STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

denizli maçının son 16 dakikayı izledim aynı heyecan aynı stres ne çile çekmişiz arkadaş ama yukarıda Allah var işte 40 dakika uzasa bişey olmazdı

İkinci olarakta hakemden korkuyorum bir haftadır Melo üzerine baskı yaptık ezik fener medyası "atılır tamamlayamaz" falan diye diye piskoloji kurdular iki faul yapsa atar duruma geldi hakem

tüm herkesin hevesini kaçıracak skor 0-0 olur :)

adının olduğu heryerde

usanmadan, bıkmadan vardık,

ama şimdi ayırmak istediler...

burdayız biz, hep yanınızda...

golden sonra koşacağın tribün olmasada

elini kalbine koy biz hep oradayız !

Küme düşme cezasının kalkması nasıl bir skandaldır ...

6 Saat 7 Dakika.

İkinci olarakta hakemden korkuyorum bir haftadır Melo üzerine baskı yaptık ezik fener medyası "atılır tamamlayamaz" falan diye diye piskoloji kurdular iki faul yapsa atar duruma geldi hakem

Fatih hoca uyariyi yapmistir ona,endisem yok,tüm oyunculara kart görmemeleri icin uyari yapmistir erken kart görmesinler diye,ve melo kart görüpte sinirli hareketler yaparsa Terim ikinci yari muhtelemen oyundan alir,Besiktas derbisini hatirlayin..Sinirlendi bakti ikinci sariyi görecek cikariyor zaten,bugün fenerli oyuncularin bilerek bizim futbolculari kiskirtacagini düsünüyorum o tuzaga hic düsmemeliyiz,hakemde onlardan yana cünkü....

playoff iyi oldu aslında beyler ya :D fazladan koyucaz hepsine :D

Ulan küme düşmeyi kaldırmış aziz yalakası tüpçü bütün hevesim kaçtı laaaaaaannnnnn birilerine doping veriyorlar adilerrrrrr........

bide haftaya trabzon maçı var onuda dikkate almak lazım bence

kakmadı beyler 58 duruyor hala sadece serefsız adı basının fbye gaz amaclı kaısıtlı haberlerı tamda zamanı

Küme düşme cezasının kalkması nasıl bir skandaldır ...
Yok öyle bisey ya okudum simdi öyle durumlarda 58. madde uygulanir diyor.Ama bir takimin sahadan cekilme sartlarinda bir dalavere cevirmisler galiba.

Ulan küme düşmeyi kaldırmış aziz yalakası tüpçü bütün hevesim kaçtı laaaaaaannnnnn birilerine doping veriyorlar adilerrrrrr........

Birilerine doping olmaz bize olur,Fatih terim soyunma odasinda bu haberi futbolculara okutsun dopingin krali olur,cikin yenin su sikecileri dese motivasyon tavan yapar :lol:

Arkadaslar birakin bu haberleri buraya tasimayi bugün maca odaklanin,bunun zaten böyle olacagi tüpcü gelince belliydi eksi puan v.s bugün konusulucak sey degil,düsürmiyecekler iste hepimiz biliyoruz,eksi ile gecistirecekler,bugün bu yüzden maca odaklanin...Bunlari yazip,cizip kendinizi yormayin temmuzdan beri konusuyoruz daha uzun yillarda konusucagiz.

Fatih hoca uyariyi yapmistir ona,endisem yok,tüm oyunculara kart görmemeleri icin uyari yapmistir erken kart görmesinler diye,ve melo kart görüpte sinirli hareketler yaparsa Terim ikinci yari muhtelemen oyundan alir,Besiktas derbisini hatirlayin..Sinirlendi bakti ikinci sariyi görecek cikariyor zaten,bugün fenerli oyuncularin bilerek bizim futbolculari kiskirtacagini düsünüyorum o tuzaga hic düsmemeliyiz,hakemde onlardan yana cünkü....

Kart görmiyeyim diye bir maca cikiyorsan zaten o maci bastan kaybetmissindir,mücaadelesiz macmi kazanilir.Hakem hic sebebsiz kart veriyorsa sartli cikmissa maca zaten bisey yapamazsin.

İçimde garip bir heyecan var lan, yerimde duramıyorum. :D

Birilerine doping olmaz bize olur,Fatih terim soyunma odasinda bu haberi futbolculara okutsun dopingin krali olur,cikin yenin su sikecileri dese motivasyon tavan yapar :lol:

Arkadaslar birakin bu haberleri buraya tasimayi bugün maca odaklanin,bunun zaten böyle olacagi tüpcü gelince belliydi eksi puan v.s bugün konusulucak sey degil,düsürmiyecekler iste hepimiz biliyoruz,eksi ile gecistirecekler,bugün bu yüzden maca odaklanin...Bunlari yazip,cizip kendinizi yormayin temmuzdan beri konusuyoruz daha uzun yillarda konusucagiz.

Düşme olmazsaa BİZ BU NOPOSTLAR yüzünden avrupaya gidemeyeceğiz.........

Düşme olmazsaa BİZ BU NOPOSTLAR yüzünden avrupaya gidemeyeceğiz.........

bırakın şu muhabbetleri, basın çıkmış yazıyor uğraşmayın. zafer gününüzde takılmayın şunlara.

düşsede koyarız-düşmesede farketmez.

Kart görmiyeyim diye bir maca cikiyorsan zaten o maci bastan kaybetmissindir,mücaadelesiz macmi kazanilir.Hakem hic sebebsiz kart veriyorsa sartli cikmissa maca zaten bisey yapamazsin.

Ben kart görmiyerek maca cikariz demedim,Fatih hoca erken kart görmemeleri icin uyari yapmistir,tabiki bir teknik adam uyari yapar ama mac icinde ne kadar bunlar sahaya yansir hicbirimiz bilemeyiz,mesela genclerbirligi macinda kart görmemeye ciktik ama senin dedigin gibide bastan felan maci kaybetmedik,gayet guzel pozisyon vermeden temiz bir oyunla yendik,mücadele hirs tekme tokat adama vurmak degildir,karti pozisyon icabi görmek baska tekme tokat atmak baska,zaten bizim takim mücadele hirs bakimindan kart görerek bunu sahaya yansitan bir takim degil,centilmenlik ligindede zirveye oynuyoruz genclerbirligi ile....

Hakem sebebsiz kart felan gösteremez o kadarda degil,ama taktir haklarini rakipten yana kullanirsa e onada yapacak birsey yok....

Uyarıları dikkate alın lütfen.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Maç linki istemek ve maç linki dağıtmak kesinlikle yasaktır. Kadro vs... gibi dolaylı yoldan link istemek de yasaktır.

.

yenilmezsek kesin şampiyonuz yenilirsek de haftaya kesin şampiyonuz :) rahat olun lan kesin şampiyonuz :D

Geri
Üst Alt