STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

[video=youtube;8O-HXfFbD2U]https://www.youtube.com/watch?v=8O-HXfFbD2U&feature=related[/video]

Goooooooooooolmandeerrrrrr hadi aslanım bu maçtada yaz

Kadıköy'de biz o şeytanın bacağını geçen maçta inceden çatlatmıştık bu sefer eminim koparacaz .

[video=youtube;-T_7QV4aFF8]https://www.youtube.com/watch?v=-T_7QV4aFF8&feature=related[/video]

bu sefer tiribünde azize olmayacak bu sefer hakemler korkmayacak acaba bu maçı galatasaray alırda haftaya maç alamazsam diye bu sefer rahat gidiyoruz ama tek korkum şudurki ligtvnin play offta dekoder satmak için bu maçı fenere verdirmesi çünkü trabzon beşiktaş artık şampiyonluk umutları yok play off onlar için sadece ikinci olup şampiyonlar ligine gitmek için gerekli olucak geriye fener kaldı galatasarayla çekişecek bu maçta giderse cafer sıçtı bez getir :) ellerinde dekoderler patlicak üyelik kapatmalar olacak umut ediyorumki güzel oyunuzmuzla hem feneri hem ligtvyi hem demirören federasyonunu yenicaz inşallah

Bir an önce Cumartesi 22:00 gelse yav..Çok merak ediyorum sonucu.

Dk.1 Necati

Dk.72 Baros

Melonun golü olmadan galibiyetin tadı olmaz ;)

Baros da eşeğe bağladı gol falan atamaz.Belki oyuna bile alınmaz.Duruma bağlı tabiki.

Dakika 1.de de yemez ezikler.Hatta ben ilkyarı gol bile beklemiyorum.

Fatih Hoca 2.yarıya kadar rakibi durdurup,55.dakikadan sonra kontrayla 2 tane tıkalar diye düşünüyorum.

Rüyamda da maçın 2-0 bittiğini ve kazandığımızı gördüm. Hatta son dakikalarda kafayla atıyorduk 2. golü.

İş Stoch'u kilitlemekte biter.Onu kilitlediğimiz an fener teslim bayrağını çeker.Stochu Engin ve Eboue ile boğduğumuz an,buyrun şenlige :)

Dakika 37 Necati

Dakika 82 Elmander

[video=youtube;4P-ZF2Vytz0]https://www.youtube.com/watch?v=4P-ZF2Vytz0[/video]

Lig TV´de eski maçları izledimde,sinir olmamak elde değil.Hep biz daha baskın oynamışız,genelde geldikleri gol olmuş.Birde kaleci farkı ortaya çıkmış,ayı Volkan çok maç aldı.Bizim kaleciler ise fena s.çmış.

Rüyamda Emre'nin bir pozisyonunu yorumlamışım derbide Emre'den gol olursa şaşırmam :D

Lig TV´de eski maçları izledimde,sinir olmamak elde değil.Hep biz daha baskın oynamışız,genelde geldikleri gol olmuş.Birde kaleci farkı ortaya çıkmış,ayı Volkan çok maç aldı.Bizim kaleciler ise fena s.çmış.

Bugüne kadar hep eksiklerimiz vardı.

Forvet yoktu defans vardı.

Defans yoktu ortasaha vardı.

Ortasaha vardı kaleci yoktu.

Ha bir de agresif oyuncu sıkıntımız vardı.

Emre dog'unun hakkından Melo ve Urfalı reis gelirler zaten.

Şimdi hepsi var.Eze eze yeneceğiz inşallah..

Geri
Üst Alt