STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Son günlerde, şu bölüme dikkat edelim lütfen.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Maç linki istemek ve maç linki dağıtmak kesinlikle yasaktır. Kadro vs... gibi dolaylı yoldan link istemek de yasaktır.

Bir ayrıntı: Galatasaray bu sene bir çok seriyi bozdu..

Bu sene neden olmasın..

Hadi olmadı, neyi kaybederiz?

Sıradan bir takıma karşı oynayacağız... Ligi izlemesek Barça'ya karşı oynayacağız sanarım.. Sıradan bir takım.Sıradan bir maç..Yenilsek nolur, yensek nolur..

Şampiyon biziz..Gerisi ayrıntı...

Fatih Hoca 6-0lık maçta takımı ofansif oynatmıştı.Pozisyonlar bulmuştuk ama geride verdiğimiz açıklar yüzünden saçma sapan goller yemiştik.Bence ne geriye yaslanıcaz ne de saldırgan olucaz.Her zaman ki gibi ortasaha da top çeviricez.Eğer oyun üstünlüğünü ele geçirdiğimiz bölümde skor üretirsek maçı sindire sindire alırız.fenerin Samiyende 2-1 kazandığı olaylı maç vardı.Bu atmosferlerde sakin oynayan maçı kazanır.Melo-Baroni ve Fatih T.-Aykut K. arasında ki fark ibreyi bize döndürüyor.Yeter ki başta Engin ve Melo olmak üzere takım sakin kalsın.

Emre baroni ye karşı Melo Selçuk ikilisi inanılmaz ağır basıyor.Aykut ancak bizle mücadele etmesi için selçuk Şahini koyması lazım orta sahaya.Mutlak Kazanmak ıstiyecegi İçin bunu yapmayacaktır.Eğer ilk 20 dakkada gol bulursak maçta çok pozizyona gireriz.Sadece kesinlikle gol atmamız lazım.Çünkü fb ınanılmaz ballı bir takım 40 metreden bırı sut atar birine çarpar gol olur.1 gol dahi atsak en kötü berabere biter bu maç.

Kafamdaki hayal:

Fenerbahce erken 1-0'i bulacak, Alex atacak,

87'de Necati Ates 1-1'lik skoru atacak ,

90'da bizden bir oyuncu onlardan bir oyuncuyu ceza sahasinda indirecek, hakem penalti verecek, Muslera tutacak,

biz hemen kontra atak yapar iken onlardan bir oyuncu ceza sahasina yakin bizden bir oyuncuyu indirecek, frikik, ve Selcuk Inan gole cevirecek.

Yani böyle olsa, 5-0'lardan daha güzel olur diyorum.

Kafamdaki hayal:

Fenerbahce erken 1-0'i bulacak, Alex atacak,

87'de Necati Ates 1-1'lik skoru atacak ,

90'da bizden bir oyuncu onlardan bir oyuncuyu ceza sahasinda indirecek, hakem penalti verecek, Muslera tutacak,

biz hemen kontra atak yapar iken onlardan bir oyuncu ceza sahasina yakin bizden bir oyuncuyu indirecek, frikik, ve Selcuk Inan gole cevirecek.

Yani böyle olsa, 5-0'lardan daha güzel olur diyorum.

Olmaz diyorum.

hayir soyle olacak, 4 oyuncumuz atilacak ilk yarida, hepsi de alexi, gonulu, volkani, emreyi, caneri, baroniyi darp edip sakatlamaktan. sonra adamlar 45 dakka bastiracak 2 penalti kaciracak. biz oyle oturacagiz. sonra 90+8'de 10 metre ofsayttan ELMANDER atacak 1-0 yenecegiz

maçın ilk yarısında maç ertelenecek.fenerli maholar sahaya atlayacak

o zaman 3 puanı 3-0 ile alacağız. son10 dk falan 2 farkla girersek kaçınılmaz olur.

