadele olacak en omemlisi de cesaret ve mucadele otesi gelecek zaten insallah!

İşte mantığın kaybolduğu beyinde hiçbir bulguya rastlanamayan o mesaj = antu kafası :D

Haydi Aslan Parcalari yikin su Kariköy'ü baslarina. Cok ama cok güveniyorum takimimiza !

Tek tek isim vermek istemiyorum, kilit oyuncu fln benim icin yok. Tüm Kadro Teknik ekip'ten Aydin'a kadar hepsi yiksin o stadi baslarina!

En büyük silahimiz Fatih Terim !

Sabahtan aksama kadar yazabilirim! Bu hatfa 3 önemli sinav var önümde ama umrumda degil su an!

Bildiğim kadarıyla Fırat maç yönetmedi. Cüneyt maç yönetti bu hafta.

Hakan Tan f7 limisin nesin sen güzel kardeşim Elmander dünya çapında ilk 20 ye girecek bi forvet sen kalkmış beğenmiyorsun...Bu takımda kalitesi,karakteri tartışılmayacak oyuncuların başında Elmander gelir..Bende bunu bilir bunu söylerim

Takıma güvencimiz tam , inancımız tam ben bir engel göremiyorum önümüzde kazanacağız bu maçı , atmosfer falanda hikaye çıkar çatır çatır oynarız futbolumuzu ben sabırsızlanıyorum bir an önce Cumartesi olsun.

Şimdiden heyecanlıyım ben. Normalde maç gününe kadar sakin olurdum ama o.0 Kadroyla ilgili tek belirsizlik sol kanatta şu an bence. Emre mi Riera mı 11'de başlayacak sorunsalı dışında kalan 10 kişide Fatih Terim'in bi sürpriz yapacağını düşünmüyorum. Allah yardımcımız olsun, kazanacağımızdan hiç şüphem yok.

ps: İddia oranları gelmiş maçın. Fenerbahçe galibiyetine 2, Galatasaray galibiyetine 2,65 beraberliğe de 3,10 oran belirlemiş iddia.

Ortada bir belirsizlik yok, Emre baslayacak.

Hakan Tan f7 limisin nesin sen güzel kardeşim Elmander dünya çapında ilk 20 ye girecek bi forvet sen kalkmış beğenmiyorsun...Bu takımda kalitesi,karakteri tartışılmayacak oyuncuların başında Elmander gelir..Bende bunu bilir bunu söylerim

bana mi diyon? Ok Hakan Tan yaziyormus

Bu arada olagandisi faktorler olmadigi surece bu maci havada suda karada her yerde aliriz. Son 12 yildir Kadikoy maclarinda kaybettik 2,3 mac haric (beraberlik) fakat dikkat ettiyseniz bir cok macta hep ustun taraf olan bizdik. Sikebahce hakemlerle, provakasyonlarla, ballarla hep kazandi. Sonuna kadar hak ettigi maclari saysan topu topuna bir kac tanesidir. Bu sefer farkli olacak ama, bunu herkes gorecek.

Bu sefer farklı olacak bu sefer olacak buna inancım tam!

Cüneyt Çakır tam bir fener yavşağı Fırat Aydınus her türlü iyidir.

Bi halt olmaz, Cüneyt Çakır da iyidir, hakemden yana çok sıkıntı yaşamayız gibi.

Dün Volkan'ın konuştuğu programda Cüneyt Çakır olacak dediler, ne kadar doğru bilemiyorum.

Cünyet Çakır kesin zaten, başka alternatif yok.

Büyük ihtimal Cüneyt Cakir olur. Firat Aydinus dinlendi diye derbiyi yönetmesi kesin degil. Cüneyt Cakir da haftalardir kücük maclari yönetiyor. Firat Aydinus ilk Galatasaray - Fenerbahce derbisini yönetti, Galatasaray - Besiktas derbisini yönetti, emin degilim ama Besiktas - Fenerbahce macini da yönetti galiba. O yüzden vermezler Firat´i bu maca.

Bu sezon ne zaman istedigimiz olmus ki simdi olsun :) Banko Cüneyt Cakir

Fırat'ın özel bir sebebi yoksa derbi için dinlendirildi muhtemelen ama bunların önemi yok, kazanmak istiyorsak futbolcusunu da, taraftarını da camiasını da, hakemi de yenmeliyiz, oynadığımız futbolla susturmalıyız herkesi.

Geri
Üst Alt