STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

seyrantepeye gittik store falan hoş. stada girecektik görevli gençler işiniz ne burda diyerek kovdu bizi :mad:

selcuk ilk 11 de yok bu sebeple ön direkte sorun yasamayız arka direk ve penaltı noktasına dikkat etmek lazım.

Bjk maçında da Selçuk yoktu ama ön direkten biri arkaya çıkartıp Yobo'ya attırmıştı. Selçuk için yapmıyolar bunu sonuçta, kornerlerde adamların taktiği bu reis.

hakem serefsizlik yapmaz ise bizimkilerinde eli ayagina dolanmaz ise , fenerin üstün bali islemez ise net galibiyet olacaktir.

Fener'in paralari bizi durdurmaya yetmezz!

ÖZENTİLİĞİN GÖZÜ KÖR OLSUN..!

426957_10151406843750164_15802420163_23437868_1704546496_n.jpg

Yarın bi bakmışınız bunu Türkiye 'de ilk biz yaptık derler..Hey Allahım.

Fred Çakmaktaş değilmi o

AoMQpHtCQAAOCUJ.jpg

fredcakmaktas.jpg

Bence duran toptan gol atma şansımız çok yüksek. Gekas bunlara 8 kişinin arasından atmıştı :asd:

selcuk ilk 11 de yok bu sebeple ön direkte sorun yasamayız arka direk ve penaltı noktasına dikkat etmek lazım.

beşiktaş macında yapmışlardı. gökhan gönül dokunmuştu yobo vurmuştu. illa selçükmü olması lazım la merto:)

Valla psikolojik açından bakılırsa da Fb ilk defa maça kafasında bu maçı nasıl olsa kazanırım diye değil , ne olursa olsun kesin kazanmalıyım diye çıkacak uzun yıllar sonra. Geçen sene ki maçta aşırı güvenleri ters tepti, ama o maçı ben kazanılan 1 puan olarak görmem çünkü geçen sezon Galatasaray kendine resmen anadolu takımı muamelesi yaptırttı.Bu maçın farkı ise FB tarafının maça bu sefer FB-GS maçı gibi değil de FB-BJK maçı gibi bakabilme durumu.Kadıköyde'ki güvenlerinin yanında,kaybedersem korkusu frenleyecektir onları.

Bu nedenle şu tabiri sevmem ama erken gol yemezsek bu maçta istediğimizi alma ihtimalimiz eğer ekstrem (hakem hataları veya savunma hataları) olmazsa yüksek.

Elmander,Engin ve Baros atacak:ka21:

kornerlerde selcuk inan ön direge kesmez ise gol atariz adamin her mac yaptigi hata ön direge kesiyor onun disinda bir hatasi bile yok reisin. allahini seversen ön direge atma topu , ilk defa bir sivas macinda yapmadin bunu ve Ujfalusi golü atti. fenerin defansi evlere senlik.

Bjk maçında da Selçuk yoktu ama ön direkten biri arkaya çıkartıp Yobo'ya attırmıştı. Selçuk için yapmıyolar bunu sonuçta, kornerlerde adamların taktiği bu reis.

orada arka direkte bjk saglam olsaydı orada golü yemezlerdi.ön direkten aşırılanları demiyorum.ön direkten direk kaleye vurulan goller icin diyorum zaten.

Koreografi iptal haberleri var ama timsah yatırma operasyonu olabilir

Selçuk asar mı frikikten bir tane :)

beşiktaş macında yapmışlardı. gökhan gönül dokunmuştu yobo vurmuştu. illa selçükmü olması lazım la merto:)

Barış, sezer renkdaşa verdigim cevap senin yazdıgın için de gecerli :)

Melo,Engin ve Semih'te bu maçta ekstra dikkatli olmalı.Çünkü Melo hakkında atılır diye resmen kampanya yapıldı hafta başından beri.Engin skora göre bomba olabilir o da kontrollü olmalı(nasıl olacaksa) ,Semih ise bel hizası ile omuz mesafesine atılan toplarda daha konsantre olmalı,iyi kontrol edemeyip arkasına düşürebiliyor bazı maçlarda.

orada arka direkte bjk saglam olsaydı orada golü yemezlerdi.ön direkten aşırılanları demiyorum.ön direkten direk kaleye vurulan goller icin diyorum zaten.

Abi genelde Selçuk aşırtır arkada birisi vurur, onun için dedim ben. Selçuk ön direkten 1 kere attı zaten. Adamların taktiği önden aşırtıp arkadakine vurdurmak. Eğer kornerleri düzgün savunursak arkada vurdurmayız zaten.

şampiyonluk nağmeleriii...

beyler kareografide aykut kocaman türkiye kupasını işaret ediyor :asd:

Geri
Üst Alt