STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

ayrica baris Muslera italya nin en atesli derbisinde oynamis lazio roma derbisi copa amerika kazanmis dünya kupasinda 3cü olmus bir isim

Bütün oyuncular tecrübeli bu konuda. Semih disinda tabiki. Her takim deplasmanda etkilenir, önemli olan akilli oynamaktir. Avrupalilarin gelip, rahat rahat paslasip, kazanip gittikleri maclari örnek almak lazim.

Sakin oynamaliyiz, rahat rahat paslasmaliyiz, sabirli olmaliyiz. Gol illaki gelecektir. Hata yapacak taraf Fenerbahce. Ilk 20 dakikada 2-0 öne gecmezlerse tabiki. Onlari costurursak isimiz biter dogal olarak. Kilit nokta sakin olmak ve paslasmak.

Melo'ya guveniyorum.

Koyacaz gelecez.

Acik olan birsey var. Fenerbahce atmosferden yararlanip, presle bizi bogmaya calisacaktir. Böylece üstünlük saglamaya calisacaklar. Etkilenmeden en az onlar kadar savasmaliyiz. Hatta daha cok savasmaliyiz ki deplasmanda avantajimiz olsun. Son kursunlari sonucta.

Kamuoyunda şuanda bu derbi için fener aleyhine bir kampanya var yok alırsalar lig yeniden başlayacak,kocamn azim ,kocaman hırs oyuncular her yerden sözler söylüyorlar ben inşallah alıcaz diyorum ama ligtv nin play off ta digitürk satması için bu maçı fenerin alması gerekiyor kayıpederseler play off falan biter allahın izniyle anlımızın akıyla bu maçıda güzel bir oyunla alıcaz kapağı bir yerlerine takıcaz

Galatasaray´in etkili oyunu taraftari da susturacaktir. Tedirginlik baslayacak. Bu da bize yarayacak.

Yok mu video falan beyler. Gaza gelelim yavaştan.

Bütün oyuncular tecrübeli bu konuda. Semih disinda tabiki. Her takim deplasmanda etkilenir, önemli olan akilli oynamaktir. Avrupalilarin gelip, rahat rahat paslasip, kazanip gittikleri maclari örnek almak lazim.

Sakin oynamaliyiz, rahat rahat paslasmaliyiz, sabirli olmaliyiz. Gol illaki gelecektir. Hata yapacak taraf Fenerbahce. Ilk 20 dakikada 2-0 öne gecmezlerse tabiki. Onlari costurursak isimiz biter dogal olarak. Kilit nokta sakin olmak ve paslasmak.

aynen katiliyorum Onur :) Bence Muslera da fazla stres olmaz cünkü lazio-roma derbisi de cok atesli bir derbi.

Galatasaray istediğimiz gibi oynarsa bu maç tamamlanmaz habunuda buraya yazıyorum.

Galatasaray´in etkili oyunu taraftari da susturacaktir. Tedirginlik baslayacak. Bu da bize yarayacak.

Maça stresli çıkacak taraf fb. Aradaki 9 puan akıllarında olacak sürekli. Kaybedince fark 12 olacak ki bunun ucu açık daha bursa trabzon maçları var. Kazanacağımızı düşünüyorum.

gaza gelme zamani beyler :D

[video=youtube;oe-ufqDt9_o]https://www.youtube.com/watch?v=oe-ufqDt9_o[/video]

80.dakikaya falan önde girersek bu hanzolar sahaya fln dalarlar,ahanda goruruz...

Barışım buaralar çok takılamıyorum foruma bi girelim Negatif elektronlar varsa Katottan Anota bir yolculuğa çıkartalım dedik. Malum 17 haftanın sultanı geldi.

abi bugün yardırıyorsun:)

ayrica baris Muslera italya nin en atesli derbisinde oynamis lazio roma derbisi copa amerika kazanmis dünya kupasinda 3cü olmus bir isim

ben futbola odaklanmış birinin etkilenecegini pek sanmıyorum. hele önde olursak macın sonlarına dogru bazı taraftarlar iceriye atlar net.

edit:hatta biri atlasında melo dövsün istiyorum.:D

[video=youtube;DdsjYx0v8Qo]https://www.youtube.com/watch?v=DdsjYx0v8Qo[/video]

Geliyoruz :D

[video=youtube;uhuPAOwklNA]https://www.youtube.com/watch?v=uhuPAOwklNA[/video]

bunun baska bir versiyonu daha var ama onu koymak istemedim :D

[video=youtube;wtm8niU2gN0]https://www.youtube.com/watch?v=wtm8niU2gN0[/video]

Geri
Üst Alt