STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Bende maci kafamda oynuyorum, ama kafamda oynadiklarim gerceklesirse 10-0 kazaniriz :) Golleri de Melo, Kücük Melo, Selcuk, Engin, Elmander 3, Necati 2, Eboue atar

Neyse editledim...

Necati Ates´in bugünkü aciklamalari

[video=youtube;lvdwJ7iEPT4]https://www.youtube.com/watch?v=lvdwJ7iEPT4[/video]

Melo'nun durumu nasıl ?

Hayatımda ilk kez canlı olarak galatasaray'ı riberyli dönemde antepte izledm... Bir kez GALATASARAY-febe maçı izleyebilmek için nelerimi vermezdim İstanbulda oturanlar ne olur kıymetini bilin benim gibilerinin hayallerini süsleyen şey sizin her an elinizin altında ... :sad007:

Kadıköy'de son 3.4 yılı saymıyorum her zaman yenileceklerinden korktuklarından dolayı oluşturdukları terör havası sayesinde ağzından salya saça saça edilen küfürler, sahaya atılan yüzlerce çeşit madde ve her devre arasında soyunma odasına inip kavga çıkaran yöneticileri sayesinde kazanılan maçları özledikleri çok belli bu sefer yine korkuyorlar ve sağdan soldan gaza getirecek eylemlere başladılar...ve terör ortamı hazır! ...

3-1 kazandığımız maçta hayatımın en kötü aylarını geçiriyordum asker olarak . Acaip moral olmuştu . Bu umarım seferde diğer Galatasaraylı askerelere moral verecek bir maç olur

9 puan fark oldugu icin bizim takim ister istemez biraz daha rahat... fenerin kazanmasi gerektigi icin bu onlarin uzerinde baski olacak... necati, elmandere eninde sonunda pozisyon verecek bir defanslari var... luganosuz defanslari guven vermiyor...

cekirge bir sicrar iki sicrar falan diyecemde adamlar onlarca kere sicradi... alexi oynatmayalim maci %80 aliriz...

Sevgili Yobo ;

Öncelikle Sana bunları yazarken içimin cız ettiğini bilmeni isterim. Sana attığım o çalımdan sonra senin pazarda saat ve parfüm satmaya başladığını ve futbolu bıraktığını duydum , çok duygulandım. Futbolu bırakarak doğru bir karar vermişsin ancak evinde Karın ve çocukların seni dört gözle bekliyor , Lütfen evine dön.

İmza: Emmanuel Eboue

:asd::asd::asd:

Sevgili Yobo ;

Öncelikle Sana bunları yazarken içimin cız ettiğini bilmeni isterim. Sana attığım o çalımdan sonra senin pazarda saat ve parfüm satmaya başladığını ve futbolu bıraktığını duydum , çok duygulandım. Futbolu bırakarak doğru bir karar vermişsin ancak evinde Karın ve çocukların seni dört gözle bekliyor , Lütfen evine dön.

İmza: Emmanuel Eboue

:asd::asd::asd:

:tiphat:

Suan hepsi tir tir titriyor :lol: 10 mactir yenemiyoruz hepsi hikaye,onlarda serinin bozulacagi tarihin bu oldugunun farkinda.

Bizde geri adim atacak tek futbolcu yok,skor avantajini bir yakaliyalim 60-70 kadar skoru önde tutalim cok tarihi bir galibiyet olacak,hani seri bir bozulacak ama akillardanda cikmayacak!

Bu arada hafta ici cüneyt cakirin maci varmis,kisacasi derbi Firatin buna cok sevindim.Firat deplasman hakemidir,öyle seyirci baskisiyla kart verecek son hakem...Umarim eyyam yapmay temiz bir musabaka yönetir her iki tarafada gördügünü calsin temiz yönetsin,bir kez bunu istiyoruz hakem triosundan.

Sevgili falcı büyücü kulubü;

Ben sana bu satırları yazarken sen belkide 32çarpı3000watt hoparlörleri elektronik ıslık efekti için stadın gerekli bölgelerine yerleştirmekle meşgulsun...

Bu sene koltuklara yumurta ve pis şeyler koymanıza gerek yok malum yokuz üzerimize yağdırmak üzere pet şişe stoklamanıza da gerek kalmadı rahat rahat tuvaletlere işeyiniz.Hindi falan aman yazık hayvana...En son saçları röfleli ve boyalı o köylü güzeli arkadaşla görüldü , seviyeli bir ilişkileri var.Şimdi sulu boya çalışmalarınız başlamıştır beyaz bez parçalarına...aman ele yüze bulaştırmayın ...ya da bulaştırın maç sonu o suratınızın halini siz bile görmek istemeyeceksiniz.

İmza: Emmanuel Eboue'nin golünde ses tellerini yırtan taraftar

:) :))

Bakiyorum fb yakasi co$mu$.. tv programlarinda fb simdiden galip ilan edilmis.. fb camiasi da ayni havada..

Sevdim ben bu durumu. Bir "underdog" olarak kadiköy'e gitmek cok daha avantajli ve zevkli. Sessiz sedasiz gidip vuracaz kirbaci.. Canlari daha fazla aciyacak.

Sado Maso terk.

Geri
Üst Alt