STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

yalnız zurrıyet fanatık falan kasıtlı yalan yanlıs haberler yapıyor adamlar medyayla saldıryor artık taraftar bellı kesım medyaya gereklı tepkıyı koymalı bencede .

ben sahsen hurrıyet denen seyı ayakkabımın altına sermem bırak alıp okuyayım o derece artık sesımızın cıkma zamanı arkadslar susrukca adamlar sapıtıyor .

yayıncı kurulusu da ıptal ettırmıstım zaten sıkıntı yok

eger son 10 dk ya 2-3 farkla önde girersek kesin olaylar cikar, hatta mac iptal bile edilebilir.

adamlar bu maci son care olarak görüyorlar.

Yarın ilk iki ders boş. Son iki derste ögretmen liselerinin kuruluşu nedeniyle tören var . Okulda fenerlilerle kavga etmekten bıktım yemin ediyorum ' Şeyde bile kafa var bu fenerlilerde kafa yok ' Adamlar bi laf ögrenmiş ' Aaa dogru sizin UEFA kupanız vardı dimi ' diyip duruyor . Nasıl yaratıklar , kafaları nasıl calısıyor anlamıyorum. Yayla kupaları bile yok 'amaan işte UEFA Kupası ' diyip geçebiliyorlar. He 6-0 lık sıradan bir galibiyeti bile o şanlı kupadan büyük görebildiklerini hiç söylemiyorum.

beyler digiturkte derbi maç 26 tl sizce almaya değer mi ?? İnternet hızım 6 mb

Yarın ilk iki ders boş. Son iki derste ögretmen liselerinin kuruluşu nedeniyle tören var . Okulda fenerlilerle kavga etmekten bıktım yemin ediyorum ' Şeyde bile kafa var bu fenerlilerde kafa yok ' Adamlar bi laf ögrenmiş ' Aaa dogru sizin UEFA kupanız vardı dimi ' diyip duruyor . Nasıl yaratıklar , kafaları nasıl calısıyor anlamıyorum. Yayla kupaları bile yok 'amaan işte UEFA Kupası ' diyip geçebiliyorlar. He 6-0 lık sıradan bir galibiyeti bile o şanlı kupadan büyük görebildiklerini hiç söylemiyorum.

Asla ulaşamayacakları bir başarıyı tabi ki küçümseyerek,görmezden gelerek sindirmeye çalışacaklar.:)

koyacas fener koyacas fener koyacassssssss

volkan sakalları kesmiş bu sefer bıyık bırakmış. :D fantezilere gerek yok volki elmander c.tesi fantezinin kralını yapar sana :D

Karıköyde stadta tel örgü yok bildiğim kadarıyla bunların tasmaları bağlı değil Olası bir galibiyette bunlar atlar sahaya güvenlik önlemleri arttırılmalı

Foruma birsey mi oldu yoksa telden mi boyle?

Derbi heycani iste :) ama firum sari mavi bende. Neden?

Geri
Üst Alt