STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Florya´da toplanacaklarmis. Baya kalabalik olmayi arzuluyorlar. Güzel bir ugurlama planliyorlar

valla ben bile ilk defa katılıcam bu organizasyona vereceğim ufak bir destek bile olsa taa ataşehirden floryaya kadar gidicem 2 saatlik bir yolculuk olsa gerek Istanbulda oturmama rağmen 2 saatlik yolculuk...

valla ben bile ilk defa katılıcam bu organizasyona vereceğim ufak bir destek bile olsa taa ataşehirden floryaya kadar gidicem 2 saatlik bir yolculuk olsa gerek Istanbulda oturmama rağmen 2 saatlik yolculuk...

İmkanım olsa, sırf bu organizasyon için İzmirden İstanbul'a giderdim.

İstanbul'da olan her Galatasaraylı o gün Floryaya gitmeli.

Beyler aranızda fener maçlarını 90 dk izleyen var mı son gençler maçı hariç tablo nasıl?

Maci alacagiz Rendaslarim..2-1 bitecek yazin bir yere.

Öne geccekler ,berabere olacak ve Elmanderin attigi gol ile 2-1 alacagiz..

Yanlız bu son senelerdeki en çekişmeli ve zor maç olacak.2 takımda kazanmak için oynuyor çok zor maç çok.

Şu maçı yenelim fener zaten 5 maç seyircisiz alır.Bu maçta erdemli bir camianın büyüklüğü kolpa bir camiayı nasıl yerle bir ettiğinin görücek herkes.

Bu Play off sistemini anlamadim kalin isaretledigim yerde ne demek istiyor ?

34 haftalık Lig Grubu çift devreli lig usulünde oynanacak. Ligin sonunda 16, 17 ve 18. sıraları yer alan 3 takım TFF 1. Ligi'ne düşecek.

4'er takım arasında çift devreli lig usulünde oynanacak olan Play-Off Şampiyonluk Grubu'nu 1. sırada tamamlayacak olan takım, Süper Lig şampiyonu olacak. Play-Off müsabakalarına katılmaya hak kazanan takımlar, gruplara Lig Grubu'nda elde ettikleri puanların yarısı ile başlayacak. Elde edilen puanın buçuklu olması halinde ise bu puana yarım puan eklenecek. Lig Grubu'nda atılan ve yenilen goller, grup müsabakalarında dikkate alınmayacak ve 3 puanlı sistem uygulanacak.

Statüde play-off grubunda iki takımın olası puan eşitliği halinde, kendisine yarım puan eklenen takım bir alt sırada yer alacak. Bu durum söz konusu değilse, takımların ligde ve play-off gruplarında kendi aralarında oynadıkları toplam 4 müsabakadaki puan üstünlüğüne bakılacak. Eşitlik devam ederse gol averajına bakılacak. Buna rağmen yine eşitlik sürerse, Lig Grubu'ndaki puan sıralamasında üstte bulunan takım üstte yer alacak.

Avrupa Kupaları'na kimler katılacak?

Yeni statüye göre Play-Off Şampiyonluk Grubu'nu 1. sırada tamamlayan takım, Süper Lig şampiyonu olarak Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak, Lig Grubu'nu 1. sırada bitiren takım ise Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına iştirak edecek.

Normal şartlarda Play-Off Şampiyonlul Grubu'nu 4. sırada bitiren ekip, Play-Off Avrupa Ligi Grubu'nu 1. sırada tamamlayan takımla tek maçlı play-off'lar arası final müsabakası oynayacak. Bu maç TFF tarafından belirlenecek tarafsız sahada oynanacak ve bu maçı kazanan takım UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek.

Statüde, Lig Grubu'nu lider tamamlayan ekibin Play-Off Şampiyonluk Grubu'ndaki konumuna göre diğer takımların UEFA Avrupa Ligi katılımlarının nasıl olacağı da ifade edildi.

Yanlız bu son senelerdeki en çekişmeli ve zor maç olacak.2 takımda kazanmak için oynuyor çok zor maç çok.

Son 2 haftadaki kadar zorlancamizi sanmiyorum,bunlarin icsaha maclarinida seyrediyoruz hepimiz hic eze eze yendikleri bir mac varmi?gb maci bile 6 atsalarda iyi seyredin karsidaki takimin hic zorlamasi yok.

Asil tehlikeli macimiz ts ile olan mac,heralde cezali oyuncularimiz olur birkactane.

Bu Play off sistemini anlamadim kalin isaretledigim yerde ne demek istiyor ?

34 haftalık Lig Grubu çift devreli lig usulünde oynanacak. Ligin sonunda 16, 17 ve 18. sıraları yer alan 3 takım TFF 1. Ligi'ne düşecek.