ErkutDeSouza - 13.03.2012 22:04

eziklerin forumundan seçmeler bunlar!!

harbi kazancaklarına inanıyolar her sene aynı terhane

Hızlı ve Ücretsiz Resim Yükleme Sitesi - hizliresimyukle.com

Hızlı ve Ücretsiz Resim Yükleme Sitesi - hizliresimyukle.com

C.tesi yi bekleyin azizenin oğulları :D

Aa azize beyaz et işine mi girmiş??

Yoksa beyaz et mi azize girmiş :confused: :allaalla6vr: :confused:

Ya da beyaz et aziz mi ?? :confused: :confused: :confused:

:008: :oks:

hayir soyle olacak, 4 oyuncumuz atilacak ilk yarida, hepsi de alexi, gonulu, volkani, emreyi, caneri, baroniyi darp edip sakatlamaktan. sonra adamlar 45 dakka bastiracak 2 penalti kaciracak. biz oyle oturacagiz. sonra 90+8'de 10 metre ofsayttan ELMANDER atacak 1-0 yenecegiz

Cezalı olduğun için komplo teorin baştan çöküyor cunddash

çok sağlam iddaya girdim inşallah yenicez bütün gün namazlarımda dua ediyorum bu maç için biz galatasaray gibi oynarsak 1 puan üzerine yatmaz isek bu maçı alırız

aykuta 3 yıllık sözleşme imzalattıyolar ama benden size söylemesi ***** bizden 4 yer, playofflarda da giydiririz bunlara, sonra birde tazminat verir dingiltaylar göndermek için... ya bunlar medyayı yöneticem diye neler yapiyolar ya..

Adnan polat neden bu hafta canlı yayına çıkıp Başkanımıza göndermeler yapiyor.. 8 ayda ancamı aklı başına geldi? ama daha yeni başlıyor sanırım saçmlaıklar .. bunlara en iyi cevabı sahada vericez.. volkan maç sonunda günlüğünü vericek Meloya ona gizli aşkını anlattığı.. herşey bana o golunden sonra başladı diye :) bu sene isterseniz sahaya 20 kişi çıkın basiretimiz bağlanmiş işte, öpücez sizi kuşlar sürüsü..

teknik olarak ta, eminim sene başından beri en iyi yaptığımız şey forvetten başlıyarak ortasaha ve defansta git gide artan bunaltıcı presimizi Fatih hoca vazgeçmiyecektir.. Kesinlikle Emre Çolak ve Engin Baytarla başlamalı.. necatiye pres talimati verilmeli çünkü hiç yapmıyor beyefendi.. sonuç olarak çok keyifli bir maç olucak ***** sürekli kapanan takımlara karşı inanilmaz baskı kuruyor ama presi yedimi çabuk teslim oluyolar.. o yüzden pres pres pres sezon başından beri en iyi yaptığımız şeyi yapıcaz ve hızlı paslarla son adamı bulup golleri izlicez... hee birde duran top tehlikemizde var Xelçuğumuz var... Kesinlikle derbinin favorisiyiz.. isterse iddaa 13.00 oran versin fark etmez hiç itibar göstermeden herzaman yaptıklarımızı yapsak yeterli olucaktır..

çok sağlam iddaya girdim inşallah yenicez bütün gün namazlarımda dua ediyorum bu maç için biz galatasaray gibi oynarsak 1 puan üzerine yatmaz isek bu maçı alırız

Allah dualarını kabul etsin kardeşim.

işallah şu maçı alırız yaa okadar çok istiyorumki maçtan sonra o galbiyetten çok emin fenerlilerin yüzünü görmek istiyorum ALLAHIM işallah yüzümüzü güldürücek bu maçta çok inanıyorum

[video=youtube;mGcXtWBRUc0]https://www.youtube.com/watch?v=mGcXtWBRUc0[/video]

Xelçuk vuracağın yer belli :D

50 yılda belkide 100 yılda bir olur orası ayrıda.0-7,1-7 gibi bir skorla kazansak maçı fener kulübü kapanırmı acaba?

La havle ve la kuvvet ! Mahsus mu, yapıyorsunuz anlamıyorum ki...

Fenerbahçe için bu kadar mesai harcamayın... Vaktinize, eforunuza, ibadetinize yazık...

Geri
Üst Alt