STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

ne sabrisi aydini rierasi yahu klasik kadro cikar fatih terim , atmosferden etkilenme gibi birsey kesinlikle tanimaz..

Engin atar kazanırız.

ZOR MAC

:sgr: :sgr:

şu kornerlerde ön direge dikkat etmemiz lazım. o planı yapıcaklardır.

Engin Bjk maçlarında iyi oynamadı,bu maçta artık bir derbide oyun geneli iyi oynama zamanı geldi.Çünkü Engin ve Emre defansif açıdan da ne kadar oyun disilpini içinde kalabilirse takım o derece başarılı olur.

Takımda baskı yediğinde yerini kaybetme ihtimali en yüksek 2 oyuncu bunlar.Bu nedenle Engin'in aşırı gazdan kaçınması gerek.Fatih Terim bu dengeyi kuracaktır.Emre Çolak'tan o kadar çekinmiyorum ama o da skora göre sinebilir maç içerisinde.60'tan sonra Riera veya Aydın'dan biri oyuna girer bence.

Engin gayet iyidi Besiktas macinda. 3-2 biten ve kazandigimiz mactan konusuyorum. 4-3-3 oynadigimiz macta zaten takim oturmamisti sistemde yoktu (4-4-2) Engin takimin en yeteneklisi diyebilirim

Saygıdan falan da bahsetmiş.11 yıldır pisliği ben yaptım Saracoğlu'nda.

Öyle deme ama Ali Samiyen öncesi maçlarda süt dökmüş kediye dönüp,Fair Play çok önemli diyorlardı.O zaman saygındılar (!) . Bir de 1.000.000'un başında ki 1'i silersen geriye hiç kalırya, zaten şerefi unsur olmaktan çıkartırsan yine aynı misal.

Sabriyi felan oynatmaz bence Terim.

ÖZENTİLİĞİN GÖZÜ KÖR OLSUN..!

426957_10151406843750164_15802420163_23437868_1704546496_n.jpg

Yarın bi bakmışınız bunu Türkiye 'de ilk biz yaptık derler..Hey Allahım.

Engin gayet iyidi Besiktas macinda. 3-2 biten ve kazandigimiz mactan konusuyorum. 4-3-3 oynadigimiz macta zaten takim oturmamisti sistemde yoktu (4-4-2) Engin takimin en yeteneklisi diyebilirim

O maçta ofansif açıdan son 20 dakika çok iyiydi,ama çok top kaybetti ilk 30-40 dakika,ve sürekli yerini kaybetti.Aynı şeyi yaparsa bugünde sıkıntı çekeriz.

bu sefer olsun allahım ya.....22.00 de bu sefer biz sevinelim

----

Neyse maçla ilgili görüşümde şu:

Biz kağıt üzerinde altında yanında her halukarda favoriyiz...

Eğer yenilirsek puan farkı azalır...

Yenersek Şampiyon gibiyiz...

Fener yenilirse zaten bitik olan sezonu resmende biter ve kendi düşüncemdirki ceza srüecide başlar...

Çünki herkes bu maçı bekliyor... Fener kazanır ve biz de puanlar kaybeder Fener yine arayı kapatırsa bir anda herşey unutulur...

Ama tersi durumda " nasılsa bekleyecek birşey kalmadı o zaman cezalarıda açıklayalım " derler...

Yani bu maçta kazanmayı Fenerlilerden daha çok isteyen Fener yandaşları var...

Emin olun Fenerliler o kadar istemiyordur...

İnşallah bu gece Feneri yenip herkesin planlarını yakıp yıkacağız ve bu gece tarihe Fenerbahçe 'nin tarihinde bolca tarihinde bulunan kara lekelerinden biri daha eklenecektir..

Ben bu gece Fenerbahçenin 11 kişiyle sahada oynadığı sürece ( 11+3 olmazsa) farklı bir galibiyet bekliyorum

Yani 3-4 gol atmamız bile beni şaşırtmaz...

Yeterki sahadaki herkes dürüst olsun...

Fatih Terim hangi mac kadroyu bozmuski bu mac bozsun ? Derbi falan Terim'i ilgilendirmez.

bir hafta önce harikalar yaratan bir adam olmaz ise hep ayni kadro ile ciktik , mesela Riera Sivas macinda cok iyidi Gencler macinda oynadi ve sivadi. sonrada oyundan cikti Fatih Terim performansa göre kurar kadroyu bu zamana kadar en fazla 1 degisiklik yapan Terim bu macta degisiklige gitmez

----

Neyse maçla ilgili görüşümde şu:

Biz kağıt üzerinde altında yanında her halukarda favoriyiz...

Eğer yenilirsek puan farkı azalır...

Yenersek Şampiyon gibiyiz...

Fener yenilirse zaten bitik olan sezonu resmende biter ve kendi düşüncemdirki ceza srüecide başlar...

Çünki herkes bu maçı bekliyor... Fener kazanır ve biz de puanlar kaybeder Fener yine arayı kapatırsa bir anda herşey unutulur...

Ama tersi durumda " nasılsa bekleyecek birşey kalmadı o zaman cezalarıda açıklayalım " derler...

Yani bu maçta kazanmayı Fenerlilerden daha çok isteyen Fener yandaşları var...

Emin olun Fenerliler o kadar istemiyordur...

İnşallah bu gece Feneri yenip herkesin planlarını yakıp yıkacağız ve bu gece tarihe Fenerbahçe 'nin tarihinde bolca tarihinde bulunan kara lekelerinden biri daha eklenecektir..

Ben bu gece Fenerbahçenin 11 kişiyle sahada oynadığı sürece ( 11+3 olmazsa) farklı bir galibiyet bekliyorum

Yani 3-4 gol atmamız bile beni şaşırtmaz...

Yeterki sahadaki herkes dürüst olsun...

inşallah abi

Lig TV'de soyunma odamızı gösteriyorlar. Elmander'in 6 tane kramponu var :)

yobo pazardan döndü dediler geldik

Oyunu biz yönlendirirsek rahat alırız bence ilk 30dk cok önemli

Geri
Üst Alt