STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Fenerbahce gibi dandik takima yenilmek kahredici olur. Lesh bir takim. Normal sartlarda gercekten fark atacagimiz bir takim. Normal sartlarda diyorum üstüne basa basa

"Biv şampiyonluk hayal edevsin, 2-2 zannedevsin... Yanlış anons devlev. HEVESIN KACAV, Hakemi satın alıvsın, futbolcuyu kandıvıvsın, şampiyonlugu kutlamaya baslavsın şiken ovtaya çikav. HEVESIN KACAV. Futbolu çok sevevsin, devbiyi izlemek istevsin, fene vli oldugunu hatıvlavsın. HEVESIN KACAV...

Biletlerin çoğu kongre üyeleri ve vakıf üyelerine DAĞITILMIŞ , taraftarlar a satılan bilet sayısı çok çok az , bu maçta çekirdek çıtlayıcılar olucak ve taraftar baskısı olmucak ve işimiz daha rahat olucak

Biletlerin çoğu kongre üyeleri ve vakıf üyelerine DAĞITILMIŞ , taraftarlar a satılan bilet sayısı çok çok az , bu maçta çekirdek çıtlayıcılar olucak ve taraftar baskısı olmucak ve işimiz daha rahat olucak

isterse ağızlarından alev çıkartan taraftar olsun ne yazar?

önemli olan duran toplarda kolay gol yemeyelim yeter. zaten presli ve ayağı top yaparak oynarsak , karşı tarafa fırsat vermez. fırsat yakalayacak durumlarda vurduğumuzun çok tehlikeli ve gol olması gerekir.

bu alex malı olmasa duran top falan kazanacakları yok.adama dokunmak yasak atağa çıkarken.hemen kendini yere atıyor.dünyada kendini atıp bu kadar çok faul kazanan adam yoktur.türkiyede hakemlerin beynine kazınmış artık böyle.alex düştüyse kesin fauldür.avrupada oynasa esamesi olmazdı o ayrı tabi.

İlk 15-20 dkda kuracakları suni baskıyı atlatabilirsek alırız maçı.

isterse ağızlarından alev çıkartan taraftar olsun ne yazar?

önemli olan duran toplarda kolay gol yemeyelim yeter. zaten presli ve ayağı top yaparak oynarsak , karşı tarafa fırsat vermez. fırsat yakalayacak durumlarda vurduğumuzun çok tehlikeli ve gol olması gerekir.

aynen isterse 60 bin olsunlar biz işimize bakalım sakin kendi oynumuzu oynayalım çok koşalım bu maçı alalım artık.

34 bin komneleri var zaten satışa çıkan 15 bin falan

bir gun sonra..

76380.jpg

ins.

mavi çizgili gömlekli adamın hemen yukarısındaki eleman napıyo beyler ben anlam veremedim:D

volkan godzıllasına selcuk ınan bı guzellık yapacak gıbı gelıyor bana ınsallah sole okkalı bı frıkık beklıyorum

valla futbol olarak zerre kuşkum yok, onları bırak yenmeyi, ezecek kadar gücümüz var, içerde dışarda farketmez. bu maçla ilgili tek korkum hakem. talimat almış olabilir. ince ince doğrayabilir bizi. özellikle yan hakemlere dikkatinizi çekerim. lig tv nin para kazanması için daha doğrusu play off ların çekişmeli geçmesi ve anlam kazanabilmesi için mutlaka her türlü çirkeflikler sergilenecektir, umarım bütün bu unsurların üstesinden geliriz.

dejavu olurmu dersiniz eboue elmander melo

ben 2-3 alacağız diyorum. Elmander- Selçuk - Necati

valla futbol olarak zerre kuşkum yok, onları bırak yenmeyi, ezecek kadar gücümüz var, içerde dışarda farketmez. bu maçla ilgili tek korkum hakem. talimat almış olabilir. ince ince doğrayabilir bizi. özellikle yan hakemlere dikkatinizi çekerim. lig tv nin para kazanması için daha doğrusu play off ların çekişmeli geçmesi ve anlam kazanabilmesi için mutlaka her türlü çirkeflikler sergilenecektir, umarım bütün bu unsurların üstesinden geliriz.

O değilde antudaki dallamalarda hakemden şikayet ediyorlar. Anlamadım gitti. Bu salaklar bu hakemlerin onlar için yaptıklarını nasıl oluyorda anlamıyorlar :)

O değilde antudaki dallamalarda hakemden şikayet ediyorlar. Anlamadım gitti. Bu salaklar bu hakemlerin onlar için yaptıklarını nasıl oluyorda anlamıyorlar :)

takmışlar bi sabrinin pozisyonuna ondan öyle diyorlardır. yoksa bülent yıldırım eyyamcının kralı fenerli bir hakemdir. yani saraçoğlunda fenerli bir orta hakem ve Galatasaray düşmanı bir yan hakemle oynayacağız bunu bilerek çıkalım bi kere sahaya.

Fatih Terim büyük maclari sever

On senenin acısını çıkartarak efsanevi bir galibiyet bekliyorum

önemli olan kaybetmemek kesinlikle, yani beraberlik iyi sonuc olur, cok iyi.

ben fenerden cok trabzondan cekiniyorum haftaya ttarenaya gelecek olan.

hele fenere karsi kaybedersek, ts maci cok ama cok tehlikeli bir mac. Bu yüzden kesinlikle ilk önce kaybetmemek icin oynamak lazim, kontrollü oynamak lazim.

birde semih, urfa falan, cezali duruma düsen topcular da olursa ...

düsünsenize, fener ve ts maclarini kaybedersek, tüm sezon ortaya koydugumuz performansin hicbir anlami kalmicak, hic bir degeri kalmicak.

süper giden hersey, bir anda berbat olacak

Geri
Üst Alt