4'er takım arasında çift devreli lig usulünde oynanacak olan Play-Off Şampiyonluk Grubu'nu 1. sırada tamamlayacak olan takım, Süper Lig şampiyonu olacak. Play-Off müsabakalarına katılmaya hak kazanan takımlar, gruplara Lig Grubu'nda elde ettikleri puanların yarısı ile başlayacak. Elde edilen puanın buçuklu olması halinde ise bu puana yarım puan eklenecek. Lig Grubu'nda atılan ve yenilen goller, grup müsabakalarında dikkate alınmayacak ve 3 puanlı sistem uygulanacak.

Statüde play-off grubunda iki takımın olası puan eşitliği halinde, kendisine yarım puan eklenen takım bir alt sırada yer alacak. Bu durum söz konusu değilse, takımların ligde ve play-off gruplarında kendi aralarında oynadıkları toplam 4 müsabakadaki puan üstünlüğüne bakılacak. Eşitlik devam ederse gol averajına bakılacak. Buna rağmen yine eşitlik sürerse, Lig Grubu'ndaki puan sıralamasında üstte bulunan takım üstte yer alacak.

Avrupa Kupaları'na kimler katılacak?

Yeni statüye göre Play-Off Şampiyonluk Grubu'nu 1. sırada tamamlayan takım, Süper Lig şampiyonu olarak Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak, Lig Grubu'nu 1. sırada bitiren takım ise Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına iştirak edecek.

Normal şartlarda Play-Off Şampiyonlul Grubu'nu 4. sırada bitiren ekip, Play-Off Avrupa Ligi Grubu'nu 1. sırada tamamlayan takımla tek maçlı play-off'lar arası final müsabakası oynayacak. Bu maç TFF tarafından belirlenecek tarafsız sahada oynanacak ve bu maçı kazanan takım UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek.

Statüde, Lig Grubu'nu lider tamamlayan ekibin Play-Off Şampiyonluk Grubu'ndaki konumuna göre diğer takımların UEFA Avrupa Ligi katılımlarının nasıl olacağı da ifade edildi.

Burda dediğine göre play off sonunda şampiyon olan takım doğal olarak direkt şampiyonlar ligini gidiyor.Mesla bir takım ligi 1. sırada bitirmesine rağmen play off sonunda 3. olsa bile şampiyonlar liginde ön eleme oynama hakkı kazanıyor.Ama ben bu kural sonradan değişti diye biliyorum.Avrupa kupalarına gitme de normal sezon sonunda ki sıralamanın etkisi, uefanın talebiyle kaldırıldı.

biz öne gecersek onlar galibiyeti hic düşünmesin bence. inşallah ilk golü atarız. tutuşurlar.

Çift forvete devam.

Son 2 haftadaki kadar zorlancamizi sanmiyorum,bunlarin icsaha maclarinida seyrediyoruz hepimiz hic eze eze yendikleri bir mac varmi?gb maci bile 6 atsalarda iyi seyredin karsidaki takimin hic zorlamasi yok.

Asil tehlikeli macimiz ts ile olan mac,heralde cezali oyuncularimiz olur birkactane.

Kadıköy faktörünü ve fenerin son şansı olduğu için maksimumda oynayacaklarını da hesaba katıyorum.Yoksa fenerin oynadığın oyunda hiç bişey yok.

mckgn16 - 14.03.2012 00:14

Maçı hep kafamda oynuyorum gökhan gönül emre sow ve alexin golleri ile 4-0 alırız

:D

yalniz seyircileri cok küfür atacak futbolcularimiza , seyirciye kulak tikarsak farkli yeneriz. tahrik olursak berabere bitebilir.

Allahın izniyle bu maçı kazanıp hem kadıköydeki şanssızlığımızı yenicez hem de şampiypnluk yolunda önemli bir adım atmış olucaz! :yenieek:

2 haftadan beri fenerbahçe cephesinden hergün yeni bir açıklama geliyor taraftarlarını ve kendilerini motive etmek gerekse ortamı germek için sözüm ona maçı ölüm kalım olayına çevirecekler bizide çekmeye çalışıyorlar ama beni en cok mutlu eden şu sürecte klubumuzun teknik ekibin ve oyuncuların sessiz soguk kanlı kalması sanki gereken cevabı sahada vericegiz dercesine umarım öle olucaktır fatih terim in bilendigini düşünüyorum özellikle kızına edilen küfürlerden sonra ayrı bir çıkıcaktır o maça

Antu'ya buradan resim ekliyorlar. Bunu yapan ezik oglu ezikler maç sonrasında da baksın buraya mahvedeğiz sizi. Şikeciler

Hayatımda ilk kez canlı olarak galatasaray'ı riberyli dönemde antepte izledm... Bir kez GALATASARAY-febe maçı izleyebilmek için nelerimi vermezdim İstanbulda oturanlar ne olur kıymetini bilin benim gibilerinin hayallerini süsleyen şey sizin her an elinizin altında ... :sad007:

Geri
Üst Alt