STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

FB 0 - 3 GS

Goller: Necati, Elmander, Riera veya Baros

saatler önce yazdım daha 1 sayfa bile bitmemiş niye kimse yok yaw transfer sezonu full dolu ama şu derbi haftası kimse yok bee ... şöyle bi coşturalım şurayıı... ŞşŞşŞşŞşŞşŞşŞşŞ Biiiiiirrr İkkiiiiiiii Üüüüçççççç LaYLaYLayLaYLaYLayLaYLaYLay OoOoOoOoOoOoO Cimbombooooommmmmmmmm LaYLaYLayLaYLaYLayLaYLaYLay OoOoOoOoOoOoOo CimbOmBoMMMMM .....

Selcuk frikikten atar bi tane.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Derbini kadrosu şöyle olmalı..............

---------------------------------Muslera------------------------------------

Eboue reyiz-------------Spartaluji-------Kaya----------------BALTA------

--Enginoviç--------------Pitbulll------------Xelcuk-------------Rieramı ye Fb :D ---

-----------------Golmander---------------NeCoDeş---------- :D :D

Cimboma kurbann olsun halılar çaylar :D :D

Halıyı cayı gectim bu sezon kackez yaraladim dizimi,golden sonra parke de kayinca hem esorfman yirtiliyor hemde dizim surtunmeyle yaniyor :lol: besiktas maci ve fener maci tam aksiyondu benim icin :asd: :D

Halıyı cayı gectim bu sezon kackez yaraladim dizimi,golden sonra parke de kayinca hem esorfman yirtiliyor hemde dizim surtunmeyle yaniyor :lol: besiktas maci ve fener maci tam aksiyondu benim icin :asd: :D

3-1 lik maçı kahvede izledm önümdeki adamın sandalyesine tekmeyi bi kodum plastikti sandalyenin ayagı kırıldı adam çat diye geri düşmez mi :lol: :asd::D

Turkiye Kupasi 1-1. dakika 90 Umit Karan goooolllll. Gerisi tam bir aksiyon . :asd:

Onun sevinci de başkaydı.. Onda da arkadaşıma abartısız 10 dakika sarılı kaldığımı hatırlıyorum.. Hatta ben takıldım yere düştüm, beraber düştük ve yerde de sarılı kaldık :lol:

3-1 lik maçı kahvede izledm önümdeki adamın sandalyesine tekmeyi bi kodum plastikti sandalyenin ayagı kırıldı adam çat diye geri düşmez mi :lol: :asd::D

Olaylar olaylar.

Bu derbi de cok fazla heycanim yok nedense. Kesin kazanacagiz gozuyle bakiyorum. Bu rahatlik en son 2008 de olmustu.

Onun sevinci de başkaydı.. Onda da arkadaşıma abartısız 10 dakika sarılı kaldığımı hatırlıyorum.. Hatta ben takıldım yere düştüm, beraber düştük ve yerde de sarılı kaldık :lol:

Eski aciktaydim. Kendimi kaybettim etrafta kim varsa tutunup ayakta kalmaya calisiyordum. Atkiyla boguluyordum. Onun sevincini bi daha yasarmiyiz acaba ? :D

Olaylar olaylar.

Bu derbi de cok fazla heycanim yok nedense. Kesin kazanacagiz gozuyle bakiyorum. Bu rahatlik en son 2008 de olmustu.

o kadar da rahat değilim ben hele ki eyyamcı hakemi gördükten sonra işler değişti benim için..

nereye kayboldunuz ????

Hakem hicbisey yapamaz.

Herkeste bir rahatlık var en son bu rahatlık Bjk maçında hakimdi burada az daha puan kaybediyorduk aman haaa.

ben guveniyorum. Insallah yenecegiz

Geri
Üst Alt