STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Eğer kadıköy'de 1 maç kazanıcaksak ben play-offtakini tercih ederim. Hem o zaman bizde orda olucagız. Ama ikisini de kazanıcaksak sözüm yok :)

Korkaklar dayak yemeye mahkumdur. Karakter, yürek meselesi. Allahtan basimizda senin gibi korkak bir Teknik Direktörümüz yok

Sen de bunu yedin :)

[video=youtube;dwK--bYyKBU]https://www.youtube.com/watch?v=dwK--bYyKBU[/video]

Tamam pardon Görkem :) Birden tepem atti da. 1 haftadir derbi havasindayim. Totem yapmissin. Eyvallah

Muslera dan Elmander e, bizim oyuncuların hepsi tek tek onlardan iyi. Geçen sene onların kadrosu iyiydi ama şu an biz daha iyiyiz. Üstelik kadromuzdaki yeni transferler, feneri ipleyecek oyuncular değiller. Stresin s si akıllarına bile gelmez. İlk maçta Eboue nin attığı golü gördünüz. Oyuncak gibi oynadı defanslarıyla. Elmander öyle. Melo öyle. Kim takar feneri... Stres sadece biz taraftarda.

Bizim hoca onlarınkine 5-10 basar. Aykut un ne taktiği var ne sistemi. Küçük takımlar gibi, duran top olsun diye bekliyorlar. Sonra karambolden birisi atar. Tek taktikleri bu.

Yıllardır onları kurtaran bir tılsım vardı...Bence tılsım da bitti...Fark bekliyorum.

katiliyorum. yedigimiz gollerede bakarsan zaten ya sans , yada hakem hediyesi (penalti,ofsayt golü falan) galatasarayin önü bu lanet deplasmanda hep kesiliyor. mal mal hakemler veriyorlar onlarda parayi görünce düdügü asiyor adeta. ilk macta hakan balta bile bunlarla top diye oynadi. gökhan gönülü az madara etmedi yani , tekrarini izleyin muslera disinda herkes calim atti :)

önde basalım yeter. kontra atak yapmaktan acizler bikere koşamıyorlar. ama geride bekleyip üstümüze cekersek atamıcakları varsa bile gelir atarlar. orta sahada basıp bizim sahada oynamaların engellersek hicbir halt edemezler.

aynen katılıyorum renkdaş... yeter ki önde basalım

Beyler bu 15 bin Bilet konusu nedir yahu harbiden ultraslan aldımı 15 bin bilet kadıköye fb li şekildemi giricekler Sonra GALATASARAYA tezahüratmı edicekler biri Aydınlatsın bu Olayı?

TEŞEKKÜRLER

memento1907

Spor Toto Süper Lig 31.Hafta / Fenerbahçe - Galatasaray

geçen yıldan bile kötü durumdalar kadro olarak bakmayın medyanın şişirmesine . top bizi severse 6-7 sevmezse 3-4 olur . şaka yapmıyorum

bu arkadaş maçları izlerken ne takıyordur gözüne

Fenerbahce cok müthis futbol oynuyor ya sanki :) Angut ya :) Volkan neredeyse 3lü cektirecekti taraftara Ankaragücü macindan sonra :)

Bu arada Emre´nin yerine Kubilay Türkyilmaz olsaydi be :) Ne adamdi ya. Onun gibisi gelmedi valla.

Beyler bu 15 bin Bilet konusu nedir yahu harbiden ultraslan aldımı 15 bin bilet kadıköye fb li şekildemi giricekler Sonra GALATASARAYA tezahüratmı edicekler biri Aydınlatsın bu Olayı?

TEŞEKKÜRLER

Yok öyle birşey rahat olun :D

murphy59

Bilet Sorunu İçin Birşeyler Yapmalı

Mesajı Gönderen: 19o7:cLink:3532102

500 TL alisverise 1 bilet..

Hadi bakalim

Kime niye isyan ediyoruz ki biz..

yönetim karaborsacılarla yarışır gibi karar almış. fırsatçılardan koruyun bizi diyoruz yapılana bakın . ne diyelim biber gazının karşılığı buysa hepsine

antu.

15 bin bileti Fenerium almış, 500 lira alışveriş karşılığı veriyor diyorlar büyük kazık aslı varsa.

Kadıköy'de zor abi, adamlar bizden daha iyi. 38 mactır yenilmiyorlar. Biz 11 senedir yenemiyoruz. Adamlar'da Alex, Stoch, Sow gibi direk kaleyi gördümü affetmeyen adamlar var. Ben yine yenilcegimizi düsünüyorum bide aşırı motive olucaklar. Bu iş kaçınılmaz :D

Bu adam hep böyle ya hep.Arenadaki fener maçı,Sivas maçı,Ts ve bjk hatta gençler maçında bile hep böyle konuştu.Bi bu birde bunun bir benzeri daha var hep aynı ağızlar.

Benim tanidigim üc Galatasarayli arkadasim suan bilet sahibi,fakat organizasyon dahilinde degil,kendi aralarinda bir gruplar :D

aynen ilk maçta olduğu gibi maçın başından itibaren baskılı oynamamız lazım

rakibin en zayıf noktası göbeği

stoperleri hata yapmaya müsait ve hantal

defansif ortasahaları defans ve mücadele açısından zayıf

zaten kötü olan merkez defansı elmander ve necati sürekli bozacaktır

ortadan melonun yapacağı ani bindirmeler faydalı olabilir çünkü bu güne kadar ne zaman aniden ileri çıksa gol attı nerdeyse

çok büyük bi bireysel defans hatası olmadığı sürece bize gol atamazlar

tek şansları duran toplar

o konuda da eskisi kadar kötü değiliz

Geri
Üst Alt